Pazar, Nisan 01, 2007

1 NISAN ve SAKALAR

Evet 2007 yilinin ilk ceyregi de bitti iste. (Ne cabuk demeyecegim buna, ne cabuk ocak bitti demek, ne cabuk yil bitti demek bile demode oldu artik)

Ve bugun 1 Nisan. Yegenlerimle okulda yaptiklari eski 1 nisan sakalarini yemekte konusurken, bende ilkokul5'te yaptigimiz bir sinif animi hatirladim. (Ne cabuk bitti ilkokul diyeyim bari burada:)))) hahahahahahah).

Sonra gezerken bunlar arada bir geride kalip fisir fisir birseyler konusup durduklarinda anladim ki bana saka planliyorlar. Ama ilkinde cidden kandim: Tam arabadan indik, montumu aldim giydigim anda buyuk olan "Teyze omzunda orumcek yuruyor" diye bagirdi, kucukte aaa diye bagirdiginda ben coktan zaten bagirip montumu ustumden cikarmistim bile yariyariya, ki sipalar gulduler... Ya arabadan alinan montun ustunde orumcek ne arasin diye o saniyede tabiki dusunemiyorsunuzki hele birde benim gibi bocek fobili iseniz:)

Sizde neler oldu bugun acaba:))

Bu arada sub-subject olarak TVde yapilan kamera sakalarini hic sevmem ve onaylamam da demem lazim. Hele bir adet salak otesi /elinin ayari/ dozaji olmayan/ haddini bilmeyen bir sakaci adam turemisti -birsey karad.enizmiydi neydi adi. Ona her gordugum sakasinda sinir olmustum, galiba bir kac kez de ciddi dayak yemisti bu adam sakasinda. Isletmeler icinde ise birkac yil once Cem. Cem.inay'in bir fanatik futbol taraftarina yaptigi bir tele saka vardiki muhtesem otesi idi. Hatirlayanlariniz oldu mu bunu? Hani o programda (radyo) kisinin arkadaslari onceden CCyi arayarak cesitli bilgiler ve telefonunu vererek, kendi arkadaslarini islettiriyorlardi. Bu fanatik adaminki ise literature girecek harikalikta idi. Zararsizdi. Oburununki gibi seviyesizlikler hicbirinde yoktu. (acaba bu radyo yayininin kaydininda linki yokmudur internette, tekrar dinlemeyi cok isterim- gerci o sene defalarca istek uzerine tekrarlamislardi ama yine isterim).

Sub-Sub-Subject: Bizim aramizda seviyeli bir beraberlik var:)) (derler ya hani birde ama 1 hafta sonra ayrilirlar)
Kuguboynu,theSakaci

7 yorum:

nilly dedi ki...

Bende Y.vuzun Min.bu.undeki telefon sakalarini cok severdim. Hele de saka yaptigini sanan fakat asil kendisine saka yapildigini farketmeyenler cok komik olurdu.

ceyda'nın tükkanı dedi ki...

Bizde de ortaokuldayken sinif defterinde (bizim zamanimizda her ders icin ogretmenlerin imzaladiklari bir defter vardi hala var mi bilemiyorum) ogretmenin imza atacagi yere mum surmuslardi. Terslik buya derse giren ogretmen de Bayan Rotermayer kilikli bir kadin. Imzalamak icin 3 kalem degistirdikten sonra olayi idrak etmis ve sonrasinda bizi disipline vermeye kalkmisti:) Mudurumuz cok seker biriydi allahtan bizi o kurtarmisti:))

Jilfeym dedi ki...

bana kimse şaka yapmadı ya..
ankarada olsaydım belki kardeşim, babam falan yaparlardı: )muziptirler: )

kurunane dedi ki...

canım C.Cem.nay'ın birkaç şakası bizde var. bahsettiğin de vardı ama bulamadım.
insanları korkutabilmek için her türlü düzenek hazırlanıyor, adam haliyle korkunca da hahahaha. komik olan ne? o durumda kim olsa korkar.

Gamzeli dedi ki...

İnsan bir anda ciddi sanıyor, artık şok mu oluyor ne oluyor...Yerinde şakalar her zaman iyidir bence...

İyi haftalar canım...

KUGUU dedi ki...

NILLYcgm o kim ben anlayamadim? Su herkesi taklit eden sesiyle Avrupa yakasinda oynayan adam mi? o da muthis bir yetenek bu arada:)
CEYDAcgm ne tatli mudurunuz varmis sahiden. Ogretmen vasfi gercekten olan, helal olsun ona.
GULFIcgm sen yapsaydin onlara telefonla bile saka yapilabilirdi:))
KURUNANEcgm ay keske bulsaymissin. Ayni seyden bahsediyoruz degilmi? Adamin kendi arkadasi tum detaylari veriyor Rus hatunla hangi lokantada oldugunu falan, arabasini sarikirmizi boyatacaksin diyor CC de ona, benimki bu? Adam korkmamis kopuuuuuuuuuuuuk kopuk kopurmustu vallahi, ama elinden birwsey gelmiyordu:))
GAMZELI guzel adasim benim, kesinlikle haklisin, saka ile esek sakasini ayirtedebilmeli yapanlar. Sanada iyi haftalar canim benim.

nilly dedi ki...

Dizileri seyredemedigim icin bilmiyorm ama tarifin ona benziyor. Kel bir adam ve muthis takid yetenegi var. Senn gibi noktali yaziyim g0.gle efendi de cikmasin diy :P