Perşembe, Haziran 22, 2006

Wok de la Kuguu :))

Bu aksam dostlarim - ama coooooook uzun yillarin dostlarim benim- yeni evime yemege geldiler.

Amanin pek guzel "panco posedi achar" , pek guzel "soslu fistik yer", "harika cekirdek citler ve tumgece/doyar" BENDENIz ishten gelip mutfaga dalar. Dunden yaptigim alisverisim ile ise giristim. Tabiki kullanilmayan WOKumCANIM benimi :) tozlanmistir diye yikayarak basladim diyeyim de shanima leke gelmesin pls:))

Benim harika bir salata kasem vardir tekerlek ebatinda cok aramistim onu zamaninda:)) F. onu gorunce bu kadar salatayi kim yiyecek dedi, Woku gorunce A. bunu bitiremeyiz dedi, ama sonuc yetmedi neredeyse :))

Ellerime saglik dediler, ama biliyor musunuz ben dostlarimla olmaktan onlardan benden hayattan TRemden herseyden HAYATBU diyerek konusmak cooooooooooook keyifli idi....

Kuguboynu, theMutfagiTopladiBile:))

5 yorum:

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

wok ne ya? ayrıca bir önceki postta nelere sinir olduğumuz yazılacakmış unutmuşuz :)

beklemeye ve bekletilmeye deli olurum...ukala olanlara sinir olurum...minibüste ayağıma basanlara...en çokta geç gelen otobüse hatta bazen öyle sinir olurumki küfür derecesine kadar yani...sonraaaa durağa girmeyen otobüs şoförüne...otobüste açık unutulmuş cep telefonu çaldığında hertaraftan açık unutan kişiye yüklenilmesine işte kapatsana kardeşim falan diyenlere sinir olurum ve hatta müdahale etmezsem rahat edemem...ne var yani öldükmü adam açık unutmuş alttarafı ben hiç kapatmıyorum mesela :) hem mercedes açıklamış bozulmuyor diye...herneyse sonraaa telefonu açtığımda ismini söylemeden konuya balıklama dalan müşteriye uyuz olurum... telefonu yüzüme kapatanları düşman kategorisine bile alırım...beni meraklandıranlara uyuz olurum...saygısız insanlara deli olurum...çağrı ikide bir çağrı bırakılmasına okadar çok sinir olmam ama anlamsız bulurum...marketteki kasiyer kızın hava atması benim o ve ondan sonraki üç günümün bitkisel hayatta gibi geçmesine sebep olur zor toparlarım kendimi... ( bunu niye yazdım evin önündeki markette bir kız var uyuzun teki nası suratsız anlatamam sanki o kazanıyor biz yiyoruz sırf onun yüzünden taşınacağım) yıkıcı eleştiriye hiç tahammülüm yok mesela hatta çoğu zaman eleştiriye:) şehirler arası otobüste tam diz kapağıma gelen ön koltuğa vidalanmış filenin en üstündeki lastiğe sinir olduğum kadar belki hiçbişeye olmam onun yüzünden uyuyamıyorum yahu...bazıları çok saçma olan dans-oyun-halkoyunu vs... çok gıcık olurum...yemeklerde soğan olmasına... üzerime yemek dökülmesine...messengerda sürekli titreşim gönderene...ben üzüldüğümde üzen tarafın umurunda olmamak beni kahreder:) gülerken ciddi takılanlara gereksiz kendini kasan kasıntılara...doğal olmayanlara yahu kuğu ben herşeye sinir olurmuşum meğer :(( uzar gider bu liste en iyisi keseyim ben...

bething* dedi ki...

ooo kugu hanim pek $ıksınız!! Eminim cok lezzettli olmustur..next time resim ekle de gorelimm marifetlerini..trafik kizginligini mutfakta attin sanirim ;)

KUGUU dedi ki...

GOKHAN senin liste sahiden uzar gider gibi duruyor. Ama kesmeseydin okumasi zevkliydi.
BETHINGcgm tsk ederim canim, gercekten begenerek yediler. Oyle zor yetistimki resim hic aklima bile gelmedi:)) Birdahaya.

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

wok ne?

KUGUU dedi ki...

WOK = World of Kuguu:))
Web of Kuguu:))

Ama shortly Chinese Tava:))