Pazartesi, Temmuz 31, 2006

GRI BIR RENK MIDIR??

Cuma sabahi gozumu acip, laptopin dugmesine basip, kendisi de acildigi andan itibaren gunum guzel basladi. Internette OKS sonuclarina girdim ve yegenimin 1. tercihini kazandigini gordum. Cok sukur.. Allah herkesin istedigini versin, hepsini hayirlisiyla okutsun insallah.
Cmt gunu artik kendimi bir "bakima" gotureyim dedim. Sacimi boyattim. Kuaforum orelim dedi, ona hic hayir diyemem ben zaten, tam 1 saat belki daha fazla sacimi ince ince tel tel ordu. Hayır o kadar duzgun ve guzel ordu ki acmaya kiyamaz insan. Ben bu tip saclari cok severim ama artik benim yasimda degil, yegenimde falan olsa olur. Android gibi oldum gibi geliyor:)) Ya da kizilderili,bi tepemde tuyum eksik ama bugun tam ona gore bir kizilderili kolyesi de taktim dogrusu. Pocahantasin boynunda benzeri vardi galiba ya, bak simdi gozumun onune oyle geldi. Cok yillar once Amerikadan almistim ama birkere bile takmamistim, bugun tam uydu iste:)) Hayir geceleri falan ben deli yatarim, pike yastik sagdan sola, soldan saga, sigara boregi sarar gibi done done dolanarak yatarim, ama 2 gundur tek telim bile sacimdan firlamadi. Adam istedigim kadar banyo sampuan yapabilecegimi de soylemisti ama ben bunu cok tutamam basimda. Bugun de ise geleyim dedim ama yarin cozerim artik- hos bunu cozmesi de bir derttir simdi be... Size bir fotograf cekeyim dedim veeeee digicamimin durduk yerde bozuldugunu farkettim. Moralim bozuldu. Daha yepyeniydi ne oldu acaba? Acilmiyor.
Son gunlerde can sikintimi gidermek icin yahoo tavlaya giriyorum. Orasi da Turk dolmus... Pacanizi kurtarmaniz gerekenlerden(!!!) kurtarabildiginiz takdirde ilginc insanlarla oynayabiliyorsunuz. Fazla uzun oynamayi sevmem zaten. Oyle bir havadegisimi oluyor.
Tatil planimi yaptim gecen hafta persembe gunu ucak biletimi ayirttim ve az once biletimi almak icin aradigimda biletin iptal edildigini ogrendim. Ayni kiz bana bir de kusura bakmayin ben de boyle olacagini bilmiyordum dedi... Ben insanlara bagiramiyorum, kavga edemiyorum, ofkelendigimle kaliyorum. Bu iyi mi kotu mu bilemiyorum. Karsi taraf icin iyi oldugu muhakkak da:)) Simdi bu kizin bu hatasina bagirsam ne olacak, ne degisecek ki... Ama ben niye zarar goruyorum? Simdi ne yapacagim? Dalaman ucak biletim gitti.
Evet hayatimda pek bir renk olmadigi su yukaridaki satirlara bakilinca anlasiliyor...Susayim ben en iyisi.
Kuguboynu,theGri.

Cuma, Temmuz 28, 2006

TGIF :)

Eh madem zaman durmuyor, madem yine cabucak Cuma geldi....
TGIF herkese o halde.
Mutlu haftasonlari... :)

Kuguboynu,theWeekendDreamer

Salı, Temmuz 25, 2006

HEM KERE HEM !

Hem birseyler yazmak istiyorum, hem tutuldum kaldim.
Hem calismak istiyorum, hem yatip sadece kitap okumak.
Hem arkadaslarimla sohbet istiyorum, hem yanliz kalmak istiyorum.
Hem sinemaya gitmek istiyorum, hem tum konserleri gormek.
Hem tatil istiyorum, hem de useniyorum.
Hem beach partylere akayim istiyorum, hem sakin koylarda semsiye altinda olayim.

Zaman gecmesin, yavaslasin, dursun hatta...

Perşembe, Temmuz 20, 2006

LAMBA CINI YINE CIKTI

Hani vardi ya bu blogda bize 3 dilegimizi soran CIN. O simdi yine geldi, geciyormus ugramis ama bos da duramiyor. Diyor ki:
" eger hemen bugun size dense ki; eviniz- isiniz- aileniz-esiniz cocuklariniz vs tum kosullariniz puruzsuz uyacak/uyarlanacak dense, kendinize yepyeni bir hayat kurma sansi verildi dense, TURKIYE'de nerede yasamak isterdiniz, secin dense......."

:)))))

- nereyi secerdiniz? (il,ilce,koy,kasaba..)
- Orada ne yapardiniz, calisir miydiniz?

Ne diyorsunuz dostlar. Cinimiz gitmeden dileklerimizi tutalim hadi.. Kosullari dusunmeyin, sadece yumun gozunuzu ve hayal edin; karsiniza neresi, nasil cikiyor? Ama somut yer olmali, ismiyle cismiyle olmali, mesela denizkiyisinda bir yer diye olmamali...

Kuguboynu,theDreamer:)

Çarşamba, Temmuz 19, 2006

BAKABILIYOR MUSUNUZ?:((

Onceki aksam ana haber bulteninde Polatli'daki sehit cenazesi..
Halk yollarda, balkonlarda alkislarla ugurluyor tabut gecerken, kocaman bir Turk bayragi ellerde kortejde...
Bakabiliyor musunuz?
Kizkardes tek damla goz yasi dokmuyor- elinde bayrak ve abisinin resmi kalbinin ustune koydugu. Bugun gazetede o resim Reuters dunyaya gecti diye-yuz yok sadece bayrak 2 el ile kalp ustunde resim...
Bakabiliyor musunuz?
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4776584.asp?gid=48&srid=3109&oid=1&l=1

Baska bir resim: bayraga sarili tabut basinda dimdik bir askeri pilotumuz, kardesini ugurluyor...
Bakabiliyor musunuz?
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4776570.asp?gid=48

Dun bir resim: Bir sehit annesi cenazede generalin elbisesini kokluyor "oglum kokuyor" bu kiyafetler diyor... General esas durusta aglamamak icin dudaklarini kenetlemis, anne ona dokunurken... O annenin ifadesi, uzanmis ama sanki dokunmaya kiyamayan elleri...
Bakabiliyor musunuz?

Yazmayayim diyorum ... burasi sahte sanal pembe kalsin diyorum.... ama.... acitiyor !

Pazartesi, Temmuz 17, 2006

SIZ NE YAPIYORSUNUZZZZ???

- elektrik faturasi
- telefon faturasi
- ceptelefonu faturasi
- su faturasi
- kredi karti/lari faturalari
- aidat
- kablo tv/ digi faturasi
- adsl faturasi
- kasko odemesi
- arac pulu odemesi
- odeme oglu odemesi

Bunca faturayi, odemeye ait evraklari vs siz ne yapiyorsunuzzzz??? Ne kadar tutuyorsunuz? Tutmaya gerek var mi? Size de fenaliklar geliyor mu?

Kuguboynu,theRedtape!!!
ps: Hemen hepsi yillardir otomatik odemede duruyor, o nedenle dekont falan almiyorum elime ama yine de inanilmaz bir kagit birikimi bu .

Cumartesi, Temmuz 15, 2006

theEvsahibiDeLaKumruuss

2 gunluk dursuz duraksizligimin ertesi, dun gece deliksiz yamasiz NET uykumdan sonra bu sabah BRUNCHa davetliydim 1 hafta oncesinden.
Dun oglen kendi ayarladigim ogle yemegine gidemedigim icin zaten feci uzgundum. Ama yegenimi dun gece otobuse bindirdigim icin bu sabahki davete avdet edebilecegimden oturu aynen dunku gibi yine ceptel alarmim kuruluydu (Heyhat dun PINOcgm:(()
Sabah kalktim yorgun ayaklarimla, baktim evde birakabilir miyim diye ama ı-ııh yok benimle heryere geliyorlar! Ayaklarimi da aldim giyindim, gittim dostlarimin sevdigi tahinli coreklerden almaya. Firindan o anda ciktilar, 10 dakika bekledim sicakligiyla tepsiden alinamadiklari icin, arabada arka koltuga yayıp kapaklarini da actim kutularin yolkda sogusunlar diye ve gittim dostlarima. Soyle diyeyim gittigim insanlar, benden buyuk, onun annesi ve benim annem dogmadan aile dostuymus. daha da gercegi ise onun dedesi ve benim dedem dostlarmis, kac yili hesaplamiyorum, 100 yillik aile dostu diyelim gecelim... hemen hemen:)) Yoksa aglarim bak simdi. (ne mana, annemden sonra simdi yenile sevgili S. teyzem de gitti birakip bizi ya ondan) .... Ne anlatacaktim nerelere gittim.
Neyse mutlu bir gundu. 3.nesilde, yok yok, ben 3 isem 4. nesilde aramizdaydi:))

Mutlu mesut aksamustu eve dondum ki salondaki balkon kapim ardina kadar acilmis. OLSUN ne olacakki. 8degil mi??) Salonda lapimi actim hemen. sonra otururken .... birden.... ayagim islandi..... IGGGGGGGGYKKKKKKKKKK.
"EsekSipasiKumru" olurmu yaaaa
Taaaa salonumun ortasina kadar girmis utanmaz, bir de icine etmish:))
Balkonum yetmedi pislere, sonunda birde evin icine..... BU DA OLDU - KUMRU CHISHI:)))
Kuguboynu,theEvsahibiDeLaKumruuss

Cuma, Temmuz 14, 2006

KARASU / AYAK /YORGUNUM/ RUHUM

Yorgunum:((
Zihnim ruhum vucudum ayaklarim.
Motoru az once stop ettirdim. Rolanti bilmem ben. Durana kadar calisir, dursuz duraksiz malum:)) 180/mph:)
peki hadi... /kms olsun:)
Yorgunum...
Coook.
Geldim az once, blog dostlari okudum, yazdim cizdim, ozlemisim, ama cok yorgunum.

Çarşamba, Temmuz 12, 2006

DAHA DA SICAK OLACAK :))

Sicak, cok sicaaaaak, daha da sicakkk olacak ....

...laylaylom siribom diyor simdi Emre. Yani burada degil, ama burada olsa eminim boyle derdiii:))

Simdi bak hatirladim. Bundan 3-4 yil once Emre bir mall acilisina getiriliyor. (kendisinin Altug diye bir soyadi var ama ben ona hep Emre derim. Emre de bana saygida hic kusur etmez, hurmetler ablacgm der hep.). Gunlerden pazar, aylardan kisha girish, saatlerden aksam karanligi 7 gibi. Konser alani evime yurume mesafesi ve benim cokcan bir kizarkadasim ile o pazar gunu benim evde yemece/icmece/gulmece modundayiz.(Bu mod aslinda cmt gecesi baslamis- gece kacta donulduyse bana donulmus uyunmus sabah kalkilmish kalan yerden devamseklinde, MOOD Iyi, MOODlular MUTLU seklinde bir gundu,neyse.) Gidelim mi yok bir goren olur gidemem derken, halkima karistik ve aksam karanliginda gozumde siyah gozluklerim ile, havai fisekler altinda cocuklar gibi shendik, hopladik, zipladik, dansettik. Hala anlatir anlatir onu anlatiriz, guleriz keyifle. Iste o gunden sonra adI Emre, su bizim Emre kaldi.

Burasi sicak, cok sicaaaaaakkkk. Lapimintapimin icinde Emre'nin sesi. Eminim orasi daha da sicaktir:))

Kuguboynu,theSanatSever!!

ps: Siz de hic farkettiniz mi acaba? Nedense hicbir erkek Emre Altug'yu sevmiyor (en azindan benim cevremde:))). Benim bir arkadasim her TVde gordugunde ona bir laf sokabilmek icin cildirirdi, agzinin kenarlarinda kesin tukuruk birikiyordur bile demisti bir keresinde :))
ps2: Hayir cok yaniliyorsunuz, fesatlik etmeyin pls:) Hic ilgimi cekmiyor. Teenage iken bile, ben hic yerli/yabanci hickimse icin fan olmadim. Ben "BIR ANI ve O ANI" anlattim hatirlayip sadece:))

Salı, Temmuz 11, 2006

GUNUN KILI TUYU OKUZU DELISI VS

Gunun kilini acikliyorum:
2 seritli yolu ortalayip gidenler. Kendini sehir yerine hala babasinin tarlasinda sananlar.

Gunun tuyu :
Asansore binince bir gunaydin demeyi hala beceremeyen suratsizlar.

Gunun okuzu :
Gozunu dikip bakanlar. Bu aslinda apayri bir post konusu olur dilimde ya neyse. Feci sinirleniyorum. Birde kesfettim sen gelirken gozunu dikiyor, sonra sen yaklasirken birden sana sirtini donuyor, yani senin gittigin yone yuzunu donuyor!! Boylece bu sefer seni bir de arkandan iyice suzuyor. Suzulmemis yontulmamis okuzler. Bugun adam durmus arabaya dayanmis telefonla konusuyor, aynen dondu sirtini yaklasinca. Adamdaki marifete bak hem telefonla konusabiliyor hem de suzme yogurt yiyebiliyor, dangal (ne demekse uydurdum ofkeme verin). Gectim, 4 adim sonra zink diye dondum ve dimdik baktim. (cok pis dik bakarim ben!) Sasirdi bir an beyaz corapli yaratik. Ama haaaaa cok anladi, ayagima kapandi bir daha yapmam tovbeler olsun dedi... Okuz kere okuz bunlar.

Gunun delisi :
Yakinda hergununku kendim olacagim, adayim!

Bak yine sinirlendim daha fazla yazamayacagmmm...

Kuguboynu,theDellendi:)))

Pazartesi, Temmuz 10, 2006

HILMI GELDI

Bu haftasonu HILMI geldi ziyaretime, apansiz haber vermeden. Genelde hep boyle yapar zaten, bilir cunku haber verse gelme diyecegimi, hatta iceri girmemesi icin bir suru engel bile koyacagimi. O yuzden hep boyle yuzsuzce paldirkuldur gelir.

Tam banyodan cikmistim saclarimi tariyordum, banyo kapisi da buhar ciksin diye acik. Bu daldi iceriye. Onu gormek, hele sesini duymak bile butun tuylerimi diken diken yaptigi icin ilk saniye saskinligim gectikten sonra hemen ben firladim banyodan disariya.

Bu biraz eblehtir, bakmayin oyle cok iriyari olduguna, akil edemedi pesimden gelmeyi kaldi banyoda. Soylememistim iriyari oldugunu degil mi? Bu sefer sanki daha da irilesmis gibiydi, ya da bu yeni evim eskisine nazaran daha kucuk diye - hele banyosu- o gozume daha da buyuk mu gozuktu bilmem... Fazla bakmadim zaten. Ona bakmak bile midemi bulandiriyor, tiksinc Hilmi.

Allahtan bu sefer sulalesi yoktu pesinde. Eskiden onden kendi gelirdi, her aksam eve gittigimde insallah cekip gitmistir dedigimde ertesi gun bir de ailesini bebebelik evde bulurdum. Bu sefer yanlizdi.

Ne halin varsa gor dedim. Ben disari cikiyorum. Ama banyoda makyaj yapmam lazim, girdim iceri, pek gozgoze gelmemeye calisarak alelacele 2 surundum 1 fisfislandim vs. Bu hic kimildamadi, o kocaman portlek gozleriyle sadece bakti. Ben hemen firladim.

Dondugumde sahiden yoktu...
Yillar sonra ilk defa anladi mi ne beni? Artik umut olmadigini, o ve ailesini her yaz agirlamak istemedigimi...
HILMI GITMISTI...

Kuguboynu,theDetan/Sheltox
ps: HILMI bir at sinegidir:)) Yaziyi bir de donup simdi boyle okumak isterseniz eger:)) Ailesi de kucuk kara sineklerdir. Haftasonunda telli camimin yanisira acik biraktigim balkonkapimdan girmis olmali.

Cuma, Temmuz 07, 2006

BUGUN OFF GUNUMDEYIM !!!

Bugun OFF gunumdeyim ben.
Hayir tatil degilim.
Herseye, herkese offff.
OFFFFFFFFFFFFF.
Offf ya.
Offfflardayim!!!

Kuguboynu,theOfuldar

ps: Sanirim sabah ofisten once direkt gittigim toplantidan ciktigimda, ise yetismeye calisirken, onumuzdeki ozel bir minibusun hic kimseyi umursamadan yolu 10 dakika kadar tikamasi, soforun yanindakinin asagi inip gevrekgevrek (pişkin ve utanmaz) tavirlari ile tıkadiklari tek seritli yolu acmamaya devam etmeleri sonucu beni bile artik DATlatmasi ve PATlatmasi yuzunden olmus olabilir diye dusunuyorum...
Kuguboynu,theHemOfuldarHem:))

Perşembe, Temmuz 06, 2006

BIR DENEME :)

Onceki mini panik pabuc postuma "canlardan" gelen desteklere yazdigim cevabimi merak ettim,bana biraz abarttim cenemi gibi geldi de, sahiden sayfada ne kadar yer tutuyor diye... deneyelim dedim....
Kuguboynu,theChatterBox


Eveeeeet Arkadaslar dun aksami "basariyla" atlattim cok sukur. Hayir yemeklere telaslanmaktan ote, buna cok ozenmemin bir sebebi de gelenlerin ikisi bu eve tasindiktan sonra evime ilk gelisleri idi- ki biri USAde yasayan kuzenim. Ayni zamanda digeri, etraftan nasil olduysa methini cok duyduklari(!!) "wok de la Kuguu Spesiyal" i illa isteriz diyince...:)) Anladiniz degil mi ozenince cok, sakinan goze cop batar misali iyice heyecan katsayimi arttirdim durduk yerde. (Bu kadar karmasik cumleyle kendimi anlatabildim mi:))?)
Hersey cok guzeldi, MUTLUyduk birarada.

ANNELOGcgm,cok tsk ederim, atlattim cok sukur:)
ENNEcgm ben oyle marifetli biri falan degilim, cok fazla sey bilmem, beni gozunuzde yanlis canlandirmayin pls, ama cok ozenirim:))
TOPLUIGNEcgm sen dugunden sonra bol bol misafir agirlayacaksin, isin zor tatli yorgunluklar yasayacaksin, artik senin maceralarini dinlemek icin sabirsizlaniriz biz simdi:) Lutfen hepsini minifotoraman seklinde yollamaya dvm et, ben cok sevdim:)
BIRTEN evet dogru soylemissin: hersey mukemmel olsun derdinden boyle oluyor zaten. Ben bir de asIl olarak galiba suna cok gerildim: gelen kuzenim(USA) annemin en kiymetli yegeni ilk goz agrisi idi ki tum sulale bilir ikisinin birbirine askini, ve benim annem cok marifetli ve inanilmaz estetik mukemmel sofralar, sunumlar ve muhtesem leziz yemekler hazirlardi. Insanlar daha yemeden sofrayi gorunce mest olurdu. Galiba annemin gidisinden sonra ben ilk kez agirlayacagim ya, onun yemeklerine yetismem mumkun degil ama masa sunum etraf tabaklar peceteler bardaklar vs vs hersey onun gibi beceremem ama yine de anneminkini aratmasin diye de mi gerildim nedir ne bileyim ben, istteee oole birseyler... -dedim galiba:( ....
GOKHAN cok esprili buldum seni, saol beni rahatlamaya calistigin icin.
GECECI tesekkur ederim, dusunmen yeter.
POTANSIYELARIZA valla dedim ya benden oyle cok bir marifet beklemeyin lutfen. Hele su bloglarda mutfak konusunda aramizdaki cevher ve mucevher arkadaslarimiz varken bana asla laf dusmez. Yanliz su bir gercek yaz aylarinda misafir agirlamak kis aylarina gore daha kolay degil mi sizce de? Oyle 5 kap yemekti, corbasiydi, pilaviydi, boregiydi falan istemiyor insanlarin cani.

Merak ediyorsaniz eger benim dunku MENU basitti:
1- WOK de la Kuguu Speciyal
2- Koccccccccamaaan salata (malum gecen sefer de yazmistim, abartmadan gercekten tekerlek ebatinda salata kasem var:)) icinde yok yok olan bir salata yapiyorum ben:))
3- Sarap LAR:)
4- meyve
5- Bitter chocolate mousee cake - frambuaz soslu ve kremali (bunun resmini size cekmek istedim ama tabagi eline alan aninda gomuldu ben cekemeden) Ama bunu bir daha yapmayacagm hem cok zor hem de asiri kalorili:) 3 paket kare bitter cikolata benmari usulu eritilir 1 su bardagi tereyagi ile karisitirilir diye anlatmaya baslarsam anlarsiniz:)
6- Yanina dondurma – kolay – Carte d’or cunku:)
Hepsi bu, bir de salonun ambiyansi tabiki onemli:) Mumlar tutsuler isiklar...

CRESCENTcgm hallettim gecti bitti anlattigim gibi cok sukur alnimin akiyla, tsk ederim canimcim.
BETHINGcgm ya foto cektim aslinda ama benim cektgm fotolar hicbirseye benzemiyor, estetik canlilik yok, makinem cok iyi ama sorun bende olmali, ben baktim sabah makinada ama ı-ıhhh hicbirsey ifade etmeyen siradan fotolar olmuslar.
ZEYNOcgm valla iste buna bir ayri nedense gerildim yukarida yazdigim nedenden oturu galiba:(
TIPITIPcgm hicbirseyi kacirmadin canim. Ama bu arada ziyafeti kacirdin o kesin, zira bir tek lokma kalmadi:) Bu sabah birinin esi aramis diyorki: aksam oyle yedirmissin ki bu sabah kahvalti edemeden ise gittim dedi. Biraz pohpoh vardi galiba ama yine de duymak insanin hosuna gidiyor degil mi:))
Ay neredeyse birpost kadar uzun yazdim- hatta "BU" konu posttan bile coook daha uzun oldu yorumum galiba. Ama son sunu da yazmaliyim, aksam yatarken surekli bacagima kramp girip durdu - ki nadir olan birseydir- yorulmusummm:)

Çarşamba, Temmuz 05, 2006

BIR PABUC :)

Aksama yemege misafirim var. Onlar oturmaya gelmek istediler ama ben onlara olmaz illa gelin sizi zehirleyecegm dedim. 5 kisi olacagiz. Iyi ki 40ayak degilim, simdiden-isyerinde iken- 2 tanesi bir pabuca girdi bile:))

Kuguboynu,theChef

Pazartesi, Temmuz 03, 2006

JULIA & RICHARD :)

"Pretty Woman" filmini gormeyen var mi? (yeryuzunde ve galaxide kaldi mi?:))
Sevmeyen var mi? (olabilir ne bileyim?)
Muziklerine ne demeli?
Grease Soundtrack den sonra bir de bu filmin soundtracki dortdortluktur.

Hanimlar kac kere izlediniz?
Hadi rekor sayilari duyalim.
Benimki abarti mi diye kendimden endise ediyorum:))
Hosh hala da seyrederim zevkle:)Demekki endise etmekte hakliyim belki de:))
Kuguboynu,theJulia (*-^)

Cumartesi, Temmuz 01, 2006

KUGUU at RODEO DRIVE :)

Gunlerdir dusen yildizim ile kepenklerini kapattigim moodum nedeniyle uzak kaldigim bloguma dondum. Sizleri ozledim. Bana moral vermeye calisan tum yorumlariniz ve ictenliginiz icin de tesekkur ediyorum:

Sevgili GuzelToprakinGuzelAnnesi, Sevgili TatliFırcaCeker GazelVakti, Sevgili Nimetcan(hosdondun-nasildi?), IlkGozAgrisiKuguuOlan Sevgili YazBitmesin, Sevgili YineBirSeyAnlamadimDiyenGokhan, Sevgili HerDaimEnercik Crystal, Sevgili SimlerinHicDusmesinDilerimManikKediSinem, Sevgili SevdigimKorist-theAngarali Gulfi, Sevgili MoralKutusu Komik BeyazPiyano, Ne dedigini hic anlamadigim KabirdenSelamHerkese, Sevgili ayagina takilan yildizima tekme savurmayip alip getiren DSA- DunyayiSatanAdam, Sevgili Uzaklardan ve Bunalmasini Hic Dilemedigim BunalMAGul, Sevgili KubaFatihiKendiniOzletenPeggy (ve Hubbysi) ve Sevgili Pembe HayallereDaldiran Pembe Buzdolapli Bethingcigim...

Yaa iste arada sirada Kuguu’ya da bir haller oluyor, kabul buyurun lutfen. (Bu cumlede cok Bulent Ersoy gordum kendimi!)

Aralari olani biteni es geceyim ve sondan baslamaya gayret edeyim. Onceki gun bir arkadasim aradi, sesimden de anladi birseyler oldugunu ve bana alisverise cik dedi, bir de bilmis bilmis ekledi hanimlar alisveriste iyi stres atar diye. Yok benimki oyle boyle gecmez dedim. Hic niyetim de yoktu. Ama gunlerdir biten bir makyaj malzememi almak icin satildigi magazaya gitmeye useniyordum. Bu ruh halimden baska turlusu de beklenemezdi ya neyse. Dun nihayet yolumu dusurdum, benim Estee Lauder standi da hemen giriste 1 parca alip cikacagm. GUYA. Oldu o sana once 3 parca malzeme. (Bu arada eve gelince fark ettim ki evdeki rujun ayni numarasini yine begenip almisim. Yani istikrarli zevkimi tebrik ediyor, dalgin ve dikkatsiz kafamla alay ediyorum. Buyurun siz de edin serbest.) Arkasindan kasaya giderken bir de kiyafetlere bakayim vaktim var dedim. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten. Hatirlamiyorum kendimi kaybetmisim, gozumun onunde kesik kesik goruntuler var, kabinde kanter icinde giyinip durdugumu hatirliyorum. 2 pantolon, 1i sifon 2 etek, bir ucusan elbise(cok sevdim ama nerede giyeceksem) ve 2 bluz ile kendimi kasada buldum. Bir de huyum vardir illa aldigim birseyi giyer cikarim magazadan, ustumden etiketler sokuldu kasada. Hadi cik git degil mi yok ayakkabi da alacagim, Kuguu daha 2 hafta olmadi aldin ya, yok o sayilmaz aklimda bir model var. Ve tam 3 adet ayakkabi da alarak -ki biliyorum bunun ikisini giymeyecegm bile, hele biri hic tarzim degil dolgu topuk ama neyseeah- 3. kez kasaya gittim. Bu arada severek aldigim ayakkabi yine 2 hafta once aldigim gibi kirmizi-bordo. Siyahinda da aklim kaldi amaa... :) Aslinda galiba yeni bir cantaya da ihtiyacim var, su ayakkabi renginde – 2 ayakkabi ile o renk canta farz oldu artik, degil mi?:) Dun bakacaktim ama vaktim kalmadi.



Ben buna “Pretty Woman Alisveris Sendromu” diyorum! Hani elin kolun torba doludur, arabaya giderken veya arabadan eve cikarirken tasimakta zorlanirsin, ama acaip gizli komik bir haz vardir icinde, adeta minik peri Tinker Bell basinin yaninda gulumseyerek ve peri tozu serperek dolasir seninle. Hatirladiniz mi filmden o sahneyi, Rodeo Drive donusu Julia’yi:) Hangimiz (hatunlar yani) bundan keyif almayiz ki?

Kuguboynu,theAlisverisPerisi
PS: Burada kendikendime peri demek olmadi. Alisveris Cadisini da demek icimden gelmedi. Sizce ne olsun???
PS2: 3 kere resim ekledim, ayakkabilarin cekmistim, nedense cikmiyor. Blogspot da bana kizdi galiba.