Çarşamba, Mayıs 31, 2006

LAMBADAN CIN CIKTI

Yolda ayaginiz carpti lambaya. Egildiniz. Elinize aldiniz. Pofffffffff:) Duman bulutu icinden kocaman bir cin cikti. Kavusturmus kollarini,
"Dile benden ne dilersen sahip"
diyor size:))
3 hakkiMiz var.

Nedir?

Kuguboynu,theOtobandatheCin'eRastlar(*-*)

27 yorum:

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

hem nezaket ziyareti hem de ziyaretlerimizin daimi olması açısından....

çok güzel bir başlangıç yazısına denk geldim :) ilk comment benden olsun:) dilekler kapışılmadan ilk dilek de benden olsun :)

1- çok para isterim ama kendime değil btün parayı endonezyaya gönderirim sabah saatleri itibariyle 5.700 ölü 20.000 den fazla yaralı varmış :((

2- sevdiklerimle beraber olabilecek şartları dilerdim :)

3- hiçbir enstruman çalamıyorum ama :)) binlerce kişilik bir salonda muhteşem bir konser vermeyi isterdim :))

bisürü uçuk hayallerimi yazmıyorum buraya :))

KUGUU dedi ki...

GOKHAN hosgeldiniz. Hayal bu adi ustunde sonu ve sInIri yok, hadi ucuk olanlari da duyalim lutfen.
(ps: bence 1 de para gondermek yerine o parayla yapilabilecek sartlari dileyelim yapalım. Malum para gonderiliyor ama ehil olmayan yetkili ellerde(!) gonderirken dusunup diledigimiz sonuclara ulasmayabiliyor!!!)

Beyaz Piyano dedi ki...

en uyanık benim üç dilek hakkım var dimi cine derimki sahip benim dimi üç dilek hakkkım var dimi her istediğimi yapıcan dimi o zaman ben senden bintane dilek hakkı istiyorum :))

birinci dileğim çok para parayla saaadet olmaz demeyin saaadetlerin hepsi paralıdır parayla aşk olmaz parasıza aşık olunmaz derler :))

ikinci dileğim dünyanın hayallerimdeki gibi olmasını dilerim çocukluğumdaki gibi herkesin benim gibi düşünmesini isterim


üçüncüsü ilk iki dileğim olmazsa ölmeyi isterim çünkü onlar olmazsa yaşamanın anlamı yok :((

thekuguukendineiyibak
thebeniyidegilimbugunbidottoragidiyimyaff

Beyaz Piyano dedi ki...

thekusme
thekizma
theyanlisanlama :))

KUGUU dedi ki...

BEYAZPIANO, eski turk filmleri ne der ama "parayla saadet olmaz":)) hem oyle uyaniklik yapip 1000 dilek istemek yok. CINimizin de bir kapasitesi var lutfen yani.
Hayirdir neyin var senin bugun??

Yaz dedi ki...

Kuğuum nereden bulursun bu konuları bak yine derin düşünmeye sevk ettin beni :) hmmm buldum ne diliycemii

1- Tabii ki herkes gibin çoookkk para

2- Hiç yaşlanmamak hatta bir anda şööle 90-60-90 falan olmak :)

3- Ailemin ve sevdiklerimin de hiç yaşlanmaması, hastalanmaması, ölmemeleri

benimkiler biraz bencilce oldu dünya için pek bişi dileyemedim :) ee önce can sonra canan :) ama 4. dileğe izin verseydin kesin dünya barışı, açlığın olmaması, mutlu çocuklar vs. derdim yani.

KUGUU dedi ki...

YAZcigim dileklerinin hepsine insallah diyorum ben de ama 3 gibi daima hepimizin bas dilegi dilekler yerine hadi senbir sey daha dile. Yani gercekten nedir en buyuk hayalin istedigin? Dunya icin bir sey dilemen gerekmiyor canim, ustunde yasayanlar mutlu olunca dunya zaten kendiliginden forma girer degil mi? hadi bir tane daha dile, mesela Gokhanin dilegi konser vermek gibi ne istersin canim?

Beyaz Piyano dedi ki...

peki üç dilek hakkkımı kullanıyorum hayat filmlerdeki gibi olsun sonu mutlu bitsin

aşklar filmlerdeki gibi olsun seven kazansın

bin dilek hakkı olmasada bikaç tane beleş dilek hakkı versin torpil geçsin ne biçim cinmiş öyle işe yaramaz yaramaz

Sütobur dedi ki...

kugucum..sorunu güzellik yarismasinda ilk ona kalmis finalist heyecaniyla cevapliyorum..hep böyle sorular sorulurya finalistlere ve gayet samimiyetsiz cevaplar alinir ...ben toplumu kapsayan cevaplar vermeyecegim..yoksa ben de isterim fakirlere yardim etmek..ama senin de dedigin gibi "benim" büyük 3 dilegim sööle..
1-) sabah uyanip yatak odasinin perdelerini actigimda, (1. ya da 2. farketmez) köprüyü tam ekran,ve tabii ki Bogazi gören bir eve sahip olmak...
2-) yemek masasinda arkadaslarla "Sari zeybek"i test ederek tatli bir sohbet gerceklestirirken Ayin dogusunu ve yine tabii Bogazdaki yansimasini görebilecegim bir eve sahip olmak...
3-)Mutfagin balkonundan paspas silkelerken (aslinda hic yapmam ,ama metin geregi yapmisim varsayalim) Bogazdan gecen gemileri sayabilecegim bir eve sahip olmak...

Yaz dedi ki...

Kuğuumm torpilin için sağol şekerim :) hmm mesela ne bilim böyle ülkem için yada insanlık için çoookkk önemli bişi yapıyım yada bişey bulayım böyle kansere çözüm gibi filan yada işimizi çok kolaylaştıracak bir alet icat edeyim. Yada mesela eurovisionda birinci olayım oda olabilir :)) sonra da binlerce kişinin önünde bana çookk özel bir ödül / plaket versinler kocaman bir sahnede. Ben konuşma yapayım bu zorlu çalışma sürecinde desteklerinden ötürü birilerine teşekkür edeyim ve ödülümü havaya kaldırayım :)) offf ne istekmiş be yaz yaz bitmedi :))

KUGUU dedi ki...

BUNALGULcugum valla bence sen Istanbulu da cok ozlemissin:) Bu arada 3 dilegin de birbirinin ayni olmus gibi geldi bana, eger 3 ayri ev dilemediysen son dilegin yanlis anlasilip eline "paspas" seklinde de gelebilir canimcim dikkat:))

YAZcigim "... and the Oscar Goeeeees toooo Ms.YAZ" Ne giyeceksin sahnede?

tiwidi dedi ki...

simdi kimsenin yazdiklarini okumadan, yaziyorum, cunki ayni dilekler yazilmistir muhtemelen :)
1- Yolda yururken ayagima sihirli lamba takilsin, icinden cin ciksin 3 dilek istesin. :) ( ne oldu simdi sonsuz dilek hakkina sahip oldum , Pratikzeka Peggy)
2-Bu 3 dilegi dogru duzgun kullanarak, hayatima guzellik katmasini sagayacak seyler dileyeyim
3- bireysel kurtulusa inanmiyorum (ne olmus ben zenginsem, mutluysam, cevremdekiler mutlu olmadiktan sonra) memleketimde gelir duzeyinin yukselmesini, tavan yapmasini, gelirin esit dagilimini diliyorum, iyi mi? bende vatandas olarak sebeblenirim herhalde :)
4. dilek aa! yok deme benim sonsuz hakkim var :) Kuguu nun Peggy e verdigi cevaptan oturu kil/sinir olmamasini, Peggy nin icine boyle dogmus ne yapalim, allah akil versin bu kiza deyip, hosgoru kullanmasini diliyorum :P
Simdi diger dilekleri okuyacagim, merak ediyorum :)

KUGUU dedi ki...

Kugu PEGGYye kil/sinir olmaz tabi ki canim ne demek, cin senin - dilekler senin... oku bakalim, okuyunca yine yaz ama e mi:)

enne dedi ki...

Ben de oynamak istiyorum:

1.dileğim çok meşhur bir film yıldızı olmak (öyle böyle değil ama, Hollywood'luk, Oscar'lı, her filmden 20-30 milyon dolar alanlardan)

2.dileğim yukarıda bahsedilen kişinin muhteşem bir vücudu olsun, (Angelina Jolie vücudu ve Julia Roberts gülümsemesi)

3 dileğim de 4-5 tane çocuğum olsun.

KUGUU dedi ki...

ENNE dileklerin super olmus, bize de seni buyukbeyazperdede seyretmek kaliyor demektir...

enne dedi ki...

Kuguu,

O zaman "The Oscar goes toooo Enne !!!!!" diyebilir miyiz? Hani süper dilekler için:))

KUGUU dedi ki...

ENNEcigim deriz tabi neden demeyelim ama senden once YAZ icin demistik onu (bkz ust cvplarim). Seni Cannes da mi sahneye cikarsak acaba... Amaaan yok canim bizim CINimiz var, bu sene 2 Oscar birden yaptiriveririz olur, ikinize de yeter:) ne dersin:)))

enne dedi ki...

Kuguu,

Cannes da olabilir ama ben Kodak Theatre'den canlı yayınla Oscar almak istiyodum, acaba bana da "Yaşam Boyu Başarı" Oscarı mı versek:)) Belki faydası olurdu..

KUGUU dedi ki...

Tamam Peki ENNEcik, o da senin olsun:)

Bu arada ben de artik lambayi ovsam ya CIN beklemekten yoruldu.

1. İzmirde cesme karaburun arasinda ki girinti cikintilar icinde el degmemis bir KOY (noktasiz) benim olsun. Denize sifir "tek katli" bir ev- ama icinde tum teknolojik imkanlariyla birlikte- interneti, uydusu ve tum beyaz ve kahverengi esyalari- jeneratoru de hatta olsun ben korkagimdir, gerci elktk kesilse bile tam karsimda Sakiz adasinin isiklari oyle yakin ki, hem gokyuzunde de binlerce lamba altinda kalirim:) neyse yine de jenerator de olsun- saglama alalim. Sonracigima bu evin onu plaj ama arkasi cok geniş ve yesil bir arazi olsun, icinde 2 at (biri gelen konuklarim icin) ve 2 kopek olsun. Ya galiba bir de helikopter ve pisti olmasi gerekiyor, sosyal hayata cabuk ve rahat ulasabilmem icin:) karayolu cekilmez ve oradan yetisilmez de ustelik. Bir de teknesi de demirli olsun. Ehh onceki postlarimdan hatirlayacaginiz uzere bu evde Miguel ve 2-3 tayfasi daha lazim birde:)) ama onlar lutfen arazi sinirlari icinde uzaktaki bir mustemilatta yasasinlar.

2. dilegim ise ehh bunlari saglamak ve surdurebilmek icin dibi olmayan sihirli bir cuzdanim olsun. Ne kadar icinden para alsamda o hep dolu kalsin.

3. dilegim ise yanlız kalmamak olsun.

Konu evde ILK GARDEN BEACH PARTYme hepiniz davetlisiniz tabiki blog dostlarim.

Kuguboynu,theHayalperest:)

ince eleyen karakter dedi ki...

hımm kugucum gene yaptın yapacagını sen bızı ırdele dur bakalım ne olacak sonunda -:)))))
1- kurdelasını kendımın kesecegı mını mını bır dukkanım olsun ısterdım ıcınde kendı yaptıgım elıslerı borek corek vs olabılır para kazanmak gayelı değil sabahları uyanıp ay ıse gec kaldımlarını yogun calısmadan yorgun dusmeyı
2- artıst oglumun hayalı bu amerıkada ucak pilotu olmak ıstıyor bende onun bu dılegı olsun ıstıyoum
3- cocuklugumdan berı hep ucak kullanmayı hayal ederım bısıklete bıle bınemezken pohhh-)))))) tek kısılık mını planor kullanmayı ogrenıp arkasına senı sevıyorum yazıp ucmayı ısterdım atesbey görsun dıye

ah tabııı ne ıstkler dılekler var gonlumde ama bu yukarıdakıler 2 harıc hayal olarak kalacak seyler ama yıne de gerceklesmesını dılerdım (ben gene gıdıp en kısa yol aynaya yazayım esımı sevdıgımı)

KUGUU dedi ki...

Guzel TOPRAKinSevgili ANNESI SEN, ne guzel yazmissin dileklerini, bayildim ben. Olsun hepsi insallah. Mesels Oscar torenine YAZ ve ENNEyi alkislamak icin giderken senin minik dukkana ugrayip yolluklarimizi ve senden guzel bir gunaydini alabiliriz:)
Kuguboynu,theHayallerdenLEGOkurar:)))

Beyaz Piyano dedi ki...

ben üç dilek hakkkımı kullanmışmıydım :))

KUGUU dedi ki...

hahahahhahahhaha theVeryBeyaz HattaCırtAyseTeyze BeyazligindakiPianoKardes sen 333 kere kullanmistin 3 hakkini
Ama dene bir daha
Kuguboynu,theGulmekten Katilan

nimetin.blogspot.com dedi ki...

kuguu ben bisey dilemeye degil du bakalim ne dilemişler diye bakmaya geldim:))))


nimet

KUGUU dedi ki...

peki Nimet hosgeldin ama gelmisken hazir kap bir cin ve dile derim ben yine de:))

Beyaz Piyano dedi ki...

3 dilek hakkımı kullanıyorum izninizle cin belki yutar beni hatırlamaz :))

Adsız dedi ki...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»