Cuma, Haziran 16, 2006

BEGENMEM - ONERMEM ve KAYIGA da BINMEM !

Simdi bir de boyle bir sey yazmak gerekebilir, maksat amme hizmetimiz eksik kalmasin.

Simdi bizim bir bastacimiz, gonuller sultani, ustun zekali, heryerinden yetenek tasan hatta tasmak ne kelime fiskiran bir erkek sarkicimiz vardir. Hani en iyi beste yapan o, en iyi danseden o, en iyi ses onda, en iyi yorum onda, en ustun zeka onda, en yakisikli o, en karizmatik o, en kere en, kendini oyle sanir O! en eeeen..... EEEEN SEVMEDIGIM Bay Boskafa veya daha acikcasi Bay TINTIN OTEN KAFA derim ben ona. Simdi adini buraya yazacagim ama su google searchlerinden ben de daralmaya basladim, fanatikleri beni ve blogumu topa tutmaya gelebilirler. Ama siz kim oldugunu anlayacaksiniz SIP diye, cunku "onun arabasi...." :))) Simdilerde de kamu bilinclendirmesi yapan (arkadan dolanip indirect puan toplamaya calisan) bir otomotiv firmasinin tv reklamlarina cikiyor, dikiz aynasinda maskot rolunde, grrrrrrrrrr. Eklemeyi unutmusum yukariya: en sevimli de o:)

Simdi hak yemem, versemde veristirsemde sevmesemde daima sezarin hakki sezara diyen bir huyum vardir benim. Bu amcamin arabasi sarkisi aslinda benim ilk ogrendigim Turkce sarkidir!! Ama bir sorun neden!:)) Cunku yegenim yeni yeni ayaklanmisti ve ona bu sarkiyi ogretip ve cesitli figur animasyonlari da katip onunla eglenirdik, yani hersey yegenim icin (O benim canim ilk gozagrim). Muhtesem amcama geri donersek birde Aya Benzeyen Yurekli sarkiyi ama bakin severim gercekten.

Ama bu amcam var ya, derimki bos vaktim olsa ve usenmesem(!), dinlen dinlen dov bir yaratik bana gore. Bir insan kendini bu kadar mi bilmez be, pes. Hem bilmez hem de bu kadar mi birsey sanir be, pes2:) Bir de TVde konusurken mesela spiker buna bir soru sorar, simdi bu cevaplamaya bslar, "simdi cicek, bocek, satis, kaset, guzel hmmm kem kum.... hmmm bunlar ...offf.... bunlar derin konular.... yani simdi anlatsam da anlamazsiniz ki" der!!!! Haaa yukaride demismiydik en akilli bu tek akilli bu herkes aptal... Gırr.

Neyse bir reklam filminden nereye geldik. Begenmem ve Onermem ve Kayiga da Binmem:))

Kuguboynu,theGaddar (mi?)

12 yorum:

enne dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum. Ne yapna, ne etse sempatik olamıyor benim gözümde de. itici işte, sevimsiz ve ukala biri. Hele o bir aralar boynuna taktığı tespih gibi bir kolyesi vardı, ıyyy, iğrençti iğrenç.

KUGUU dedi ki...

ENNEcgm, CHAK Canim:)
(2 ettik)

Bezen Hindistan dedi ki...

:)))) daha ilk cumleyi okumaya baslamisken en iyi dansedeni gorunce acaba o olabilir mi demistim, oymus hakkaten:)) yok mudur cevresinde asla ve asla dansetmemesi gerektigini (ve daha bircok seyi) soyleyecek biri. buralara geldigimden beri hic gormuyorum ya o ve benzerlerini, omrum uzuyor valla:))

KUGUU dedi ki...

BEZEN :
1- bloguma hosgeldin- her nereden linklediysen- cok hosgeldin."omrum uzuyor" diyisine koptum. CHAK 3:)

BOZACI "O" iste. Siz hatta tanish olmalisiniz aslinda!

Yaz dedi ki...

Kuğuucum benim bu adam için düşüncelerim notr. Ama ömrü boyunca dikiz aynasında asılı kalabilir. Enazından dans edemez :)

KUGUU dedi ki...

YAZcgm OK elbette fikir is fikri yani:)))
ps: demekki still chak 3teyiz:))
Kuguboynu:)))

mono dedi ki...

bence buna en çok hint taklidi yaptığı reklam yakışmıştı, mümkünse hayatı boyunca hint aksanıyla ingilizce konuşsun.

KUGUU dedi ki...

TATLICADI nerelerdesin sen? Seni bizim tarafa yazdim- CHAK 4!
BONAFIDE cgm CHAK 5 ! Haklisin ama bence mumkunse hic konusmasin ne turkce ne hintce7ing ve hatta mumkunse gozume de gozukmesin.
ARIZAcgm senin yazidaki hiiic teki 3 i nin hatirina sana CHAK 6 ve 7 yi tahsis ettim, eline saglik:) Oh ben benden biri daha.
Kuguboynu

bething* dedi ki...

ben cok itici bulmuyorum yaz gibi notr um acikcasi..Kugu bi kusmussun sen :P

KUGUU dedi ki...

BETHINGcgm pek sseni chakgillerin yanina almayayim, notr kaldigin icin. Ama son cumleni neden anlayamadim ben:((

bething* dedi ki...

kusmussun dedim yani icini dokmussun anlaminda ;)

KUGUU dedi ki...

LOL:) ben onu "küsmek" diye okudum, "kuşmuşsun" diye okudum da, bir turlu anlayamadim. "kusmak" aklima hic gelmemisti:))