Salı, Aralık 09, 2008

2 FILM BIRARADA:)

AROG'a gittim. Dun.

GORAyi bastan sona hic izlemedm, ama rastladikca tvde izledim biliyorum. Basindan sonuna oturacak kadar ilgimi cekmedigi icin yani. AROG'a ise isteyerek gittim.
Dogrusu cok begenmedm, hatta begenmedim. Ciddiyim. Ki CMYLMZ'i severim, zeki cocuktur. Hem de cok. Showlari, CD leri yillar gecsede beni guldurur.
Ama AROG ... nasil diyeym biraz TV reklamlarinin sundurulmusu hatta bayagi uzatilmisi tadinda:) Arada cok guzel espriler var- Teoman Amca gibi- ama sure konu set figurasyon vs oranlarsan cok zayif kalmis. Tabi bu benim gorusum:)

OSMANLI CUMHURIYETI'ne gittim. Bugun.

Bilerek dgl vakit gecirmek icin- itiraf! Bir Gani Mujde filmi. Severim kendisini. Ata Demirer'e ise notrumdur. Ne severim, ne sevmem ama yeteneklidir, takdir ederim elbette. Filmi bu 2 kisiye bakip da komedi sanmayin, bilakis duygusal ve cok onemli msji olan bir film. Ciddiyim. Komedi var icinde ama trajikomik :( Ve film cok basarili, set, figurasyon, detaylar - fesin turkuaz rengi puskulu olması gibi- cok basarili bir film. Cok begendim, ve evet gozunuz bir ara yasaracakta hatta, izlerseniz eger.

Gittigm sinemada 12 salon vardi, tam 6 tanesinde ayni anda AROG oynuyordu bu aksam ve sadece birinde OSMANLI CUMHURIYETI oynuyordu.

Bazi filmlerin PRi artik son yillarda cok cok basarili yapiliyor ulkemde, ve ne yazikki gercek hayatta bazi kiymetli insanlar ve yaptiklari gibi bazi filmlerde bazen gume gidiyor.

Ben izleyin derim.

Kuguboynu,theYineElestirmenNotEntel:)

2 yorum:

ERDIL dedi ki...

Önce Osmanli Cumhuriyetini arkasindan da 120'yi seyrettim.
Cok seyler anlatiyordu.
Mehmetcigin beyaz giysilerle karlari yara yara gidisi geldi gözlerimin önüne.Cocuk yasda sehitlerin yolunu tutmusdu.
Osmanli ise Sakin beni unutmayin sözüne verilen bir cevap gibiydi.
Saygilarla.

KUGUU dedi ki...

Ne guzel yazmissiniz Erdil Bey. Katiliyorum.
120 yi de seyretmeyi cok istiyorum.
Sinemada klacirdim artik DVDsini alacagm.
Svgler.