Çarşamba, Nisan 23, 2008

MISAFIRLERIM VAR

Hastayim.....
cok hastayim...
1 haftadir oksururken - tur/tip olarak eski oksurugum sanirken (bilen bilir- hani komsu uyutmayan:))
dun o halde disarida kostururken toplanti gorusmede sokakta duyanin acidigi -ama cok feci oksuruyorsunuz, doktora mutlaka gidin dediklerinde, yok gitmem derken gittim ayakustu ve hemen antibiyotik ve balgam sokucu verdi- takirtakir cigerlerimden ses getiren, bogazimi yirtan, oksururken cok afedersiniz ogurmeye kadar varan ve gozlerimden yaslar akitan oksuruk icin. Sonra gece iyice fenalastim, saat sabah 5 te uyuyamiyorum diye onem verdigim bir arkadasima msj bile yazdim, acidi canim cok ve dilim acidi en cok oksuruge aliskinim ama dilim mahvetti beni aci icindeydi.
dun gece sabaha kadar inledim, sabah kalkamadim yerimden nefes bile alamiyordum, kolumu kipirdatamiyordum, her cmkarem dokuluyordu. Oglen kalkinca gordumki butun dilimde yaralar cikmis, ustu degil ama yanlarinda kocaman seyler,kabartilar, canimi cok acitiyordu- gece uyutmayan da oksurukten cok oymus meger.

Nihayet ogleden sonra bir eczaneye gidip ilac sorayim dilime dedim. Tabi resmi tatil olunca ne olur- bir de dort donersiniz "nobetci eczane" icin. Eczaci dediki dun basladiginiz antibiyotigin yaninda B vitamini almaniz gerekiyormus ondan dedi.
ben hic bilmemki ilac kullanmayi.... bir de gargara aldim, birde Brunomun veterinerine ugrayip bitmek uzere olan mamasindan aldim. eve dondum.

Az sonra kankam ve oglu gelecekler bana kalmaya pazara kadar. Cok seviniyorum. Ama onlari karsilamaya ulusoy terminaline bu sefer gidemeyecgm, onlar gelecekler. Oglu ve benim yegenim yani, BRUNOyu gormek icin sabirsizlaniyordu, 23 nisan cok guzel denk geldi, cumayida onlar tatil ettiler kendilerine. Insallah cabuk iyilesir kalkarim ki onlari gezdirebileyim.

ve su anda telefonum caldi inmisler, taxi soforune yolu tarif ettim.

HEYOOOOOO
(ve mashallah!!!)

Kuguboynu,theTeyzeKardesArkadas

4 yorum:

ERDIL dedi ki...

Kugu kizim valla kendine hic dikkat etmiyorsun.
Havalara kanma bütün mikroplar "ATACHE" diyorlar.
Gecmis olsun.
Sevgiler saygilar.

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Canım çok çok geçmiş olsun. İyi davran kendine yahu. Sağlık ihmale gelir mi? Söyleyene de bak ayrı ama.:) Gözün aydın diyeyim misafirlerin için. Ne kadar sevinmişsin ki, satırların içinden neşe fışkırıyor... Hasta olmana rağmen.

Kendine iyi bak, çabuk iyileş inşallah...

KUGUU dedi ki...

Sevgili ERDIL BEY cok tsk ederim, haklisiniz, hayatta beceriksiz oldugum bir konu bu kendime bakmak, hic beceremiyorum ve onem de vermiyorum galiba ne yazikki... Ben bize bir sey olmazci Turklerdenim galiba:)))

INCEGULcugum sana da cok tsk ederim. Simdi daha iyiyim. Ilaca dvm ediyorum ama ayakta gecirdim mecburen, insallah birkacgune briseyim kalmaz. Yalniz halsizlik azalsa da oksuruk feci gidiyor, 24 saat biri bogazimi gidikliyor iceriden... ve icim parcalniyro oksurmekten... neyse gecince gecer degil mi canimcim:))

renkler dedi ki...

Canım geçmiş olsun. Ben de yakında hasta olurum gibi geliyor. Başım çatlıyor. Bahar tam çarptı:)