Perşembe, Aralık 14, 2006

KUGUU WAGAMAMA'DA

Gecen ay Wagamama- Kanyonda oglen yemek yerken en one cam kenarina oturduk arkadasim S.ile. Gitmem normalde pek, ama arkadasim hic gitmemis eee 1 kere olsun gormesi lazim. Bense Wagamama'ya ilk ve son kez Londradakine gitmis biri olarak burdakini de kontrol etmeliyim tabi diyerek alisverisimiz bitince girdik iste. (Suraya Harvey Nicholson'dan ciktik, yorulmusuz biraz birseyler yiyelim dedik girdik desem misli misli havali olacak ama burnumdan memnunum uzamasin:)) Sofrayi tam donattik- ki ben cin japon tayland blah blah uzakdogu mutfagi gercekten hic sevmem onu da belirteyim. Meksika mutfagina ise taparim:)- donattik diyorum cunku yiyecek birseyler arasindan bulup cikarabilelim diye, ama ben sadece en sonunda yedigim 4 yaprakli dondurmasini silip supurdum.

Biraz sonra profesyonel bir fotografci kiz peydahlandi, durmaksizin cesitli acilardan ama hep bizim en onde oldugumuz fotolar cekti durdu(cunku arkasindaki camdan harika isik aliyordu ama caktirmayin havali havali anlatayim). Hayir ohh surada imza isteyen falan yok rahat rahat yemegimizi yiyecegiz derken sekerim aaa durmaksizin saksak resimlerim cekiliyor:) Garsona sordurdum- bir dergi icin falan mi cekiyor diye, meger oranin kendi tanitim baskilari icinmis gibi birsey dedi. Bir daha gitmedim sonra bilmiyorum ama son gunlerde gideniniz varsa bir bakin bakalim brosurlerine etrafa falan. Yoksa meshur kebapcilar gibi yapip, "KUGUU dukkanimizdaydi", "KUGUU bizde yemek yedi" gibi kocaman basip duvara mi asmislar:))

BETHINGcgm bu cekimlerden sen bulurmussun bir de beni:)) Pek backstage degil ama yine de front da degil, dogal halim canimcim:)

Kuguboynu,theModel

24 yorum:

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

annen için sana sabırlar diliyorum, kabri nur dolsun.

bu arada botlar çok şık duruyor, bayılırım bu renge. hele seninkiler de döşemeyle pek uyuşmuş..

KUGUU dedi ki...

Cok tesekkurler KRALICE, siz de sagolun.

Annelog Atölye dedi ki...

Tam olarak ne desem bilemiyorum. Birçok şey yazıp sildim. En iyisi sadece sabır dileyeyim.

Demek meşhur oluyorsun?:))

nes-kafe dedi ki...

bende meksika yemeklerini çok seviyorum benim daamak zevkime çok uygun :)

kız ünlü oldun demek imza isterim been :) ankarada olsaydım sırf broşür almaya giderdim o yere :D

KUGUU dedi ki...

ANNELOGcgm tsk ederim- diyecek sey yokki haklisin... Blogistana geri gelmene cok sevindigimi de bir de buradan yazayim annecik:)NEScgm meksika mutfagi mi seviyorsun sen de? yine tuttu zevkimiz bak:) Bu arada Kanyon diyorum, Harvey diyorum, aloooo Istanbul hayatim ya... Paparazzileri izlememek var sen?:))

Yaz dedi ki...

Kuğuucum aşkolsun yani. İstanbul' a hemde Kanyona gelirsin de hiç haber vermezsin :)

KUGUU dedi ki...

YAZcgm Ankaradakilerde ayni seyi soyluyor:)

Age35 dedi ki...

nerdesin sen ben anlamadım..??

Jilfeym dedi ki...

ulen sen benim denetçisi olduğum yere mi geldin?ve bana haber vermedin..

renkler dedi ki...

Demekki çok hoş ve havalıymışsınız da sizi çekti. Tevazu gösterme the modelciğim Kaçırmışım o günü ben o zaman. Çocukluğumdan beri pek bi meraklıyımdır fotografımın çekilmesine de.-) Hani bir de fotojenik olsam... Ama şimdi kilo aldım ya, yüzüm fotojenik oldu sonunda. Ama sadece yüzden çekilsin rica ederim...

birten dedi ki...

kuguboynu,theModelim benim meshur oldun demek:)) ama sen bizce zaten meshurdun!!
ben cin yemeklerine bayilirim, heleki su aralar cin yemegi diye sayikliyorum:))haksizlik yapilmasin lütfeennn........ meksika yemekleride harika ona laf yok, kugucum:)) meksika yemegi seven kugum benim:)) pek fotojenik, kesfedilmis kugum benim:))

Adsız dedi ki...

WAGAMAMA ne ya

babanın yerine gitsene yada aysel teyzenin yerine :) nere de garip yer varsa gidiyon yiyion bişiler.

havalara bak hele hangi dergi bu :))

KUGUU dedi ki...

Bugun sabahtan beri bir sempozyumdaydim, dolayisiyla bu saate kadar netten uzaktim. Simdi size cvp yazmak icin buraya girdigimde ne farkettim: tabiki bunun 13. mesaj oldugunu - yine bana hep bana:)) Fakat bilmediginiz bugun sizi andim, paltomu vestiyere verdim, aksam alirken fisi uzattim ve bilin bakalim kacnumaraymis meger "13" !!! :)) Saka gibi diyorum size. Size yazamadim okuyamadim ya bugun sismis dilimle bu girisi yaptiktan sonra cvplar:))
AGEcugum vallahi pek kimsede nlayamiyor sen yanliz degilsin yani:))
GULFIcgm hic demiyorsunki nereden bileyim ben- insan der KUGUUcgm gelmis neredeymis diye, askolsun yani:(
RENKLERcgm o senin guzel gorusun canim tsk ederim. Tamam seni yuzden cekeriz fotolara hep ama hos biz bloggerlarin foto adedi ya ayak cektirmek ya el cektirmek:))bulusulunca bile:))
BIRTENcgm utandiriyorsun beni cok tsk ederim o tatli sozlere ama vallahi hosuma da gitti:)) Demek sen hele su siralar iyice cin mutfagina mi dustun-asermek boyle bir sey mi? Afiyet olsun guzelim.
KAYHANOVIC nasil sahiden havali yazabilmis miyim:)) Sen de basini maclardan kaldir artik da etrafa bak biraz ya, Wagamama diyoruz Kanyon diyoruz aloo gecenlerde tum GS takimi oraya gitti ya:)))

nilly dedi ki...

Artiizzzzz mi dicez yani artik sana, Kugutheartiz :)
Ya bende birkere oyle Samdan dergisine ciktim. Onuda tesaduf gordum. Bodrumda Yettigarimiydi Hadigarimiydi hangisi hangisiydi karsitiririm, iste iyi olanina gitmisik bir gece kardesimle. Oyle tepeden resim cekmisler. O zamanlarda surekli magazin dergisi okurdum. Aaa, bir baktim, ben ve kardesim :) Nillywastheartiiz

bething* dedi ki...

hahhaha kanyonla is yapan bir insan olarak bulucam seni bennn demek unlu oldun!!:)yalniz bu kadar zit olabilirz kugucum bende mexican dan nefret ederim kimse yediremez! japon basta olmak uzere ciin yemeklerine de bayilirm :)

Yeditepe İstanbul dedi ki...

Ben bir kısa film için bir restorandan çekim izni istemiştim ama müşterileri rahatsız olur diye izin vermemişlerdi.
O geldi aklıma :)

KUGUU dedi ki...

NILLYwastheREALArtizzz:)) Cnm ya sen samdan'a cikissin daha ne olsun:)) Operim, bir imza ric pls:)
BETHINGcgm yazinin icine de koydum yazarken hissettim sen bur esimlerti ve beni bulacakmissin gibi, hala da inaniyorum buna:) Bakinca resimde de sak diye diyeceksin ki iste bu Kuguu ama o resimlerle ne basmislarsa birer copy de benim icin al lutfen tamam mi? Bu arada mexican sevmemen seni az daha sevmeme neden olmuyor canimcim:)Ve ne guzel ki seninki daha saglikli ve az kalorili beslenme oluyor:) Bana cini sevdirmek icin yillarca cok arkadasim ugrasti - iih.
SEVDASOZLERI basrolde ben olsaydim o cekecegin yerde :))yardimci olurdum vallahi:))

nimetin.blogspot.com dedi ki...

ageye katılıyorum kuguu:)) neredesin sen:)))))))) zaten düğünden gelmişim kafam kazan gibi. saçlarımı da sarıya boyatmışım pekte hoşuma gitmedi sanki keyfim kaçık. üstüne senin yazıyı okuyunca iyice kafam karıştı gece gece:))))

nimet

KUGUU dedi ki...

Severim senin tadini dugun donusu, duzenli Bashak NIMETimMudurum. Eh ben dahil, kimin karismadi ki:)) Dugun nasildi- Allah mesut etsin...

KUGUU dedi ki...

Aaa saclarini yazmayi unuttum- nasil olmustur? Gule gule kullan ama nereden ve acaba NEDEN cikti sariya boyatmak:)) malum biz hatunlar ve sac esittir sorun mu var? Iyi misin Nimet=?

Ayçiçeği dedi ki...

Kuğuuların en ünnüsü, o broşürleri bi inceleyim bakiim:))
Geçen ay, biz de kanyonda dolaniyorduk. Çekirdeklerimin büyük olanı, en alt kattaki oyuncakcıdan istediğini alamayınca, en üst kata çıkana kadar avaz avaz ağlayıp durdu. Biz suratına bakmayıp tepki vermedikçe, volumu daha da arttırdı tabii.
Eğer rastladiysan öyle bir velede, o benimkiydi:))

Ayçiçeği dedi ki...

Kuğuuların en ünnüsü, o broşürleri bi inceleyim bakiim:))
Geçen ay, biz de kanyonda dolaniyorduk. Çekirdeklerimin büyük olanı, en alt kattaki oyuncakcıdan istediğini alamayınca, en üst kata çıkana kadar avaz avaz ağlayıp durdu. Biz suratına bakmayıp tepki vermedikçe, volumu daha da arttırdı tabii.
Eğer rastladiysan öyle bir velede, o benimkiydi:))

KUGUU dedi ki...

AYCICEGIM bidenem:)) lafa bak ama icimden geldi be yaf:)(bu da!)
Kugularin en unnusu demissin ya mest oldum ben havaya girdim de ondan yani. Rastlamamisim size hay Allah buyuk cekirdek volumlu bir ses duymadim ama keske duysaydim:)) Sahibelki yanyana gecip gidiyoruz hepimiz su bloggerlar degil mi:))

nes-kafe dedi ki...

yaa ben wagamamaya takılmışım :) kanyonada bi kere gittim. yarımsaatte sıkılıp çıktım :) kafam karıştı yaa boşver :D