Cuma, Mayıs 05, 2006

BOS BESIK:(

Neler oldu??
Bu sabah balkondaki yuvama gunaydin demek icin cama gittim.
Yuva bos. Ne yumurta Nazli var, ne yavru Azman. Yumurta kabugu kirigi da yok etrafta.
Anne Kumru ve Baba Kumru etrafta ucup konuyorlar duruyorlar.
Gece neler oldu acaba?

Yillar once Fatma Girik'in bir filmi vardi, "Bos Besik" diye. Yoruk kizinin bebegi doguyor, devenin ustune besigi koyuyor yola cikiyorlar, derken bir kartal geliyor bunlar farketmeden bebegi kapip gidiyordu. Fatma icine dogan huzursuzlukla yalvarip konvoyu durdurup bebeme bir bakayim diyordu. Konvoy basi daha yeni durduk olmaz desede o mavis gozlerin aglamasi ile kendini paralamasina dayanamayip deveyi ıhtırıyordu!!! ve besik bostu....

Nedense bu sabah balkon kapisinda "bos yuva" yi gorunce aklima bu geldi, baska kuslar kapmis olabilir mi, boyle birsey olabilir mi?

Kuguboynu:(, theVeryShashkinVeryUzgun

9 yorum:

Asortik Krep dedi ki...

Daha güvenli bir yere gitmiş olabilirler mi?

KUGUU dedi ki...

Keske oyle olsa Asortik.
Ama anne ve baba balkondalar:((

crystalsdreams dedi ki...

off üzüldüm çok şimdi kuğucum yaa:(
hadi o zaman toplasın fatma,temizlesin balkonu..gitsin izleri yavruların balkondan..anne ile baba da yeni maceralara yol alsın o zaman..üzmesinler daha çok seni de..

KUGUU dedi ki...

Crystalcigim su anda annebaba yeniden yuva ustunde koklasiyorlar- daha dogrusu gagacilveleri yapip gurkgurk sesler cikartiyorlar. Bizim belgesel yeniden mi basliyor, acaba bu is boyle mi oluyor??:))
Biz yuvayı temizleyemeden burasi Kumru Sosyal Tesisleri ve Kreşine donecek galiba; hayirli is yapiyorum diye kendimi mi kandiriyorum ki...
Kuguboynu,theHayrullahTeyze

KUGUU dedi ki...

Bu arada CrystaCH, comment saatine bakinca, senin gece o saatte internette ne isin var hmmm, yoksa Biyonik ile chat te miydiniz?? Zira kafamda boynuz yerleri pek kasinmisti gece gece!
Kuguboynu,theBugunKeyfiYerinde:))

CRESCENT dedi ki...

Belki ilk aile yavruları da alıp gitmiştir ve senin gördüklerin 2. çifttir :) Olamaz mı yani? :)))

KUGUU dedi ki...

Crescentcigim, keske ama gitmis olamazlarki zira Nazli gece yumurtadaydi, Azman ise zaten gercek bir tosuncuktu, annebaba kolay tasiyamaz ki onu.
Ama eger senin dedigin gibi, yani bu yeni bir aile ise, ohhhho ben o zaman kendimi Hayrullahteyze sanirken bu gidisle KuguuTheManukyan olacagim demektir.

KuguboynuKyan:))

ibeking dedi ki...

belki uçmayı öğrenmiştir erkenden??? :((

KUGUU dedi ki...

Umarim oyledir Ibekingcigim umariz oyle olsun.