Çarşamba, Haziran 14, 2006

YAZ TURLUSU

Ortaya Karisik Turlu:

- Yaz turlusu diye basladik ama neredeeee, bu sabah evden ciktigimda hava sicakligi 13 derece idi gosteriyordu, aksam donerken 18. Aylardan haziran guya, ama biz guney kutbunda miyiz ya?

- Balkonum gum du gsum olmustu ya, hazir 1.lerin biraktigi yuvaya belese konan aile yumurtlamisti ve yine 2 yumurtadan biri cikti birkacgun once. Onceleri cirkin az tuylu ve sari yesil renkli yavru simdi yavas yavas kumrulasiyor:) Ya 2-3 mt otemde onlari canli belgesel olarak seyretmek inanilmaz birsey. Agziyla besleyisi, tavirlari, baba ve annenin nobetlese kuluckalari, eger ayaga kalkip balkon kapisina yaklasirsam hemen pitir pitir yuvaya gidip yavrunun onunu kapatiyorlar. Bazan de saksagan geliyor. Nasil panik oluyorlar onu kovalayana kadar gormelisiniz. Ilk yavru ve yumurtanin akibeti de anlasildi- katil saksagan:( Ilginctir 1 haftadir 2.yumurta catlamamisti ama ustunde yatmaya devam ediyorlardi, bu aksam eve gelince bir baktim o yumurtayi yuvadan atmislar, balkonun ortasina birakmislar??? Doganin dengesi bu olsa gerek, Durmus’un yengesini bilemiyorum:)

- Eklemeliyimki balkonun size resmini cekmistim ama koymaya bile cekindim - yani GUM- GubreUretimMerkezi idi, yuvakurup yavrulayinca GSUM- GubreliSevgiUretimMerkezi oldu demistim ya, artik anlayin simdi diyecek sey bile bulamadim, kisaca B.O.K oldu -fesatlik etmeyin hemen: Balkonda.Oturma.Kac!! aklina bile getirme mumkunse:)) kapiyi actigim yok zaten. Ama Fatma bu cmt gelecek ya insallah yavru o zamana kadar ucmayi ogrenir ya:)) bende bir adet el arabasi ile capa tirmik kurek ile 2 amele getirtmeyi dusunuyorum temizlemeleri icin:))

-Persembeden itibaren hava isinmaya baslayacakmis. Ne saadet.

- TV de son dakika haberi yurduma: Tulin ile Caner Adana’da evlenmisler. Gulsen ile Erol Kose ise bugun ayrilmislar. Aman ne onemli. Insanlar para icin nasil onurlarini once kendi ayaklari altina alir ve sonra da rahatlikla herkese paspas yapabilirler. Aklim almiyor.

- Erol Koseyi bunun gibi bir paparazzi prgminda gorup olanibiteni ogrenmistim, hani gundemi cok mesgul eden konuyu, ama benim icin inanilmazdi: diyordu ki "biliyorum ETIK degil yaptigim, birlikte calistigim sanatcilarimdan biriyle iliskiye girmem etik degil" !!!!! dedi Adama bakar misiniz, evli ve karisini cocugunu aldatmasi etik olmayan davranis degil, gayet normal de sanatcilarindan biriyle ask yasamasi ETIk dglmis meger; ve ekliyordu "turk halkindan askima destek vermesini bekliyorum" dedi vallahi, kulaklarim hala SHOK icindedir bakiniz... Hey Allahim.

- Aaaa simdi de TV de gulsen ve erol kose bugun basin onunde acikladilar ayrildilar dedi. Adam demiski aklim basima geldi 17 yillik esimi cocugumu bırakamadim demis ya... Bu nasil bir MIDE!

Turlu pismeye devam ediyor:
- Bugun torenden sonra kendime yeni bir parfum aldim. Kolay kolay bir parfume ilk kerede karar veremem, ama bunu aldigimdan beri begendim, Lancome Attraction.

-TVde simdi : Bu Ahu Tugba ve Meric Erkan durumu nedir ya??? Bu adama bir IQ test uygulanmasini acilen siddetle tavsiye ediyorum. Yedekte beyaz uzunkollu gomlek hazir bulundurulmali derim. Ama iste bunu da anlamiyorum, ne kadar para verilirse verilsin bu senaryoyu oynamaya nasil evet denebilir ya. Ustelik senaryonun ana cercevesi var ama icindeki davranis ve sozler tamamen kisisel- kurgu degil ve adam ha-hu- u-hieyt-ınga-vs diyip duruyor ya, simdi tvde kickbox hocasi onu tepelerken:)

Ayyyyy turlunun malzemesi cok oldu ya...

Sonuna kadar okuyabilenlere helal olsun diyorum.
Kuguboynu,theAhci

11 yorum:

Yaz dedi ki...

Kuğuucum gerçekten dolmuşsun :) ama şunu söyliyim anlattıklarının birçoğuna bende şahit oldum buakşam. Mesela ahu tuğba kişisinin yanındaki rol kesmeye çalışan abiye öldük gülmekten Arpamla :) hele dediğin gibi o dayak yediği sahne yokmu koltuktan düşecektim neredeyse :)
Erol Köse ve gülşen ikilisi ise ayrı komediymiş anlattığına göre. Onları izlemeye tahammül edemedim kanalı değiştirdim o sırada.
İstiklal marşı konusuna gelince ne diyim bilemiyorum. Benim ofisimin hemen karşısında bir okul var ve her cuma okul kapanırken istiklal marşı okunur ve ben her duyduğumda tüylerim diken diken olur. Hatta bir keresinde 2 lise öğrencisi delikanlının istiklal marşı okunurken yolda hazırol modunda durup eşlik ettiklerini gördüm ve mutluluktan gözlerimden yaşlar akıverdi o derece hassasım bu konuda. Neyse nerdeyse senin post kadar comment yazmışım yahu :) demek ki bende doluymuşum :)

KUGUU dedi ki...

YAZcigim, benim yazdigim degil yurdumun hali TURLU degil mi sence de:))

Yaz dedi ki...

:) kesinlikle öyle

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

yahu anlamadığım o kumrular saksağandan korkuyorlarda bir kuğudan nasıl korkmuyorlar :)) hem saksağandan korkmasınlar be belki haber getirmiştir :)) erol kösenin midesini bilmem ama o adam sahiden benim midemi bulandırıyor kusacak gibi oluyorum onu görünce...ahu tuğba meselesinde de bişeyler söyleyeyim artık :) bu kaçıncı sevgili bu yaşta anlamadım kadın herhalde şu bir iki yılda ne yaptım yaptım diyor sonra zaten bişey olmayacak mı diyor nedir anlamadım bulduğu sevgililerde nerden buluyor anlamıyorum tuhaf tipler :))) komik aynı zamanda :)) hele bundan bir önceki vardı çok kroydu böyle külhanbey tavırlar falan adam konuşurken hep öoooööğğğğooouuuuğğğ diye bir ses çıkıyordu sanki :))) amaaaan öylesine bakmışlığımız var işte haberlere... TheKuğuuESkisiGibiŞenDEğil

ibeking dedi ki...

kuğu sayende bir sürü şeyden haberdar oldum..magazinde geri kalmışım ben..heleki ahu tuğba olayını hiç bilmiyorum ben

Sütobur dedi ki...

Kugucum yine okuyucunu düsünen ince bir post yazmissin..bir sürü konu var,insan istedigini alip yorumlayabiliyo..düsünceli kugum benim..ben baska bir blogda su Ahu ve yanindaki cisim hakkinda baya yazmistim..ama tam icimi bosaltamamisim,yine geliyo bana soldan soldan..ben bu programla biz Türk halki olarak asagilandigimizi düsünüyom..adamlar resmen bizi aptal yerine koyuyorlar..esim bazen rastliyor,gülmekten kiriliyo adam,komedi niyetine mi cekiliyo bunnar diyo..simdi sen bu adami kaldir ,dogdugu büyüdügü ülkesinden,burasi oluyo orasi,böyle programlarin prim yaptigi bi ülkeye götür..öyle sinirleniyorum ki..söyle bir sihir felan olsa,bi sabah bütün ülke olarak uyansak,ve desek ki,yok arkadas bize kaliteli programlar yapana kadar acmiycaz bu aptal kutusunu..bütün ülke ama..yurdumun kanallarinda bir belgesel yok ya,kac kisinin evinde discovery channel`i ceken özel aygitlar var..sinir yaptim ben yine..

KUGUU dedi ki...

GOKHAN, sana kotu bir haberim var, Ahuuuu'nunbir onceki sevmedgn adam senin adasindi:))
Insanlar para karsiligi bunu nasil yapiyorlar ya, cildirtici. Ne kadar dustu hersey. Ama bu adam cidden yarimakilli olmali.
Niye eskisi gibi sen olmadigimi dusundun???
POTANSIYELcgm haklisin biri bunlari durdursun. Birileri zaten dusuk olan kultur seviyesini eksiye geitirip insanlarimizi paralize ediyor- derken arada ati alan uskudari geciyor ya da gececek:( Cok uzuluyorum ben.
IBEKINGcgm, hicbi
rseyi seyretmesende donedolasa gazetelerde ya da zapladigin her kanalda gozune gozune sokuyorlar gunlerce. Ben hic TV izlemem mesela, bilirsiniz bir dizim bile yoktur:) izleyecek prgmda yok ama ac zapla etrafla konus zaten kapiyorsun.
BUNALGULcugum vallahi ben de bunaldim. SU isi tam bir etraflica yazsana yeniden blogunda biz de gelip forum gibi tartisalim ya. Mesela seyirci kadinlar parayla evlerindne alinip studyoya goturuluyorlarmis, mesaiye gider gibi SAKSAKciliga giden yurdumun evkadinlari, parayla salak asık rolunu oynayanlar etc.. Offf bunaldim sahiden.

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

yapma yaw o odunun adı gökhanmıydı :((

KUGUU dedi ki...

hıhıhı yes:)))

ince eleyen karakter dedi ki...

kugucum canım atamısssın afrodıtımızı barı onu da ben anlatayım
sımdı olay onceden tek kanalda ceryan ederken artıkın ıkı ayrı kanalda aynı andan dogma gıbı ıkız bacılarımızın fıseklemesıyle tammmammen bır meyden savasına donmustur.ortalık kalleess yılan nıdalarıyla cınlarken sevgılı afrodıtımız gendunu serın sulara arttı bu hafta enercı topladı hemı de 90 60 90 olculerını ındırmek ıcın ozel dıyete gırdı
the end dıyemeyecegım hala devam edıyorlar hergun allah bızlere acısın

KUGUU dedi ki...

TOPRAKveBENcgm vallahi bu konu bizi koparir, BUNALGUL e de soyledgm gibi bunu forum yapalim egleniriz, hem de biraz desarj oluruz belki:) TURK halkini aptal yerine koyuyorlar dycgm ama bunu istiyorlar diyorlar offf daraldim yine:(