Cuma, Mayıs 25, 2007

KUMRULAR degil YUMRULAR ve DIGERLERI-canli cansiz!

Sabah yazmaya basladim, yarim kaldi, cikmak zorunda kaldm. Oysa bu sefer KUMRUlari degil tum YUMRUlari dokecektim size.

Yarim kaldigi yerden yine de deneyeym diyecegm ama gecti. Bugun FULL bir gundu cunku.... Iyide oldu... Kostururken her 2mizinde (both blogger)!!! yumrular eteklerden dustu, relaxledik!:)

Gunlerdir yine uyumuyorum. Bu gece uyuyacak mym bilmiyorum, sanmiyorum da. Belki su anda su saatte cogu insan SILA izliyor TVde. Ben de TV as usual kapali, ama muzik acik- sonuna dek. Tam su anda KARAGOZUM diyor artk pek sevmedgm bir sanatci, ama en sevdigim sarkilarindan birisi- onun, eski, S.O.

*****************************************sabah /flasback:)

Sabahin erken saati olmasina ragmen hava cok sicak. Bakalim Temmuz, Agustos nasil olacak? Ah bu saatte deniz kiyisinda tatilde uyanmak vardi...

Size balkonuNa benim gibi kus gelenlerle ilgili yeni ogrendigim bir bilgi paylasmak istiyorum. Cunku galiba (?/!) ise yariyor. Iste kumru/guvercin yuva yapmasin diye naylon torba baglarlar balkon demirlerine- ki bizim sitenin acik olan tum balkonlarinda neredeyse var. Ki site PES etmis bir site galiba, %80i kapatmis balkonlari illallah diyerek:))

Ben hic torbalari denemedim, cunku deneyen balkonlari da biliyorum- yukaridan kusbakisi (7.kattaym) gorebiliyorum:)) Pislik ayni pislik hepsinde- yani hic faydasi yok. Bundan 2 hafta kadar once idi, bir oglen 4 kisi yemek yiyoruz, caprazimizdaki masada da 5 kisi oturuyor. Normalde ben bazen masada konusulanlari bile duymam- cunku dinlemem ve hatta gormem bile Blogger D! iyi bilir:)). Kulak radari ben de zayiftir. Ancak birden diger masadan soyle bir sey duydum "biktim pisliklerinden balkonda ama artik hallettim, CD bagliyorsun balkona hic gelmiyorlar" dedi!!! Vallahi duydum bunu- olmayan radarim kulagim, BEYNIM ayni dertten muzdarip olarak algida secicicilik mi yapti bilemiyorum. Ama ben birde hic cekinmeden aynen dondum ve "affedersiniz kim dedi bunu" dedim:)) Nasil yapiyorsunuz ise yariyor mu falan dedim. Kadin evet diyerek tarif etti. Bir sey yok tek bir cdyi alip balkona iple asiyorsunuz dedi. VAY be oldum nasil yani olur mu acaba dedim. Evsahibi pozisyonunda para kazanmayan ama pislik temizleyen bir GUM(*) sahibi olarak acaba dedim:))) (*)=Gubre Uretim Merkezi.

Benim kuslar o zaman yumurta idi, bitsinde yapayim bakaym dedim. Gidisleri malum hazin oldu, ama carsamba gunu after cenazeS, astik CDyi, gun bugun Cuma balkon still temiz:)) Masallah diyin. Ihtiyaci olan denesin - Annelog?

Sabah uyaninca yazlikta "denizde yuzunu yikama"yi yapar misiniz sizde? Hani deniz daha carsaf gibiyken, uyanmamisken, yuzeyi kirismamisken, uyanir mayonu giyer ve gidersin, sessizce icine cupp:) Deniz sanki ayna gibidir. Genelde sitenin tum yaslilari o saatte etrafta iken genc yada cocuk hic yoktur. Sonra birden yavasca kirisir dostun denizin, "normal gun" birden akisina kavusur, "sihir" bozulur ve ortalik gitgide kalabaliklasir, gunes iyice kizginlasir. Ama becerebildiysen eger uyanmayi erken - "bu sabah deniz bir harikaydi" dersin arkadaslarina gun icinde plajda...

Galiba denizim geldi benim:) Ne galibasi COOOOOOOOOOOOOOOOOOK geldi:)))

Dun aksamdan beri sag elimin serce parmaginin tam ucundaki bogumu deli gibi kasiniyor:) Hayirdir insallah. Bu arada ruyadan anlayanlar varsa "tekrarlayan ruyalar" ile ilgili nereden bilgi alabilirim? IMPORTANTE!! Her turlu bilgi very welcome valla.

******************************* aksama geri donus******

Ben yazlik versus kislik cikarimini yap/A/madim hala, tembelim. Ayakkabilardan bazilarini cikarttim ama kisliklari kaldirmadigim icin ustuste tepis tepis oldular:) Gecen sene ayakkabiya iyi sardirmistim hatirlarsiniz, mesela bir tane buldum hala etiketi ustunde hic giymemisim, hani o bir batinda 4 ayakkabi aldigimda. Ama bu arada evden 2 canta gondermeyi/hediye etmeyi basardim:) Daha bunu yeni aldin emin misin vermek istedigine desede kuzenim, evet. Hem O onu cok begenmisti, bense arada 1 kullanacagima kiymet bilenin elinde onu gormek beni daha mutlu eder zaten:) Siz anladiniz simdi benim yine ayakkabi ve canta alasim geldi....


Bugun cok baktim 1 tane bile bulamadm istedgm gibi terlik pabuc:) Zarif topuklu, ama kokosh olmayan, ama feminen, ince ayaklarima gore bir sey yokmudur. Yoktur yokmus! Bu sene benim zevkime gore hicbirsey yok. Evdekiler bile iyi bu senekilerden, onlara bakaym bari Blogger D! alo duydun mu beni:))) Zeki den o mayoyu bana aldiran hatun aloooo..... BTW, pareo yu da buldum:))

Aksamin En Dip Notu: Hazirlanmam lazim hizla. Bugun cuma, ben gider disari - sifre E2:)) C1 e selam ederim:))

Kuguboynu,theDalgaGecerEnCokKendiyle!

13 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Yahu zaten tatilim gelmişti.. bi de denizim geldi.. tam oldu.:) Sağolasın kuğucum the provakatörüm.:)))
İyi haftasonları olsun.:)

KUGUU dedi ki...

estagfurullah ne demek INCEGULcgm, her zaman beklerim, caninne cekerse sen soyle bana, ben yazip motive edeym seni:))

Sana da iyi haftasonlari cnmcm... Bu arada evet yenikalpkalbe karsi olayiyla karsikarsiyayiz galiba:)) Ne dersin, nasil ayni anda oluyor:))

Adsız dedi ki...

s e v i y o r u m

v a l l h i , c i d d i y i m

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Var bir numara.:))) Yıllar önce ayrı ailelere, evlatlık verilmiş kardeş çıkarmışız.:)))

zeyno dedi ki...

Demek cd ha? Bizim apartman full torba bağlanmış durumda balkonlara...E ben şimdi bi cd bağlamaz mıyım Kuguucumun sayesinde:)

KUGUU dedi ki...

F.I.G.cgm cok guldum bu numaraya, ne dersin Hulusi Kentmen de posbiyik dedemiz midir))

ZEYNOcgm, dene hayatm, bugunde test sonuclarina baktim, hala yeni gubre veya kus yok, oluyor galiba:)) Sonucunu bana da yaz mutlaka. Operim.

Adsız dedi ki...

sıze rahmetlı saır atıla ılhanın
bır dızesını özurlerım ıle sunuyorum:

cok kadınlar sevdım hayalımde
ama onlar yoktularkı.

(yanlıs hatırlamıyorsam boyle bısıydı)

bıraz alkolluyum sızı uzduysem
kusura bakmayın,sevgıler

Ayçiçeği dedi ki...

Kuğu'cğm, senin kesinlikle denizin gelmiş :)
Çok güzel anlatmışsın, sabah denize girmeyi. Ama bir uykucu olaraktan ve öğlenleri kahvaltı eden biri olaraktan (çocuklardan öncesinden bahsediyorum :)), denizin bu halini hiç yaşayamamıştım.

nilly dedi ki...

Su sabah saati deniz faslini bende birkac kere yapmisimdir. Buz gibi su boynunu katilastirir ama tertemiz bir suda yuzmenin keyfi bir baskadir. Bende kendime rahat ayakkabi terlik ariyorum. Topuklular hosuma gitsede artik giyemiyorum. Zaten tum gun ayaktayim. Bu arada sifreyide merak ettim. Kim,kiminle, ne zaman, nereye gidiyor?

Adsız dedi ki...

günaydın

g ü n a y d ı n :)

KUGUU dedi ki...

AYCICEGIcgm aslinda hepimiz tatilde oglenciyiz, o kadarcik hakkimiz olsun adi ustunde tatilimiz. Ama iste nadiren bunu basarabilmekte usenmemekte muhtesem oluyor hele benim gibi deniz tutkunu isen yuzmek degil ama o halini gormek icin degiyor.

NILLYcgm ben de cok az yapabilmisimdir ama hayal etmesi bile guzel degil mi:)) Ben hem rahat hem topuklu ariyorum olabilir mi dersin:)) Sifre gidildi, bitti bile. yeni sifre oldugunda daha acik yazmaya calisirim:))

Adsız dedi ki...

A Ş K

sen varken kötü diye bir sey bilmiyorduk
mutsuzluklar,bu karalar yasamda yoktu
sensiz karanlıgın cizgisine koymuslar umudu

sensiz esenligimizin üstünü çizmişler
nicederi bir pencereden deniz güzel degil
nicedir ısımayan insanlarımız sensizligimizden.

sen gel bizi yeni vakitlere cıkar.
(m)