Pazartesi, Ağustos 20, 2007

DIZI DIZI INCIYIM:)

Bugun yazamadim
okuyamadim
cok dolanamadim...

Aslinda dun aksam bir yazi koymustum ama galiba 1 saat olmadan kaldirdim. Bilmem hic rastlayan oldu mu? Kisa bir yaziydi zaten. neyse o anlik hislerime denk gelmisti, eh beni tanirsiniz vazgectim hemen:))

Birkac gundur TVde yeni dizi fragmanlarinda FIKRIMININCEGULUmuzu goruyorum))) Adina dizi yapiliyor aramizdan bir arkadasimiz icin. Cok hosuma gidiyor. Benim gibi herkes kulagini cinlatiyordur galiba EFAYCIcgm benim?? Bilirsiniz dizici degilim ama bu sezon soz bunu seyretmeye calisacgm.

Sanki dizileri haftada bir yerine her gun verseler olmaz mi? Soooooooooyle isteyen pespese seyreder bitirir, biz sabirsizlari neden dusunmuyorlar hic:) Hem nasil olsa dizi bollugu var, ayni anda yuzlercesi oynarken bir o kadari da cekiliyor. Yani neden olmasin?? Millet (ve ben de!) LOSTu cdlerden bir oturusta bilmem kac bolum seklinde izlemedik mi hem:)) gayet guzel oluyordu. Biraz sosyal hayata sekte vurur ama (hemde ciddi sekilde) ama oluversin caaaaaaaaaanim ben bu diziyi seyredene kadar sadece....

Bu arada dizide Aydan Sener var. Ya hatun bunca yildir hic degismedi, ne saci, ne makyaji, ne yuzu. Kilo almis ama, yuzu ayni. Ayni Calikusu hala. O diziyi sevmeyen var miydi acaba?:)) Yeri gelmisken rahmetli Sadri Alisik'i da bu arada anmis olalim.

Dizisi de kitabi da cok guzeldi. Ben Resat Nuri Guntekin'in eserlerini de cok severim. O devirleri de. Her zaman Goztepe-Erenkoy civarinda terkedilmis, yikik dokuk ve artik iyice gercek anlamiyla "tektuk" kalmis kosklerin onunden gecerken hayalimde RNG ve eserleri canlanir. Kimbilir neler yasanmistir, kimler yasamistir orada diye?

Yukarida kendim dedim kendim merak ettim birden, LOSTa ne oldu, hala oynuyor mu o dizi? Ben sadece sezon 1 bolumlerini izleyip birakmistim. Beni hic sarmamisti, ama simdi aklima geldi suruyor mu simdi?

Kuguboynu,theGuzellikteBirinciyim:)) (*)

(*) : sadece yazinin basi ve sonu kafiyeli olsun diye:))

ekleme : yazimi yayinladiktan sonra bloglari okumaya ciktigimda ENNE dun benimle tanismalarini anlatmis ve resmimi koymus. Cok hosuma gitti, ben de cok memnunum canim tanistigimiz icin.

12 yorum:

ABİ dedi ki...

Lost'ta 3. sezon bitti.. Tüm dünya 4. sezonu bekliyor.. Hâlâ adadalar..::))
Dün geceki bi saatlik yazıyıda okudum ayrıca..:)

KUGUU dedi ki...

hmmmmmmmmmmmm eyvah yakalandim mi yani:))

ve

neeeeeeeeeeeeeeee 3 bittti bile mi?

ama ABIcgm, muhtemelki sen bana bu yorumu yaparken galiba yani anda benim yazinin altina yaptigim eklemeyi okumadn:)))

Jilfeym dedi ki...

ehehehehe ben gerçeğini gördüm: )

Mutluveumutlu dedi ki...

Kuğucum,fikriminincegülü dizisinin tanımları çıkınca aynen benimde aklıma İncegülcüğümüz geliyor.Bende izlemeyi düşünüyorum ilk bölümlerini,İncegülün hatrına beğenmemiz lazım :)
Ayrıca bir önceki yorumunda ismim için söylediklerine çok sevindim.İsmim seni mutlu ediyor ve sana umut veriyorsa ne mutlu bana :))

KUGUU dedi ki...

Vay kavrulmus findikum benim:)) Yanmak sana yakismis tatil guzeli, dondun mu sen? hadi anlat bakalim:))

KUGUU dedi ki...

U-MUTLUcgm:)bence de o guzel bir dizi olacak mutlaka ki. Yorumlarimizi Seninle ayni anda yazmisiz:)

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Yahu o kadar beklediğim halde ben niye hiç rast gelemedim. Bu benim şanssızlığım mıdır? Umarım güzel bir dizi olur. Hayır tutmazsa rezil oluruz bir de.:))) Canımsınız siz ya...:))

KUGUU dedi ki...

INCEGULcgm eminim cok hosh bir dizi olacaktir, telas yapma:)
Bu arada hangi kanal oldugunu bile unuttum ben.
imza: umutsuz dizi seyircisi:))

Jilfeym dedi ki...

ben yanamam kiii:(
alerjim var.aynı peynirlikle geri dönmüş bulunmaktayım.

KUGUU dedi ki...

Demek sende de gunes alejisi var Gulfim:( ben 50+ suruyorum

enne dedi ki...

Kugucumm,ben de seninle tanıştığıma çok sevindim. Nazlı nazlı geziniyordun, çok zariftin şekerim:)

KUGUU dedi ki...

:))) o senin guzel kalbinin guzel gorusu ENNEcgm. Muck:)