Cumartesi, Mayıs 05, 2007

Eee CUMARTESI:)

Bugun cumartesi ve oglen oldu. Birazdan evden cikacagm, gelip 2 tikirdataym bari dedim.

Sabah erken uyandim- her zamanki gibi gece cok cok az uyuyabilerek.

Evislerinden bahsederken son 1 haftadir deli gibi aycekirdek citledigim icin- sirf onceki aksam yarimkilo diyeyim ben siz anlayin- salon, hali, koltuklar ve hatta evin heryani mutfak vs dokulmus gozden kacmis cekirdek kabugu ile dolu (desembiraz abarti olacak ama bir tane bile olsa siz anladiniz beni:))

Nihayet dedimki Kuguu kacisin yok, carsambaya kadar bu halde oturamazsin ayip, gidip elktk. supurgeyi cikarttim. Aman ne tembelim sanki atla deve imis. Ohhh supurdum iyicene simdi tertemiz oldu aferin kendime dedim. O hizla mutfaga da girisip- bul mak bosalttim ve kirlileri de yerlestirip temizledim ortaligi. Ben galiba dagitip dagitip toplamayi sevenler familyasindanim.

Icine girilince yasanmiyor gibi fazla duzenli olan evleri sevmem ben, ev yasanmisligin sicakligini tasimali (yerlerdeki cekirdekler degil elbette kastim:) Ama bir home dergisine poz verebilecek duzeyde bir salon olmamali evde bana gore. Benim mesela salonum hareketlidir, gazeteler okundukca yere atilir ama ertesi sabah yeni gazete gelince eskisi toplanir kaldirilir, ama gun icinde o gazeteler hali ustunde yayilmis durur ve hicde cekinmem bundan.

Dun aksam bir kafenin bahcesinde oturup yemek yedik. Artik hava bir harika. Cokkk seviyorum bunu. (YAZBITMESINcgm kulagin cinlasin- sen iyice bosladin buralari be guzelim?)

Herkese iyi bir haftasonu diliyorum.
Kuguboynu,theChitChitCekirdekci

12 yorum:

renkler dedi ki...

Red Kit'in bir macerasında hiç unutmam Daltonların şöyle bir lafı vardı: Tren soymak çekirdek yemek gibidir, bir başlayınca bir daha bırakamazsın:-)

kurunane dedi ki...

:)) yaşanmışlığını çok belli eden bir evimiz var. hatta o kadar çok belli ediyorki ben artık başedemez hale geldim :)

gazel vakti dedi ki...

Ooooo bizimkini sanırsın 4 değil 14 kişi yaşıyor o kadar yaşanmışlık yani.

KUGUU dedi ki...

KURUNANE ve GAZEl beni guldurdunuzzzzzzz coook.
Elbette farki biliyorum, neden dalga geciyorsunuz ki:)) surada tekil tekil takiliyordum:)

KUGUU dedi ki...

RENKLERcgm fuar nasildi bugun?

Ayçiçeği dedi ki...

Sıcak ev ortamını ben de severim. Fakat dağınıklığa hiç gelemiyorum. Her zaman her yer düzenli olacak. Zaten evdeki üç adamın arkasını toplamaktan spor salonuna gitmeme gerek kalmıyor :D Fakat bu durum hafta sonları değişiyor. Hepsi bir arada evde oldukları için hiiiç ortalık toplamaya kalkışmıyorum boşuna :)

Çekirdeğe başlayınca bırakmak zor olmuyor mu :) Benim dudaklarım neredeyse yara oluyor :))

KUGUU dedi ki...

olmaz mi AYCICEGIcgm... sana hic dayanamiyorum ben- hele kavrulmus tuzlu haline...:))) dusaklarimda yara oluyor ama asil dilimin ucu mahvoluyor... lakin o kokun var"ya gevrek gevrek bak yinecanim cekti ya:))

kurunane dedi ki...

kuğu bacım yok valla dalga geçmiyorum evimizde 1-2 ayçekirdeğinin lafımı olur demek istedim. bak inan arkama dönüp salonun ortasına bakıp şu an ne var sana analizini yapiim:

her biri ayrı bir yerde olmak üzere 2 çift terlik, kocaman 2 kase, birinde yenidünya ve erik, (hatta yenidünyanın biri yere düşmüş) diğerinde çekirdekler, ayrıca küçük bir kasede yine çekirdek var o niye anlamadım :) 1 pijama üstü, kumanda, 1 bebek çarşafı, büyük kelebek toka, buruşturulup atılmış kağıt havlu parçası, kız çocuk dansöz elbisesi üstü(yok valla benim değil, yani aklına arada bir dansöz kıyafeti giyip te raksettiğim gelmesin, inanki benim kızın)1 adet pony atı oyuncak, 1 çift çıkarılıp atılmış bebek çorabı, zilli tef, birazda kısır taneleri...

bunlar yerde olanlar tabii masanın ve konsolun üstündekiler ayrı:

2 tane kirli tabak ve çatal, boş bardak, foto. mak. ve onun ara kablosu, kalemlik, plaket, bloknot, gazoz açacağı(bunu kim getirmiş yav), marakas, yarısı su dolu çay bardağı, 1 tepsi, 1 pet şişe, yine buruşturulmuş kağıt havlu parçası, yarısı su dolu su bardağı.

kurunane dedi ki...

ay ne uzun yazmışım, utandım valla, bir de dansöz elbisesi, marakas, zilli tefi okuyunca bizim ailecek çalıp çalıp oynadığımızı düşünme :))) valla dün misafirim vardı, çocuklar kudurdu nerde ne varsa bulup, ortaya döktüler.

KUGUU dedi ki...

Yok be kURUNANEcgm cok cok guzel yazmissin ustelik. Lakin sabahin 6.30unda internette ne isin var senin? Sende de mi uykusuzluk bnm gibi:((

nilly dedi ki...

cekirdek furyasinda bizde anlayiz kardesimle. Bir dadaninca ayrilmak cok zor yahu. Helede birkac saat oncesinde kadar koltuklar cekilip altlarina kadar elektrige gecirmis olmamiza ragmen yinede elimizde kaseler oturup citlativerdik. Duzenli evleri gormek benimde hsuma gidiyor ama bende cok duznli olamiyorum. Yani once bir dagidip sonra topluyorum. Ama hic bir zaman kume halinde yigilmis kiyafetler olmaz. Veya yerlerde yigilmis ivir zivirlar olmaz. Bazen hemen yemekten sonra bulasigi halletmek zor gelsede yine toplanarak yatilir. Yok illa da halim yoksa ertesi sabah halledilir. O da aslinda yemekten sonra cikan ivir zivirlardir. Sanirim en sevmedigim is yer silmek. Allahtan bu evimizde silinecek fazla yer yok :)

KUGUU dedi ki...

NILLYcgm citlemek gibisi yok... ohh sefaniz olsun bosver guzelim, koltuklarin alti yeniden supurulur nasil olsa:)