Salı, Nisan 24, 2007

KAHVE ARASI:)

Yazamayinca, interneti acamayinca, okuyamayinca .... huzursuz oluyorum. Ohhh be oluyorum acinca da- bakiniz sekil 1A gevsemis Kuguu resmi:)

Okuduklarim arasinda hala tatilden donmemis olanlar bile var anlasilan. Cok sevdigim sulale boyu Gezenti Keyif Ailesi ENNE gibi:)) Bu arada epeydir tembellik edenlerin bazilarinida - ilk aklima gelenleri de burada ifsa edelim hemen ki canlansinlar biraz: Tipitip, YAZcgm, Kurunane vs ... Alo hanimlar canlanin, hadi yeni yazi verin. AGE35.5cugumu hic saymiyorum bile, o artik aylik nobetci blogger olarak ayda 1 ancak yaziyor sagolsun:)) Kendini bize ozletiyor.

Havalar "muhhhh-teeee-semmmm" oldu nihayet. Canim EGE cekiyor, Egenin kivrimlarinda maviligine dalip sicak gunes altinda olmak istiyor... Istemedigim islerimden devekusu misali kacmak istiyorum. Gormeyince yok olurlar hayaliyle... :))

Haftasonu birtek sinemaya gittim. Ben Sana Soylemistim , cok isteyerek gittim, ama ne sevdim, ne de iz birakti. Sabun kopugu oldugunu bilmeme ve bu turu sevmeme ragmen bu fazlasiyla siradandi ne yazikki. Sirada gormek istedigim film olarak sadece Sıradisi (premonition) var. Ondan umutluyum. Fragmanini gormustum, sanki cok sevdigim bir film olan Sliding Doors a benziyormus gibi geliyor bana. Izleyenlerinizin fikirleri neler acaba?

Simdi isim var- burada birakaym- yine yazarim.
Kuguboynu,theCoffeeBreaker:)

11 yorum:

nes-kafe dedi ki...

Benimde canım ege çekiyor. kocaya diyorum iste tayin gidelim o taraflara şimdi olmaz diyor. ben sıkıldım büyükşehirden yaa :S

sliding doors u bende çok severdim. eğer onun gibiyse güzel film demektir.

canım kahve istedi sayende :))

KUGUU dedi ki...

Hadi gel ben sana kahve yaparim NEScgm, karsilikli laflariz:)

kurunane dedi ki...

kuğu'cğm ben çok gevşemiş durumdayım. toparlanmam epey sürer gibi. ama sizleri okumayacak kadar gevşemedim :)) hava çok güzel, vaktimi daha çok dışarda geçiriyorum. kendime gelir gelmez bi yazı yazarım :))

KUGUU dedi ki...

KURUNANEm benim gibi gerilecegine, gevsemis oldugunu duyduguma sevindim... Disarilarin ve huzurun benim icinde dileginde bulunurak , keyfini cikar be canim.

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

boşver egeyi. izmit körfezine gel. benim havuza...sana özel yapmıştım yaaaaa.

KUGUU dedi ki...

Hahahahah ilahi havuzu unutmustum bak.
Sevgili SAlihacigim, YAGMURUMDAMLAM, hay yasa cok sen e mi? Biliyormusun tam su anda vallahi gelesim geldi- kimbilir bana ellerinle ne guzel borekler yedirirsin, kedilerimizi severiz falan. Kocaman Yuregine saglik senin canim.

nilly dedi ki...

Ben S.ndra B.'u cok severim. Genelde butun filmlerini begenmisimdir. Bu film cikinca hemen seyrettim. Guzel film ama oyle hizli hizli gitmiyor. Bindirbirgece misali S.nd.ra ablaya yakin plan cekimler cok fazla ve uzundu. Ilgincdi ama daha iyi bekliyordum acikcasi.

enne dedi ki...

Demek sülale boyu gezenti aile ennesi ha? Çok güldüm kuguucum sana:) Okumuşsun yazımı, yorumunu aldım.

bething* dedi ki...

kugucum ben de little miss sunshine a gitmeyi bekliyorum :)
2 oscar aldi bu sene..

KUGUU dedi ki...

NILLYcgm hala goremedim ben filmi. Bu gidislede yine kaciracagim galiba. sandra da bu aralarda erecek galiba, keanu ile gol evinden sonra yine fantastik bir senaryoda? )(onu da seyretmisindir sen degil mi?)

ENNEcgm ama oyle degil mi:))

BETHNGcgm evet oda "gorulable" lardan:))

nilly dedi ki...

Ayipsin Kugucum seyrettim tabeeee :P