Salı, Aralık 16, 2008

DOVME DOVDURECEGIM

Ahhh Duygu
Ahhhh MinishMom
Burada olacaktin.... :)

Cunkuuuuuuu ben...

... nihayet karar verdim, ben de dovmelenecegm!

Son yillarda zaman zaman icimden evet ok olur olsun yaptiraym peki nereye her yaz gecici denedigin sag ayakbilegine ayniseyi mi, yoksa farkli yere farkli sey mi olmali, hatta dur ya olmali mi, bir omur boyu cekilir mi, ya sIkIlinca ne olacak.... (evet virgulsuz bir solukta okuayacaksiniz pls) .... dedigim dovme!

Butun sorularima nihai ve ilahi cvp kolumdaki (muhtemelen) 1.derece idi ve kalici yanik izi ile geldi :)) Ohh be , kararsizlik cekecek, tasalanacak durum kalmadi. Ustelik yeri de pek guzel, pek uygun, geriye sadece modele karar vermek kaldi. Madem oyle mevcut yanik izini modelle kullan derseniz- "caydanlik ucundan cikan buhar" seklini yaptirmam gerekiyor ki... yok o kalsin degil mi:))

Ah iste DUYGU neredesin, hani birlikte gidecektik dovmeciye yaptirirsam eger, hani sen de kendine yenisini yaptiracaktin, kalktin baska sehire yerlestin:(

Bayramdan onceki cmt kalkip o, senin ve sehrin neredeyse tamaminin dovmelerini yaptirdigi, meshur dovmeci Cemal'e gittim, bir bakayim ortami goreyim sorayim dye. Icerisi fazlasiyla kalabalikti. Kataloglara bakan ya da dergilere bakan cogunluga bakilirsa hepsi sira bekliyor gibiydi. Masabasindaki elemana sordum (eleman kelimesi= bakiniz ortamin genc olusundan etkilendim dilim bile degisti birden! cunku yas ortalaması 18-19 idi), sorum absurd geldi tabi "sartlar neler?" gibi anlamsiz havada kaldi sorum, cunku kastettigim gosterdigim yanik uzerine yapilabilir mi, beklemeli mi sartlari nedir vs idi. Eleman ise dovme ignesi hijyen mijyenden bahse basladi, yok dedim yani sizin istediginiz kosullar neler, mesela muhtardan ikametgah falan gibi... dgl tabi diyince bu sefer yas siniri 18 dedi. Haaa tamam onu anladim alt yas sInIrI 18 ama bunun bir ust sInIrI da var mi, bana yapilabilir mi yani dedim:))) Nihayet cocuk soruma sonunda cvp verdi, yanik izlerinde 6 ay gecmesi gerekiyormus. Tam Subat'a geliyor, heyyyyy hey buldum kendime yasgunu hediyemi subat sonunda yaptirabilirim iste.

Hadi Duygu o zamana kadar burada ol, birlikte gidip secelim:)

Kuguboynu,theTattoo-er (attim vallahi:))

4 yorum:

minishmom dedi ki...

kuğucum yaaa nihayet yaa :)))
valla pek de keyifsiz bi sebepten orda olacağım...
bari ben de senin bahanenle dördüncüye merhaba diyeyimm ...

KUGUU dedi ki...

neee
neler oluyorrr
dur hemen bir seni telleyeym de konusalim???

VEEEE 4. iyidir!!!:) yaptiralim fistik.

minishmom dedi ki...

tel.lemek ii geldi bea kuğucumm saolasınnnn :)

KUGUU dedi ki...

Bnm icin de D.cum:))

bekliyorum desenlerini:)