Pazar, Haziran 11, 2006

AZ SONRAAAAA

Bulusuyoruz... biz....:))
Crystal bana surpriz yapti... Bulusalim diye mail atmis bana, 2. kez. Ilkinde basaramamistik, bu sefer olur insallah. Komik, heyecanli, seker ve de cok guzel (IZ!! biz ya bloggergirls!!)
Az sonra bulusacagiz biz...
Bizi izlemeye devam ediniz

Kuguboynu,theKidneyMember

9 yorum:

Asortik Krep dedi ki...

E hala beraber değilsinizdir herhal..Ayrıntıları bekliyoruz :))
Themeraklıkuğununmeraklıarkadaşı..

KUGUU dedi ki...

Asortikcigim eve simdi geldim -21:44- ama evet bu saate kadar beraber degildik. Hic istememize ragmen 6 dan sonra mecburen ayrildik. Anlatacak elbette yine cok sey var, ustelik bir onceki diger "bloggergirls" bulusmami da anlatamamistim burada- ozelden yazismistik biz.

Sanirim ayri bir post olarak yazmaliyim. Ama su kadarini soyleyeyim: 2 degil 4 kisi olduk- yine- like KAREASoftheBlogs:))- ve ayrilirken hepimiz ayni anda sunu dedik aaaa hic ilk bulusma gibi deildi:)) Bir de ben senin kulagini cinlattim duymus olmalisin MiaSweetyMEGcgm:)
Kuguboynu,theMutluOlduBugun:)

pinomino dedi ki...

yani güya ankaradayım herşeyi kaçırıyorum:)))
bi daa bulusursanız bende geleceğim:))
öptüm:)

KUGUU dedi ki...

PINOMINOM kulagini cinlattik giyabinda, duymus olmalisin:)) Ama bu kadar cabuk nereden duydun da buraya yazdin simdi??? BONA??

Age35 dedi ki...

Nası yani ben anlamadım...Kuğucum sen Ankara da değilmiydin..Crystal İstanbul da..Kİm.. nerde... nası?Kafam karışdı biri beni aydınlatsın...

KUGUU dedi ki...

AGEcugum yahuuuu seni de ben bugun cok andim, hani AGEcigim bile yazmam illa ki sen AGEcUgUmsUndur ya hani benim... vallahi ay ne cok kulak cinlattik biz catlak bloggers bugun ya...
Simdi efenum acikliyorum: yaz geldi, bir dugun oluyor, eee ne oluyor evlenenler mutlu olurken dugune gelenler de bulusarak daha mutlu oluyorlar:))

Jilfeym dedi ki...

ya ben de buluşmak istiyorum kimse beni çağırmıyor: ((

KUGUU dedi ki...

GULFIcgm uzulme hic, sen geldgnde de yapariz... Az kaldi hem gelmene bak:)

bething* dedi ki...

evet ayrinti bi post bekliyoruz..!