Pazar, Mayıs 14, 2006

GENCIZ BIZ

Maksat sadece konuyu gundemi havayi degistirmek icin birseyler yazmak.
Az sonra geceyarisi olacak, yeni bir hafta baslayacak, hem de 19 mayishaftasi... Ne guzeldir o 3 gunluk kacamaklar, Bodrum Bodrum olmadan onceki yillarda 19mayis tatilleri, yorulmak bilmedigimiz gunler ve geceler, denize henuz "cosss" diye degil "bIrrr" diyerek ama illa cengaverce girislerimiz, gunduz gunesinde pembelesen bazan fazla kizaran yuzumuz vucudumuz, heryerden her sokaktan sadece genclerin cikiyor olmasi, tanismalar, muzik muzik muzik Micheal Jackson-BillyJean, MenAtWork-DownUnder, buzlu badem, o zaman daha icki bilmedigimiz icin sanki marifet gibi ilk kez cintonik tadish- icinde bir taze kirazli, Hadigari, pazar gecesi otobuslere dolusmak ve nedense giderken oturulmayan yollardan bu sefer uyuyarak gecilmesi, sehre varis, 3 gundur dus yerine banyoda yikanirken tuzlu suyun saclarindan yuzunden akisini farketmeden tatmak gulumseyerek...

Hepimize guzeeeel bir hafta diliyorum, ha bir de bayramiMiz kutlu olsun:))
Dag basini duman almisss
Yuruyelim Arkadaslar..

Kuguboynu,thePaytak

19 yorum:

Age35 dedi ki...

kuğucum ,e yok mu, 19 mayıs planı bu sene..

bething* dedi ki...

yaa o kacamagi yapabilenler benim icin de dinlenin tuzlu suyun tadini cikarinnnnnnnn!
sen kaciyor musun kugucum?? :)

Annelog Atölye dedi ki...

Biz de Bursa'ya gideceğiz gibi, dinlenmek için değil ama:))

KUGUU dedi ki...

AgeCugum (sana daha asla AGEcigim demedim farkindasin degilmi:)))
Bu sene yok bir sey. Zaten son yillarda artik ben ve 3 gunluk kacamaklar vs yok... seyahat etmekten ya biktim ben galiba ya da yaslandm:))O 2-3 gunlerde evimde kalmayi tercih eder hale geldim ben, evimi ozluyorum. bazan gece uyanir otelde burasi neresi derdim, anla yani nedenini.
Bething cigim pinky refrig"cigim fakat her daim deniz tutkunu olarak o tuzlu suyu ozluyorum tabiki. Dun zaten tvde antalyada yuzenleri gordum, gelmis benim denizim cok fazla yaaaa.Sen neden gitmiyorsun bir yere? Bize tatil yerinden kimbilir ne guzel stuffy fluffy seyler bildirirdin.
Annelogcugum Bursa ne is? Umarim sadece elopmek icindir de tatsiz durumlar yoktur canimcim.
Kuguboynu,theSehriBekler:)

amygdala dedi ki...

himmm, bahsettigin tadi biliyorum galiba, dur dur cikarcam simdi....Hah tamam. Guzel flashback'ler yapmissin gecmise dogru, hakkattende boyle biseyler yasardik eskiden :)

KUGUU dedi ki...

Sinbad Kaptan tevellut kac???:)))
Kuguboynu,theflashbackmaker

ucusanlar dedi ki...

sinbad haklı. çok uzun oldu artık. Şimdi daha konformistiz. İllaki önceden rezervasyon, bilindik oteller (ne güzel eskiden pansiyonda kalırdık), garantili konfor.

O nedenle eskinin tadı da kalmadı artık.

amygdala dedi ki...

ehehhe, seksenleri hatirlayabiliyorum diyerek yas konusunu caktirmadan gecistirelim. Zaten cok da kurcalamamak lazim bu meseleleri canim...
Pansiyon ve elbette cadir muhabbetlerini de unutmamali, hey gidi gunler, biraz daha uzatirsam bizim zamanimizdaki bayramlar diyerekten dem vurmaya basliycam :)

crystalsdreams dedi ki...

ah bee,ben de gerilere gittim hee:)benim ilk bodruma gidişim bir 19 mayıs gezisiyle olduydu,ne geziydi bea:)bunu anlatmam lazım ilk fırsatta:)
kuğucum,güzel boyunlum,gencim,heyecanlım:) bu bayram parkta buluşsak da gösterilere katılsak:)
hakikaten yaa,neden buluşmuyoruz ki bizz:)
mail adresim de var sayfamda,bak buradan mesacımı veriim şekerim didim:)öperim:)

tiwidi dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
tiwidi dedi ki...

Bende de flashback yapti, ve fakat ben mar$ ozurlusuydum, ayak karistirir , beden hocalarini cileden cikarirdim. 19 mayis hesabina bi guzel derslere girilmemis, olaya kil olan diger derslerin hocalari sinavlarda bizi bi guzel yerlerde surundurmustu :)19 mayis yerlerde surunme ve mar$ yapamama etkinlikleri...;)
Genc miyiz biz sahiden Kugu? Evet Genciz! O zaman niye sehri beklemece? gezmece, eglenmece :)

KUGUU dedi ki...

Ucusanlar haklisin kesinlikle artik konformistiz. Hersey yasinda yasanirken guzel. O yaslarda 5 yildizli yerine bir pansiyon ve terasinda kahvalti cay cok daha muhtesem, lezzetli ve zevkli geliyor insana dgl mi?

Sinbad 80ler guzeldi ama. Bak simdi sarkilarda bile herkes hersey 80lere geri donuyor. (Vatkalar ve aslan kafali sac modelleri haric cok sukur:)) Bu arada cadir isi hayatta ı-ıııh, hangi yasta zorlasanda benim icin mumkunu olmayan bir sey (ama cocuklugumdan bir denemem de var aslinda bilmeden konusmuyorum yani.) Yani pansiyon tamam ama cadir...

CrystalCHim iste benimde kestirmeden anlattigim o ya zaten : ILK! Benim de Bodruma ilk gidisim 19 Mayis ile olmustu, sonrasi da 19 mayis ile... Bodruma yazin gitmem ben. Mesela baksa sefer Subatta gitmistim , ki dondugumde herkes dagda mi yandin demisti. Bu kuguunun boynu hic mersine, hep tersinedir de! Daga gidince de kaymak yerine yuzerim ben:) Neyse bulusalim canim hem de ne cok isterim ama Biyonik i de alalim, olur mu? Bu arada sen de anlat bekliyoruz.

Peggy al sana Kuguboynunun bir tersi daha! Ya ben 19mayis a secildim ve katılmak istemedim diye rapor almistim beden dersinden. Sen katildik derslerden yirttik diyorsun. Sana diger hocalar bana da beden hocasi feci gicik olmustu. Sen su mars ve ayak isini bize gostermelisin bu arada canimcim. Ve evet ya genciz guzeliz gezeriz- acaip gaz aldim valla saol, hemen kendime bir plan yapmaliyim, bu sehri beklemeyecegim... umarim...

Kuguboynu,theKavafisOlmasin

Asortik Krep dedi ki...

Kuğucum, bensiz Biyoyla buluşacaksınız demek?
The çok küskün Asortikkrep :(

zeyno dedi ki...

Ne güzel hatırlattın o günleri bize:)Biz geçirdik gitti, şimdi aynı heyecanı kızım yaşıyor ve 19 Mayıs gezisi için heyecanı dorukta:) 19 Mayıs benim için hem bayram oluşu hem de başka bir açıdan çooook özel:) O gün blogumda yazacağım, şimdiden herkesin bayramını kutluyorum...

KUGUU dedi ki...

TheAsortikTheCanımBenim, o bir utopya elbette (hayal kuruyoruz iste anla), hic olur mu sensiz bulusmak yoksa, ben agzimla sana sensiz bulusacagiz desem bile sen inanmazsin sanirdim ben. Bak simdi ben sana kusecegim alinipta:))
Gercekten gecen nerede yazmistim hepimiz bulusabilsek BLOGGERS WEEKEND kacamagi yapsak mesela, sonra gazetecilere de haber veririz- gorsunler de utansinlar diye. Onlar da nasil olsa bu blogcular herbiri kendiblogunda yazar, hatta resim bile koyar, gitmekle ne ugrasacagiz alir copypaste yapariz gazeteye 2 tam sayfa haber olur derler:)))
Asortikim the kuskunum, kusupte yere salladigin o yuzunden operim canim.

Zeyno, o gun neden ozelmis dinlemek icin sabirsizlaniyoruz.Dınınınımmmm yoksa eniste bey ile mi ilgili:))Galiba bizim jenerasyonun hepsinde 19mayis ve Bodrum Anilari var ama eskiden gercekten ikisi adeta ozdeslesmisti ve yazida da dedigim gibi sanki heryer sadece genc kaynardi degil mi? Simdi her yas ve her cins ve hatta maalesef her cinsiyetten kayniyor:))

TatliCadimIpekim ablanin yanisira blogcu ablalarinin herbirine de takilabilirsin :)) bak mesela ben bunca yıl sonra yoluna o kadr usenmeme ragmen taaa Fethiye ye kadar gidip portakalrecellikrep yemeyi dusunur oldum bu bloglar yuzunden:))

Kuguboynu

Yaz dedi ki...

arkadaşlar niye gerilere gidiyorsunuz ileriye bakalım :) biz hala genciz :) hala gidebiliriz. nitekim ben bir kaçamak yapmayı düşünüyorum ama Bodruma değil. Gidersem yazarım mutlaka zaten :) haydi geriye bakmayın artık gençler, genç hissedenler :))

KUGUU dedi ki...

Peggy'cigimden sonra bir "gazverir" daha cikti. Sevgili YAZcigim gelmis... Agva dan yeni dondunuz siz zaten, bu sefer nereye Yaz&Arpasuyu, theLeyleklerSizi??:))

gazel vakti dedi ki...

Evet ama espadrilleri ve beyaz çorapları kıvrılan şalvarımsı kotlarıda es geçelim.Ay hatta taytları ve dizlere kadar gelen t_shirtleri.Uffff 80'lerde amma gariplikler varmış.80!ler dediysek 89lar falan sayende onları hatırladım birden.

KUGUU dedi ki...

Dogru diyorsun Hazanvakti onlar da vardi vallahi:)) Simdi o donem "bol bol cekilmis" hulya-ibo filmlerinde gozuken hani, bbogggyk.
Neyse bloguma hosgeldin ama 80ler derken 89lari kastediyorum diye yuzumuze soyluyor birde... Tovbe tovbe.. Ya senin zamaninda Micheal Jackson beyazlamaya bile baslamisti galiba...
Kuguboynu:))