Çarşamba, Nisan 18, 2007

EBEYIM HALA!! :))

Sevgili AYCICEGIcgm de beni sobelemis. Cevaplamaya basladim worde kopyalayip, ama zor geldi. Musaadenizle ve tum acik sozlulugumle yarim birakarak kaytariyorum:)) Yani yapamayacgm.

Bagislanmayi beklerken , onun bana ithaf ettigi tarifi ve dusuncelerini de buraya aynen gecirip kaydedeym istedm. Cunku cok hosuma gitti ve duygulandm. Ya biz bloggerlar gittikce baglanarak dusunerek birbirimizi ... ne olacak sonumuz bakalim... Ama seviyorum hepinizi ben ya.

"...3. Son olarak da Bircher Müsli tarifi var.Sevdiğiniz birkaç çeşit meyveyi soyup küp küp doruyorsunuz. Benim favorilerim elma, armut ve yeşil çekirdeksiz üzüm. Meyveleri büyük bir kaseye alıp karıştırıyorsunuz. Sonra taze fındık kırıp içlerini irice dövüyorsunuz (taze fındık olması önemli). En son olarak da içine birkaç kaşık vanilyalı dondurma ekleyip karıştırıyorsunuz.Özellikle çocuklar bunu hem yapmayı hem de yemeyi çok seviyor.
Bunu da sevgili gırtlakdaşım Kuğu'cuğuma itaf ediyorum. Kendisini zorlayıp meyve seçsin diye:)))"

Bir tane de soru cevaplayaym bari:
2- Yaşamak istediğiniz (görmediğiniz olur) 3 şehir?

Arada sirada, bunalinca filan! Izmir’e mi tasinsam diye dusunuyorum. Izmiri gercekten cok seviyorum. Cesme ve tum Ege’ye, tum o kivrimlara, girinti cikintilara denizine bayiliyorum. Hayallerimde orada bakir bir koyda bahce icinde bir eski Rum evinde oturmak var (tabi icinde tum teknolojisi ile). Belki gece karsimda Sakiz adasi isiklari ile!!! (- gozumun onunde bir yer var elbette ama bunca yil sonra ne olmustur orasi acaba)
Ayrica Izmirlilerin Cuma oglen isten cikip yazliga gidip, pzt oglen ise donmelerine ve bu deniz keyfini minimum 6 ay yapiyor olmalarinin da payi var tabiî ki.

Kuguboynu,theSuclu, theKacak, theTembel, theInatci, theMahcup etc etc etc Yul Amca:) - theBryner!

4 yorum:

Annelog Atölye dedi ki...

etc etc etc'yı çok hoş söyler değil mi Yul amca?:)

KUGUU dedi ki...

Kesinlikle evet ANNELOGcgm:)

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

aaaaa bende döndüm ve bu sobeyi cevapladım.:)
ilgin için teşekkür ederim.:)
hehe heh o doktorun adı ile bana gelmesinler istedim özellikle..:)

Age35 dedi ki...

Demek tipik bir "Gizem Kadını "durumu..Hımm...