Pazartesi, Haziran 12, 2006

ITINAYLA IMRENDIRILIR: BULUSMALAR:)

Bulusma 1 : Evet ilk olarak o mesum ve de meshur gunden baslayayim anlatmaya; 06 06 06 dan yani:)

O oglen yemek yemeye karar verdik Sardunya, Nimet ve Crescent ile. Nerede nasil yapalim gibi heyecanli bir suru yazismadan sonra nihayet karar verdik. Sardunya da kaplumbagasi ile gelecekti, kucukbey alinmasin diye rezervasyonu 4.5 degil 5 kisilik yaptirdim. Sonraki asamada ise heyecan basladi, hadi onlar birbirini taniyor, hele 2si 2 yasindan beri tanisiyorlar da ben nasil taniyacagim tasasi icinde “yakaya karanfil - ele kitap alma”yi dusunsekte es gectik ve bir heyecanla gittim. Kapida garson beni karsilayip bahceye cikarirken masaniza 2 bayan sizden once geldiler dedi ve bahceye bir ciktik 4 masa dolu henuz ve ucunde 2ser bayan oturuyor. Kamera sakasi gibiydi ilk saniyeler benim icin, ama derken garsonum beni kendi masamiza goturunce Nimet ve Crescent sanki tanisiyormusuz gibi beni candan karsilayip kucakladilar. Oturur oturmaz cenemiz acildi sanki en son gecenlerde gorusmusuz gibi… Kizlarin tatil ve bikini planlari ile salata siparis vermeleri karsisinda mahcubiyetle menudeki agzimi sulandiran yemekleri es gectim (ki o rest. cok severim cok guzeldir.) Bir zeytinyagli enginar siparis ettim bende, ama siparis su sekilde gerceklesti “Garson Bey ne dersiniz doyar miyim ben onunla???” Derken Sardunyacigim da geldi. Nasil sicak ve icten onunla da sanki hepimiz cocukluk arkadasiyiz gibi. Kesin var birsey bu bloglarda ya da biz blog hatunlarinda, anlasilmasi guc garip ama supeeeerrr bir his. Kaplumbaga da aramizda nasil tatli ve usluydu. Ama hersey cok kisa surdu, bir haralagurele icinde bitiverdi, bir dahaki bulusmayi Sardunyanin meshur balkonunda ayaklarimiz suya degerek sappirdatarak yapalim diyerek ayrildik. Kaplumbaga Bey icin taktigim kolyeyi onun guzelligine nazar degmesin diyerek -ve sizden de demenizi rica ederek- sonradan cektigim fotografi buraya yukluyorum.






Bulusma 2: Derken bu Pazar sabaha karsi bir mail buldum postakutumda, Crystalden. Oglene dogru onu aradim. Ilk telefon konusmamizda yine benzer heyecanlar yasandi ve kendisi ile ogleden sonra Nisantasinda bulusmaya karar verdik. Hemen hemen ayni siralarda vardik cafeye, o oturmustu ve ben onu hemen tanidim hadi resimleri var ama sanki o da beni hemen tanidi, burayi cozemedim, gayet rahat ayaga kalkti ve hosgeldin Kuguu dedi bana:) Zaten kendisini yakinda blog camiasi muhtari ilan etmemizi oneriyorum… Herkesi taniyor, tanimakla kalmiyor, aralarindaki olaylari bile vallahi kacirmadigini fark ettim. PES:) Bir sure sonra Bonafide ve arkadasi ex-blogger D. geldi- (ki artik yeniden blog acacak galiba, kanina yeniden girdik gibi oldu.) Fakat bizi duyanlar ve dinleyenler- ki istemeseler bile eminim o gun herkes bizi dinledi- volumumuz hepimizde cok acikti arti bir de shendik surekli kahkahalar- epey sasirmislardir galiba; ornek merhaba Crystal ben Kuguu gibi bir konusmayi yaparken sarmas dolas 2 tip goruntusu ve pesinden masada tum sohbet sirasinda gercek isimler degil illaki agzimizdan nick cikiyor. Bona ile biz birbirimizi tanimiyorduk ve ilk defa karsilastik ama yemin etsek cevredekileri inandiramazdik bence. Cevreden duyanlar deli bunlar demistir. Hani burada ornekleyemecek degil, ama orneklemeyecegim cunku anlayacaksiniz sizlerden hangilerinizden konustugumuzu (ki aslinda hepinizden elbette!) ama hepiniz kendi nicklerinizi dusunun ve 2 saat bu sekilde birilerinden bahsedilerek sohbet edildigini canlandirin, anladiniz degil mi ne demek istedigimi:)… tabi tum sohbet bu degildi, sasirtici olan durum yine ayni rahatlikla ozellerimizi bile cekinmeden patirpatir dokmemizdi. Yorumda yazdigim gibi kalkmak zorunda oldugumuz icin (Crystal dugune gidecekti), kalktigimizda hepimiz bir agizdan “aaa hic ilk bulusma gibi degildi” dedik.
Konunun detaylari ve atladigim yerler Crystal tarafindan tahminimce bu gece veya yarin gelecektir …
Kuguboynu,theNihayetYazdi.

13 yorum:

KUGUU dedi ki...

Aaa hani foto upload olmustu:(( fazla yukari yolladim galiba:)

birten dedi ki...

kugucum sira bize geldi, istanbuldakiler ve biz gurbetciler:))
cevremizde arkadas bosuna ariyormusuz yaaaa, gül gibi blogcular dururken!!! kimse bulusupta anlasamamislik yasamamis,herkes senelerdir arkadasmisiz gibi diyor, insan böyle okuyunca blog sahiplerini tanimak istiyor...neler kazanmisim ben :))))

KUGUU dedi ki...

BIRTEN, Sevilay ve seni de konustuk biz:) Soyledim Temmuz da Almanya'da da ben ve gurbetci bloggerlar toplanacagiz insallah diye:)) Daha tam planlamasak da hayalini kurmak da guzel dgl mi:)
Blogmania virusu sana da bulasti dikkat:)
Kuguboynu:))

birten dedi ki...

hemde nasil kugu ya!!nasil virustur bu böyle...dedigin gibi hayal etmesi bile güzelll

Age35 dedi ki...

Ya kugu ben Crystal da sordumdu.?E sen Ankara da buluşmadın mı Sardunya,Nimet falan..??Bir ordayım bir burda nası oluyo da oluyo??Stanbul, Ankara,yakında Almanya...Beni bi aydınlat..=)

Jilfeym dedi ki...

evet ya ben de anlamadım.
istannbuldaki buluşmaya ben de gelmek isterdim
böööhüüüü

CRESCENT dedi ki...

Kuguu gizemini korumaya devam ediyorsun :))) İstediğin gibi hala açıklığa kavuşmamış noktalar var :)))

KUGUU dedi ki...

Sevgili Birten, AGE ve Gulficgm, itinayla kafa da karistirilir ... Ah yaramaz ben, degil mi Crescentcgm:))!!
Kuguboynu,theKacti

Annelog Atölye dedi ki...

İtinayla özendim Kuğu:))E nasıl olabildin iki yerde birden??

KUGUU dedi ki...

RIZA hosgeldin bloguma.
ANNELOGcgm itinayla kafa da karistirilir canimcim:)

crystalsdreams dedi ki...

burada böyle kafa karıştırıo ya bu kuğu hanımm,buluştuğumuzda da gizemini korumaya itina ediyoo..Ben kendisinin ajan olduğundan şüphe etsem de,peek güzel bi gündü:)ani ve acil olduğundan diğer Ankaralı blog insanları ile buluşamadık ama umarım bi dahakine koccaman bi grup oluruz:)ben buralardan yetişiyorum sizee.önce siz buluşsanıza tüm Ankaralılarr:)

KUGUU dedi ki...

Crystal hani ajan oldugumu kimseye aciklamamaya soz vermistin:)

KUGUU dedi ki...

14lemeden cikmayayim dedim:))