Çarşamba, Nisan 12, 2006

COK YAZDIM... HIC YAZMADIM...

Bir baktim son yazimdan beri 2 gundur ben buralardayim, bir suru sey yazmisim ama nered/y/e? Bir suru blog okudum, bazilarina comment birakmisim, ama kendi bloguma tembellik etmis hicbirsey yazmamisim...
Eeee ne yazayim???

11 yorum:

crystalsdreams dedi ki...

e neler yaptıını anlatsanaa:)ben seni çok merak ediyorum,kendinden bahsetsenee meselaa,amaan sen de şekerim:)kimi seviosun,ne iş yapıosun,çok açıklamak istemiosan,ucundan accık yaz yaa..illa sobe mi yapces sana,seni tanımak için cicim:)

bu arada Can diil:) bak tüyo veriorum kuğucum,demin benim blogta biyoniin yorumunu gördüm sana,orada cevap yazıcem ama önce buraya yaziim dedim..biyoncum bi hafif espiriyle karışık sinir yapar gibi olmuş,delidir ama tatlıdelidir,kıskanmış aşkını:) yani beni senden belli ki:P neyse yane,ben ismimle ilgili aramızdaki espiriden sıkılmadım onu diiceddim:)
adım ;çok ünlü çook uzun yılların usta sunucusunun soyadıyla aynı.kıristıl ın ilk harfiyle de adımın ilk harfi de aynıı,ve belki ikinci harfi bile aynı olablir:)şimdi bilebildin mi bakalım kuğu haanım:)aa bi de manken çocuk var bu isimde,pek beğenir herkesler,ama ben sevmem sarışın diye:)

KUGUU dedi ki...

Roger Tamam.
Tuyo 1 ve tuyo 2 yi aldim Kristal.
Cevabim senin blogunda :))

Kuguboynu

Yaz dedi ki...

Kuğu, ne yazarsan yaz ben okurum. Şu andan itibaren bende özel bir yerin var :) çünkü bloguma bir bloger olarak ilk yorum yazan kişisin. Bırakmam ben artık seni :) beni ziyaret ettiğin için tekrar teşekkür ederim.

Gamzeli dedi ki...

canım,

Önce kendini tanıt ondan sonra kendi blogunda yazarsın zaten bişeyler :)

KUGUU dedi ki...

Sevgili YAZ,
Tekrar buralara hosgeldin diyorum. Demek ben ilk olmusum blogunda, beni onore ettin, sagolasin.
Bazan burada, bazan senin blogunda, bazan de digerlerine misafirlige gittigimizde hep birlikte olacagiz zaten, goreceksin:)

Sevgili Gamzeli'cigim, Izmirli adasim benim, yaziyorum ya. Buraya veya baska yerlerde yorumlarımızla zaten hepimiz birbirimizi tanimaya baslamiyor muyuz?? Direkt ben suyum yarismaya buradan katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar dilerim diye eski-TRT formatinda yazmami beklemiyorsun herhalde degil mi canim?:))
Kuguboynu:))

Age35 dedi ki...

Kuğucum haklısın bazen bende aynen geziyorum geziyorum comment yaza yaza kendime hal kalmıyo...Crystalımın dediği gibi seni sobelemeden anlatmıycan galiba kendünü bizlere...

KUGUU dedi ki...

Sevgulu Age cigim:))
Sobelemeyin beni bakin zaten heryerde yapisyapis seker yemis gibi 5 parmak samimi izlerimi birakiyorum ben:))

Cok da birsey degilim zaten, ben benim...

Sevgiler

Kuguboynu:))

filliboya dedi ki...

yaz sekerim yaz,dun izledigin tv programini yaz, sabah yaptigin kahvaltiyi yaz..

Gamzeli dedi ki...

Yoo yanlış anlamışsın...sen demişsin yaaa herkese uğradım yorum bıraktım diye...bende tabikide önce sen misafir olucaksın...Sonrada onlar sana yani bizler sana misafir olacağız...Yarışmacı gibi davranmana gerek yok zaten :)

kedi dedi ki...

GI RİS TAAAALLL!!!!
ULAYN NOLÜYO BURDA LAYNNN!!!!
ULAYN SENİ BURALARDA MI BASÇEKTİM BEN LAYNNN!!!

yani bu kuguunun bloonda seni bulamicemi mi sandın gerizeka gıristal!!
Ne kırıştırıyon lan,daa adı sanı,ismi cismi belli olmayan bu boyunluylan ha!!!
Lan ben adamı hacamat etmez miyim?
Lan ben o kuguunun boynunu gopartıvirmez miyim?
sen beni nassıl aldatmaya teşebüsüs edersin lan?
Şimdi aazını burnunu kırıp daa da çok şişirmez miyim o elm sokaa suratını he!
Ne lan bu bööle bilmece kimin adını tarif etmeler falan.İyiki de söölememişsin haa!!
Açık açık yazaydın daa az tikkat çekerdi.
"hadi anlatt,ben çok merak ediyoom"diye ne cıvıyon lan ne idüğü belirsiz bu boyunluya ha!!
Bide bana "kızma ona,ben kuguuyu seviyom "demiyo musun?
Leşinizi seresim geliyo bööle soldan soldan!!

Allaaaaaah tutmayın beni eyy blog alemi?
Yakında gazataların 3.sayfa haberini gözünüzün önüne getirin.
"ÇILGIN AŞIK MANYAK BİYONİK,ŞİŞKO SEFKİLİSİ GIRİSTALİ VE MEÇHUL AŞIĞI KUGUYU ACIMASIZCA DOĞRADI!!KUGUNUN KESİLEN BOYNUNU GÖMDÜĞÜ YERİ SÖYLEMEYEN MANYAK BİYONİK NEDEN "EĞİTİM ŞART!!"DİYE BAĞIRDI."

Deadora dedi ki...

hahah ayy ne yazacagimi sastim valla :)
herkes yaz yaz tv programi yaz kimsin onu yaz demis once bunlara bir gülesim geldi cünkü günlük yazmak zorunda olmadigini bazen yazmamanin daha iyi oldugunu söyleyecektim ama bloggerlari cok icten gördüm..
sonra biyonikayi okuyunca koptum gülmekten zaten bu kari beni güldürmekten sizi de ihanetten öldürmezse iyidir.. kendimi bestaminin kemancisina (eski levent kirca oya basar tv programinda ki hani) benzetir oldum.. okuyup gülerken geriye dogru düsen :))
manyaksiniz olm hepiniz :)