Pazartesi, Temmuz 10, 2006

HILMI GELDI

Bu haftasonu HILMI geldi ziyaretime, apansiz haber vermeden. Genelde hep boyle yapar zaten, bilir cunku haber verse gelme diyecegimi, hatta iceri girmemesi icin bir suru engel bile koyacagimi. O yuzden hep boyle yuzsuzce paldirkuldur gelir.

Tam banyodan cikmistim saclarimi tariyordum, banyo kapisi da buhar ciksin diye acik. Bu daldi iceriye. Onu gormek, hele sesini duymak bile butun tuylerimi diken diken yaptigi icin ilk saniye saskinligim gectikten sonra hemen ben firladim banyodan disariya.

Bu biraz eblehtir, bakmayin oyle cok iriyari olduguna, akil edemedi pesimden gelmeyi kaldi banyoda. Soylememistim iriyari oldugunu degil mi? Bu sefer sanki daha da irilesmis gibiydi, ya da bu yeni evim eskisine nazaran daha kucuk diye - hele banyosu- o gozume daha da buyuk mu gozuktu bilmem... Fazla bakmadim zaten. Ona bakmak bile midemi bulandiriyor, tiksinc Hilmi.

Allahtan bu sefer sulalesi yoktu pesinde. Eskiden onden kendi gelirdi, her aksam eve gittigimde insallah cekip gitmistir dedigimde ertesi gun bir de ailesini bebebelik evde bulurdum. Bu sefer yanlizdi.

Ne halin varsa gor dedim. Ben disari cikiyorum. Ama banyoda makyaj yapmam lazim, girdim iceri, pek gozgoze gelmemeye calisarak alelacele 2 surundum 1 fisfislandim vs. Bu hic kimildamadi, o kocaman portlek gozleriyle sadece bakti. Ben hemen firladim.

Dondugumde sahiden yoktu...
Yillar sonra ilk defa anladi mi ne beni? Artik umut olmadigini, o ve ailesini her yaz agirlamak istemedigimi...
HILMI GITMISTI...

Kuguboynu,theDetan/Sheltox
ps: HILMI bir at sinegidir:)) Yaziyi bir de donup simdi boyle okumak isterseniz eger:)) Ailesi de kucuk kara sineklerdir. Haftasonunda telli camimin yanisira acik biraktigim balkonkapimdan girmis olmali.

20 yorum:

Jilfeym dedi ki...

ben fare zannederek okumuştum:)

THe MaN WhO SolD ThE WorlD dedi ki...

İnanamadım...:D
Nasıl bu kadar açık sözlü olunur diye düşündüm bir an :D...
At sineğine Hilmi adı koymak ayrı bir mevzu tabiki...
Ama güzeldi beğendim... sen de az diilsin :D

Yaz dedi ki...

Bende böcek zannederek okumuştum :) at sineğiymiş meğer. Böcekten daha iyi ama :)

tipitip dedi ki...

Ben önce köpek sonra fare zannetmiştim :) Sonu daha da komik çıktı. :) Benim evimde de yaşayan bir sivrisinek kolonisi, bu akşam işlerini bitirmeyi düşünüyorum hıhıhı :)

KUGUU dedi ki...

POTANSIYELcgm bunlarin asiret bayagi kalabalik zaten, sana da gelmislerdir:)
GULFI fare mi... Allah korusun. Canimcim fare olsa ben bir de makyaj icin banyoya geri girebilir miyim vallahi hic o kadar cesur degilim ben:)
DSA, tesekkur ederim begendigine sevindim, seninkiler ayri bir ekol zaten de, Hilmi adina niye takildin? :)Mesela benim elektrikli supurgenin adi Sebastian, printer imin adi Nejla. Sahi senin adin ne:))?
YAZ cgm kesinlikle bocekten kat kat iyi. Bocek veya fare olsa kosarak Gulfinin ya da seninyanin kacarim vallahi... (nasil olacaksa bu da- misal iste:))
TIPITIPcgm kopek olsa bak severdim kovmazdim. Sana iyi avlanmalar bu aksam bol sans cnm.

bething* dedi ki...

bende kopek ya da kedi sandim...bende hilmigilleri sevmiyomm..

KUGUU dedi ki...

BETHINGcgm b.ada nasildi, orada da boy boy Hilmi asireti var miydi dun?:))

bething* dedi ki...

Valla superdiiii..herkese tavsiye ediyorum..buyukadayi..yazicam bloguma da.. ;)
orda nomalde gecelri sivri hilmilerden olurdu ama bu sefer hic yoktu..:)

ediz böyle buyurdu dedi ki...

bu hılmı'nin sülalesi cok geniş aman dikkat duymasın ama her yerde tünemişler

THe MaN WhO SolD ThE WorlD dedi ki...

Benim adım Kırmızı...ehehe...bu tanıdık gelmiştir eminim ama adım HİLMİ ve sana çok kızdım bütün hilmi'lere "hayvan" dedin ben HİLMİ'LERİ KORUMA, YEŞERTME VE BÜYÜTME DERNEĞİ" Başkanı olarak yarın ilk iş seni mahkemeye vericem... Beni vazgeçirmek için elinden geleni yapabilirsin...en azından dene :)
Adım Genelleme yaparsak İNSAN Özelleme yaparsak(ne demekse) ERKEK
Peki senin adın ne? :)

KUGUU dedi ki...

BETHINGcgm misafirlerim simdi gitti (bildin yine yemege misafir cagirdim,ama bu sefer biri yola cikacagi icin gece erken kalktilar). Sivri Hilmiler haaa:)) ilahi sen, bu asiretin birde Kara Hilmigilleri var:))
OOOo SalihEdiz Bey(hatta musaadenizle enistebey:)) hosgeldiniz bloguma. Sizin tatilde yokmuydu converse ustu bacak yiyen turunden??:))
DunyayıSatanAdam,theUmbertoEco, valla isim zora benziyor, yazdiklarina yorum yapmiyor, kaciorummmmm:))

pinomino dedi ki...

kuguucum..ben çok korkarım haşerattan:) ev bahçe katı..her türü var..bende en çok küçük kafalı ince uzun ayaklı örümceklerden var..her akşam ayrı bi ciyaklama seansı var yani bizim evde:))

gazel vakti dedi ki...

Hilmileri hiç sevmem onlar beni çok sever.Ben dokunmam onlara eşim epey bi cebelleşir kıskanır bizim aileyi Hilmigillerden.

CRESCENT dedi ki...

Önce köpek zannettim,sonra yok değil dedim.Tamam dedim, kuğuu hayırlı olsunlara karıştı herhalde,ne olabilir,ne olabilir diyerek okudum sonuna kadar :)))

KUGUU dedi ki...

PINOMINOcgm, atsinegi boceklerin ve orumceklerin yaninda yine hic bir sey degil:( Bundan korkmam ama bocekten korkarim ben. Sana bol sans diliyorum canm.(Ragip nasil?)
GAZELcgm esinin işi zor olmali, hangi bir Hilmi ile mucadeleye yetisebilir ki??:))
CRESCENTcgm ay Allah Korusun... hadi su ayak fotolarinizi bekliyoruz hala canim:)

pinomino dedi ki...

Ragıp ne yapsın dolanıp duruyo:) dün suyunu değiştim mutlu oldu:))
bakışıp duruyoruz birbirimize ööylece:) öptüm...bu arada n'oldu ankaralı blog toplantıları bakiiiim:)) bekliyorum ona göre:)

tiwidi dedi ki...

Hilmi mi? Ilahi Kuguu :) Bizim burada Hilmi filan yok sicaktan, butun hayvanat alemi yaz uykusunda, Araplarda gunduz uyuyup gece yasar oldu, herkes bayginlik geciriyor sicak ve nemden, Peggy de ham babam de babam calisiyor yahu! Uhuuuhuuu!

KUGUU dedi ki...

PINOcgm ben de optum. Mailboxinin ayarlari ile oynama, pek yakinda bir tane geliyoooooor...:)
Kuguboynu

KUGUU dedi ki...

PEGGYcgm gelmisss, hatta tam ayni anda yazmisiz onunla entera bastigimda belirdi. Tasinma isini ne yaptin? Geliyorum gidiyorum yoksun. KUBAnin k sini dinleyemedik ki daha senden. Tasin yerles daha gule gule oturuna gelecegiz sana. Yardim istersen yerimi biliyorsun canim:))

Beyaz Piyano dedi ki...

bende diyom hilmi kim demekki bisim ismaile hilmi diyon sen :))