Salı, Mayıs 15, 2007

MERHABA

Bir onceki yazimi ve hissettirdiklerini degistirmem lazim. Sizi de okudukca uzdugum icin nasil gundemi cevirebilecegimi de bilmiyorum. Beni tel veya email ile arayan dostlarima da tskler. Ama inanin simdi iyiyim. Merak etmeyin olur mu? Hayat bu bunu da biliyorum ARTIK:(( Ama herkesin, hepimizin zaman zaman asiri hisli oldugu anlar mutlaka oluyor...

Bu sabah cantami degistiriyordum. Bir sey farkettim, gece veya gunduz cantasi olsun her cantami degistirirken - cuzdan ruhsat kartvizitlik vsleri saymiyorum da, ama illaki aldigim ugur gibi belki inandigim bilmiyorum(?) 2 parca esyam var. Gece cikarken kucucuk canta bile alsam cantamdaki herseyi birakirim da, mesela cuzdan yerine kart ve parayi ciplak koyarim kucuk cantaya, ama bu 2liyi mutlaka koydugumu farkettim.

Sizin var mi boyle cantanizdan yaninizdan bilmeden ayirmadiklariniz???

Kuguboynu,theItinaylaKonuDegistirir:))

EKLEME: geri geldim cunku farkettimki ben bu 2 nesnenin ne oldugunu yazmamisim:)) Biri bir is seyahatimden aldigim iranfiruzesi dedikleri mavi zarif tespih, digeri ise cross kalemim. Sasirdiniz biliyorum ama her yerli yada yabanci isseyahatimden kendime bir ani ile donmek gibi bir adetim varken, Diyarbakirdan karpuzla donemeyecegime gore alacak bir tek bunu bulmustum ucaga yetisirken. Ama arada trafik kilitlenince ise yariyor, cantadan cikartip ya sabir cekiyorum direksiyonda elim:))

10 yorum:

renkler dedi ki...

Uğur saydığım yok. Aslında vardı ama bunu takıntı olarak görüp kendimi kurtardım. Fakat her çanta değiştirmemde önemli bir iki şey unuturum. Mesela dün şirkete giriş kartımı ve yemek kartımı unutmuşum. Bugün de bir fazlalık vardı: Eşimin cüzdanı:-) Dün akşam alışveriş sonrası çantama atıvermiştim, vermeyi unuttum...

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Sevdiklerimin vesikalık fotoğraflarını mutlaka çantama koyarım. Eğer unutmuşsam eve döner alırım. Bu da benim takıntım..:)

KUGUU dedi ki...

RENKLERcgm vallahi ben halimden memnunum. Birde extra cuzdan da olsa hepimiz memnun oluruz galiba:))

INCEGULcgm aynen budur iste:)

Annelog Atölye dedi ki...

Sanırım benim takıntım çantamın kendisi, değiştirsem de içindekiler diğer çantaya da konacak mutlaka, e ağır oluyor o zamanda:(

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

düşündüm bulamadım.:(
bütün içindekileriöbür çantaya geçiririm de.
bir de her çantada yazın bir yelpaze ayrı ayrı vardır. bir de selpak.
benim kırık burnum,eğerki çantada mendil yoksa akar ,bilir yani unuttuğumu.varsa akmaz öye sinir bir şey. onun için her çantada zaten işte selpak ve yelpaze vardır. şööööyle bülent babla gibi salla kızım salla.:)
ama uğurum yok. :( :( :(
aa birde hep çocukların ilgisini çektiğinden,onlara verdiğim gidip kendime değişik alıp -yani bu kısır döngü hep tekrarlanıp- anahtarlıklar vardı. sonunda artık bir halka takılı anahtara.:)

enne dedi ki...

Benim de uğur saydığım bişi yok. O anda ne gerekliyse yeni çantaya onu atarım. Ayrıca çanta değiştirmekten nefret ederim çünkü çantalarım kocamandır, içinde dolu şey vardır. Uzun süre kullanmadığım birşey/kağıt/not mutlaka çanta değiştirdiğimde bana lazım olur ve mutlaka o anda diğer çantada kalmıştır:)

kurunane dedi ki...

benimde cüzdanımda çarpıntı ilacım vardır. ne olursa olsun o ilaç olmadan evden çıkmam. hatta bakkala falan gideceğim zaman cüzdanı çıkartmaya üşenirim çantayı olduğu gibi yanıma alırım ve çok rüküş olurum :)))) günlük soluk giysilerim ve çantam :)))

Jilfeym dedi ki...

: ))
yakın arkadaşımın hediye ettiği üzerinde "1" yazan anahtarlık..

gerizekalı(!) eski sevgilimin hediye ettiği afrika parası:P

nilly dedi ki...

Bende de ugur olara sayiacak birsey yok ama mutlaka el kremi ve torpu koyarim. Elim islandiktan somra krem surmezsem tuhaf hissediyorum,vtakint iste, nasil anltilir ki. Torpu ise eski bir tirnak kemirici olarak kirilan tirmagimi kemirmemek icin yanimdadir. Cunku orayi duzeltmezsem heryre tailiyor, beni sinir ediyor. Sonra dislerimi torpu olarak kullanmaya basliyorum ve daha cok hasar veriyorum.

KUGUU dedi ki...

ANNELOG nasil sigdiriyorsun her seferinde her seyi? Cok fazla kucuk canta kullanmiyor olmalisin. Ben bazen omzuma kucuk alirsam bir de extra buyuk ikinci canta tasirim- kucuk sirt cantasi gibi olanlardan.
YAGMURcgm burnun mu kirik senin:(( Biliyor musun ben de mutlaka selpak koyarim yazmayi unutmusum- selpak pakedi sigmayacaksa yine de bir adet selpak mutlaka koyarım- acil durumlar icin:)

ENNEcgm bu dedigine aynen katiliyorum- Murphy kurallari geregi yaninda yoksa illa bana da lazim olur:)

KURUNANEcgm carpinti ilacimi???:( gecmis olsun canim.

GULFIcgm o afrika parasini hemen at bence- o sana ancak ugursuzluk getirir hem, bir dene bakalim (kel ve merhem gibi oldu burasi ama:))

NILLYcgm en ilginci seninki oldu, artik tirnak yemedigine sevindim:)