Cumartesi, Mayıs 12, 2007

ANNESININ KUGUSU

Bazilarinizin tahmin ettigi gibi gunlerdir bu konuda yazmamak icin donup duruyorum.

Yazsam yazacak cok seyim var ama yazAmayacagm, dayanabilecegimden emin degilim.

Bu yil annemsiz bir Anneler Gunum daha olacak bu.

Annem de cok genc yasta annesini kaybetmis. Bir gun cocuktum bir tek kez sadece bir tek kez ondan boyle bir sey duydum, bir anneli sarki caliyordu, kapatir misin kizim demisti, duymak istememisti. Simdi ben de dayanamiyorum icinde anne gecen sarkilara. Cok sarki sozu bilmem bilirsiniz ama hele Can.dan Erc.etin'in bir parcasi ve rastladigimda bir de Ibra.hm Tatl.sesin bir parcasi var ki, beni deviriyor.

Neyse.

Hepinizin, Anne olanlarinizin, olan ve olmayanlarinizin kendi annelerinin de Anneler Gununu kutluyorum.

Kuguboynu,theAnnesininKugusu

7 yorum:

nilly dedi ki...

Canim benim. Seninde simdi yavrucaklarin olduguna gore eninde anneler gunun kutlu olsun. Onlarin annesi var dersen, cicianneler gunun kutlu olsun :)

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

canım yaa,içimi acıtma.:(Nily haklı,senin de bebelerin var.(benimde:P)
Biz hiçbir zaman hristiyan kaynaklı günleri kutlamadığımız için anneler günü beni hiiç etkilemiyor. Ama bayramlarda ciddi ciddi hasta oluyorum işin doğrusu. Babama zor gidiyorum.:(

ABİ dedi ki...

:(

zeyno dedi ki...

Kuguucum , böyle içine atma sakın, hayatın kanunu bu dayanması çok zor olsa da.Ağlamak geliyorsa içinden ağla, sakın susma...Seni çok iyi anlıyorum,asla içinde tutma.....

gazel vakti dedi ki...

Kuğucum ne desem içini acıtcak. Üzüntünü paylaşıyorum bende anne olamayıp yada isteyerek olmayıp içinde anne şefkati, anne iyiliği, anne fedekarlığı taşıyan herkesin anneler gününü kutluyorum.

Ayçiçeği dedi ki...

Canım yaa :( Üzüldüm şimdi. Senin de yeğenlerin var, sen de onların yarı annesi sayılırsın. Bir de yeni bebelerin olmuş :) Öyleyse senin de anneler günün kutlu olsun canım..

Jilfeym dedi ki...

kuguucum,
annenin anneler günü kutlu olsun...
okurken o kadar derinden hissettim ki üzüntünü, keşke yanında olabilseydim...