Cuma, Şubat 09, 2007

OYLESINE TIMBIRDATMALAR

Az once yeni bir yazi ekledim, bu sefer de uzak guzel sehirdeki Izmirdeki dostlar icin. Altina imza atacaktim BK(BiriktirmeKutusu) diye bir farkettimki orijinaliM de KB (KuguuBoynu). Tanrim ne kadar uyumluyum oldum birden ve 10 salise kadar bunu hissettim.

Cuma ve harika bir hava var. Herkeste kuresel isinma dusunceleri, hakli olarak derdi ve tasasi var:(( Dun kuaforum fon cektirmeye gittigimde bulunan musteriden izin istedi beni almak icin, malum 10 dakikada cekmesini istiyorum ya, gercekten 10 dakika olmadan bitti bile, musteriye donup benim icin "kuresel isinma nedeniyle Kuguu Hanim fonunu bile kisacik yaptiriyor" dedi:) Bu arada kendisi de sprey sikmaya son verdigini belirtti.

Benim harika bir makarnam var, kendim yemeye doyamiyorum vallahi. Yani bilirsiniz benim pek mutfakla aram yoktur, ama bu uyduruk sosluma bayiliyorum, o gun yegenim bile istedi teyze ondan yapsana diye. Iste dun kendime ondan yapip 3 koca tabak yedim- yani tencereyi musluk altina koydum:)kendimi alikoyamadm. Hani meksika mutfagi aci falan da severim ya ben, o yuzden bu tam benlik ve acaip pratik birsey. Genelde pismis yemek acisindan tamtakir mutfagimin buzlugunda herdaim, alinip eve gelince hemen kavurulan kiymalar kucuk buzdolabı posetleri icinde porsiyon porsiyon bulunur. Bu birkere acaip kurtaricim birseydir- en basitinden sipsak kiymali yumurta olur:) Yemeklere herseye hemen beklemeden karistir hazirla seklinde. Iste spagetti haslanirken, diger tarafta domates puresi(yada salcacik), sarimsak istediginiz kadar rendeleyin, biraz sulandirin, icine tuz karabiber ve kirmizi biber atin, kiymalari da katin ama en onemlisi ve sevdgm ise mutlaka kuru feslegen ekleyin. Sonrada suzdugunuz spagetti ile iyice karistiripppp tencerenin dibine dari ekene kadar bitirin yiyin:)) yumyumyumm. Aci sevmiyorsaniz ona gore yapin ama benim karabiberim bile inanilmaz aci. (tamam bildigimiz kiymali makarna demeyin uzulurum bakin- kuguu soslu pasta demenizi tercih ederim)

Misafirlerim gelecek diye hastayken internet gimadan torbalar dolusu aldigim ve nedense bazilarina cift tiklamisim diye galiba cifter cifter olan yesillik ve meyveler aynnnen oylece duruyor(Aycicegicgm ben umutsuz vakayim- sen umarim daha beceriklisindir benden).

Yoklugumda yapilan 2 sobeleme vardi- sanirim cvp vermeyen bir ben kaldim. Aslinda aklimdan da yazdm cvplari ama buraya gecirmedm- iyi kaynattim dgl mi:) Ne yapacaksiniz hakkimda bilinmeyen 5 seyi, mesela ne olabilir:
1- yasim
2- kilom
3- gozrengim
4- boyum azcok artik biliniyor
5- ismim
vs vs vs:)

Cantamin ici dgl ama cantalarimin toplu resmi ise ozel istek parcasi idi ama o da simdilik resimsizlikten kaldi. Digital makinemi arkadsimin oglu sagolsun ilk aksam hallettigi icin onlar buradaykende resim cekemedik zaten, ceptelden cektgmiz 2 tanesi haric. Oglush teli de elimden alip bende kalsin cekeyim dolasirken dedi ama vermedim vallahi. Duzelince cekecegm.

Eve Uludag gazoz aliyorum- cocuklugumun hatiralari. Icmeyi unutuyorum ama olsun, dun ondan da ictim bir tane, birden minicik oldum- babamin kucuk kizi oldum,nerelere gittim taaa, gulumsedim ben... Anilara fazla duskunum, maddi dgl manevi seyler daima daha degerlidir bnm icin, ama gercek anlamda degerlidir. Para kaybolsa uzulmem ama bir dgr verdgm esya kaybolursa cok uzulebilirim. Italya'ya giderken yegenlerimin resmiyle(!!) beraber annemin bir esarbini da goturdum. Nostaljik bir tipim yani ben (burada nostalji = ben cocukken annem babam beni Roma'ya ilk goturmuslerdi, simdi ben..)

Hicbirseye elimi surmek gelmiyor bu siralarda. Canim arkadasimla bir things to do list yapmistik o buradayken - hepsi sahsimla ilgili kisisel ve cok onemli konular hakkinda- bugun acip sordu Cuma oldu kacini hallettin diye sifir dedim. Bana inanamadigini eskiden hic boyle olmadigimi, yoksa bana birilerinin birsey mi yaptgini dusundugunu soyledi ve hergun Felak ve Nas surelerini okumami istedi. Allah allah eskiden bizim boyle muhabbetlerimiz olmazdi.

Bugun bir suru blog okudum, pek cok blogda aa bende bunu kendim icin yazayim dedigim noktalar oldu. Eee peki sonuc- iste karsinizda bu secme inciler var -konusuz ve hatta henuz basliksiz:)) Sorun bakalim hatirliyor muyum bir tanecik bile?

Aaa durun 1-2 tane hatirladm ama onu da simdi yazmaya kalksam burasi kelalaka olacak kalsin.

Bunlarla doldurmus olayim bugunku hakkimi. Herkese guzel bir haftasonu diliyorummmm. Hicbirsey yapasim yokkkkkkkkkkk, hep yatmak istiyorummmmmmm...
Kuguboynu,theLostHerLust:(

ps: yazimdaki arada bazen atladgm sesli harfler bilerek atlanmaktadir, bilgisayarlarinizin ayarlari ile oynamyn lutfen.

18 yorum:

Adsız dedi ki...

kuğucum canım çekti vala spesyaliten makarnandan oysa az önce sade makarna yemiştim. Deniyciğim şekerim özel sosunuzu. Bide burdayım hala gitmedim o gideceğim yere du bakalım nolcek daha bahsi geçmedi. Bende senin gibi manevi şeylere önem veririm.

Gazelcik

nimetin.blogspot.com dedi ki...

sprey sıkmayan bir kuaför mü:)) kesinlikle gitmezdim ben o kuaföre:) küresel ısınmaya sebeplerden biriyim sanırım:))

nimet
hoşgeldin dedi

KUGUU dedi ki...

GAZELcgm dene ve begenirsen bana da yaz cnm ve insallah bu haftasonun oraya gitmeden, sarikafan ve karakafan ile tahmininin otesinde bol keyifli gecer.
NIMETcgm benim sacimda ince telli ama hani kalin telli ve gur saci olanlar vardir ya hele onlara hic sIkIlmamali. Bense zaten fone 1 gunluk diye baktgm icin ve durmayacagini bildgim iicn hic onemsemem, o anlik onemlidri benim icin duzgun cikmak 1-2 saat yarim gun. Hosbulduk cnm bu arada. Bu h.s. Zarifeile gorusurseniz optum ikinizi de ben:))

KUGUU dedi ki...

Aaaa birsey daha diyeym: saat gece 1 ve eve simdik geldim(tabi hemen actm neti). Hali olmayandan korkmali, harika bir jazzbarda sohbet ettim 10da cikip.Kendimi surukledm oraya gitmek icin ama iyiki gitmsm, ama inanin hic halim yok. aksam 7-9 bayilarak uyumusum. Bir garip gucsuz ve bitkinim:(

KUGUU dedi ki...

Turkun akli sonradan gelirmis- bayankus oldugum icinmi nedir, gece zihnim acildi galiba, birsey daha eklemek istiyorum. Yazimda bahsi gecen "annemin esarbi" basortusu falan dgldr, bizzat boynuna taktigi bir fulardir. FYI:)

Adsız dedi ki...

Merak ettiklerimiz,mesela,mesela ne olabilir,hım bakalım bir fikir olsun size,kendi yazdıklarınızı bile cevaplamamışsınızya,ama ama uzun boylusunuz artık öğrendik onu,yada pigmesiniz farketmez,olsun ,mesela,mesela
cinsiyetiniz,nedir sizin cinsiyet,bu blogu aslında kimin yazdığı,gerçekten kim yazıyor,kim yazıyor,kim,siz başka hangi blogları yazıyorsunuz,hangi,evlimisiniz,yaşınız hayli geçkin(çok iyimser bir tahminle en az 45),dulmusunuz,hiçmi evlenmediniz,yoksa evlenemedinizmi,babanız nerde,hiç 1.derece yakın ve gerçek akrabalarınız yokmu,size gelenler kuzen,uzaktan bir arkadaş ve çocuğundan ibarette,onlarında eşleri yok ne tesadüfdür,ne iş yaparsınız siz ayrıca,bir görünüp bir yok olmaktan başkaca yani,iş miş yokta,erken emeklilikmi yoksa ssk,bagkur vb.olabilirmi,yada iyi bir miras mı kaldı,neyle iştigal edersiniz gerçekten,işiniz internetlemi ilgili yoksa,başından hiç kalkamadığınıza göre belki öyle olmalı,sizi tanıyan( gerçekten) tanıyan birileri varmı yorumcu arkadaşlardan, sesli harf atlama,ingilizce kelimeler kullanma,böyle çk ilginçmi olduğunu zannediyorsunuz,yada çk kültürlü,orjinal vb.,bakınız ben o ları çoka koymadım hiçde ilginç olmadı,herkesi sorularınızla burada tuttuğunuzun farkındasınız öyle olmalıki sorular ve çağrılar bitmek bilmiyor,hayaliniz ne olurdu,rüyanızı anlatın,en bi bloger yarışması,yaza nerde olalım kampanyası,kendinizi the kenan ışık sanmaktasınız galiba,hatta başka bir şey gibi oldu,ha birde şu 50 çanta,gerçekten 50 çantanız varmı,birtek kare fotoğrafını rica edebilirmiyiz,hayır endişelenmeyiniz,kimse size hiiih KuGuU nede görgüsüzmüş demez burada,bakın hepsi sizi nekadar da seviyorlar,bende sizi çok seviyorum inanın.Hem canım zaten 50 çantasının olduğunu yazmaktan çekinmeyen KuGuU fotoğraflamaktanda çekinmez eminim.Kovboy çizmelerinizin pardon anklelerinizin salonun ortasındaki fotoğrafı hala anılarımızdaki en estetik yerinde durmaktalar.Hadi the en cesur blogger KuGuU beklemekteyiz.Ama lütfen bu commentim bizzat size özel olduğu için diğer yorumcu dostlarınız rica edelimde lütfen cevap vermek için the yarış içine girmesinler.Sizinle alay etme gayesinde değilim.bunları gerçekten çok merak ediyorum.Beğenmiyorsan okuma demeyin,sizi asla devamlı okumuyorum,arada bir aklıma gelince yada the boynum tutulunca tıklıyorum,(counteriniz varsa beni doğrulayabilirsiniz)Tıkladığımdada nefis brezilya dizileri gibisiniz, ne kadar uzunca bir sürede takip etmesem kaldığım yerden bir değişiklik olmadan ve bir şey kaçırmış olmadan toptan okuyup geçiyorum sizi.Fakat ne yalan söyleyeyim sevgili KuGuU size hayranım,gıpta ediyorum size,kişiliğinize,yaşantınıza.Hep diyorum hay allah buraya daha sık gelmeliyim,bu sayfayı bilgisayarıma ekran arkası atamalıyım,ama olmuyor,the iş the güç derken yaşam tüm acımasız koşturmasıyla aklımdan uçurup gidiyor sizi.Bakın yine boynumun tutulduğu bir gecede uyuyamadım ve sizi düşünüp bu uzun commenti yazdım.Size giden saatlerin ne önemi var sevgili KuGuU,bendeki kıymetinizin the değerini buradan anlayınız,zamanım size armağan bu gece.

Adsız dedi ki...

Merak ettiklerimiz,mesela,mesela ne olabilir,hım bakalım bir fikir olsun size,kendi yazdıklarınızı bile cevaplamamışsınızya,ama ama uzun boylusunuz artık öğrendik onu,yada pigmesiniz farketmez,olsun ,mesela,mesela
cinsiyetiniz,nedir sizin cinsiyet,bu blogu aslında kimin yazdığı,gerçekten kim yazıyor,kim yazıyor,kim,siz başka hangi blogları yazıyorsunuz,hangi,evlimisiniz,yaşınız hayli geçkin(çok iyimser bir tahminle en az 45),dulmusunuz,hiçmi evlenmediniz,yoksa evlenemedinizmi,babanız nerde,hiç 1.derece yakın ve gerçek akrabalarınız yokmu,size gelenler kuzen,uzaktan bir arkadaş ve çocuğundan ibarette,onlarında eşleri yok ne tesadüfdür,ne iş yaparsınız siz ayrıca,bir görünüp bir yok olmaktan başkaca yani,iş miş yokta,erken emeklilikmi yoksa ssk,bagkur vb.olabilirmi,yada iyi bir miras mı kaldı,neyle iştigal edersiniz gerçekten,işiniz internetlemi ilgili yoksa,başından hiç kalkamadığınıza göre belki öyle olmalı,sizi tanıyan( gerçekten) tanıyan birileri varmı yorumcu arkadaşlardan, sesli harf atlama,ingilizce kelimeler kullanma,böyle çk ilginçmi olduğunu zannediyorsunuz,yada çk kültürlü,orjinal vb.,bakınız ben o ları çoka koymadım hiçde ilginç olmadı,herkesi sorularınızla burada tuttuğunuzun farkındasınız öyle olmalıki sorular ve çağrılar bitmek bilmiyor,hayaliniz ne olurdu,rüyanızı anlatın,en bi bloger yarışması,yaza nerde olalım kampanyası,kendinizi the kenan ışık sanmaktasınız galiba,hatta başka bir şey gibi oldu,ha birde şu 50 çanta,gerçekten 50 çantanız varmı,birtek kare fotoğrafını rica edebilirmiyiz,hayır endişelenmeyiniz,kimse size hiiih KuGuU nede görgüsüzmüş demez burada,bakın hepsi sizi nekadar da seviyorlar,bende sizi çok seviyorum inanın.Hem canım zaten 50 çantasının olduğunu yazmaktan çekinmeyen KuGuU fotoğraflamaktanda çekinmez eminim.Kovboy çizmelerinizin pardon anklelerinizin salonun ortasındaki fotoğrafı hala anılarımızdaki en estetik yerinde durmaktalar.Hadi the en cesur blogger KuGuU beklemekteyiz.Ama lütfen bu commentim bizzat size özel olduğu için diğer yorumcu dostlarınız rica edelimde lütfen cevap vermek için the yarış içine girmesinler.Sizinle alay etme gayesinde değilim.bunları gerçekten çok merak ediyorum.Beğenmiyorsan okuma demeyin,sizi asla devamlı okumuyorum,arada bir aklıma gelince yada the boynum tutulunca tıklıyorum,(counteriniz varsa beni doğrulayabilirsiniz)Tıkladığımdada nefis brezilya dizileri gibisiniz, ne kadar uzunca bir sürede takip etmesem kaldığım yerden bir değişiklik olmadan ve bir şey kaçırmış olmadan toptan okuyup geçiyorum sizi.Fakat ne yalan söyleyeyim sevgili KuGuU size hayranım,gıpta ediyorum size,kişiliğinize,yaşantınıza.Hep diyorum hay allah buraya daha sık gelmeliyim,bu sayfayı bilgisayarıma ekran arkası atamalıyım,ama olmuyor,the iş the güç derken yaşam tüm acımasız koşturmasıyla aklımdan uçurup gidiyor sizi.Bakın yine boynumun tutulduğu bir gecede uyuyamadım ve sizi düşünüp bu uzun commenti yazdım.Size giden saatlerin ne önemi var sevgili KuGuU,bendeki kıymetinizin the değerini buradan anlayınız,zamanım size armağan bu gece.

Adsız dedi ki...

Merak ettiklerimiz,mesela,mesela ne olabilir,hım bakalım bir fikir olsun size,kendi yazdıklarınızı bile cevaplamamışsınızya,ama ama uzun boylusunuz artık öğrendik onu,yada pigmesiniz farketmez,olsun ,mesela,mesela
cinsiyetiniz,nedir sizin cinsiyet,bu blogu aslında kimin yazdığı,gerçekten kim yazıyor,kim yazıyor,kim,siz başka hangi blogları yazıyorsunuz,hangi,evlimisiniz,yaşınız hayli geçkin(çok iyimser bir tahminle en az 45),dulmusunuz,hiçmi evlenmediniz,yoksa evlenemedinizmi,babanız nerde,hiç 1.derece yakın ve gerçek akrabalarınız yokmu,size gelenler kuzen,uzaktan bir arkadaş ve çocuğundan ibarette,onlarında eşleri yok ne tesadüfdür,ne iş yaparsınız siz ayrıca,bir görünüp bir yok olmaktan başkaca yani,iş miş yokta,erken emeklilikmi yoksa ssk,bagkur vb.olabilirmi,yada iyi bir miras mı kaldı,neyle iştigal edersiniz gerçekten,işiniz internetlemi ilgili yoksa,başından hiç kalkamadığınıza göre belki öyle olmalı,sizi tanıyan( gerçekten) tanıyan birileri varmı yorumcu arkadaşlardan, sesli harf atlama,ingilizce kelimeler kullanma,böyle çk ilginçmi olduğunu zannediyorsunuz,yada çk kültürlü,orjinal vb.,bakınız ben o ları çoka koymadım hiçde ilginç olmadı,herkesi sorularınızla burada tuttuğunuzun farkındasınız öyle olmalıki sorular ve çağrılar bitmek bilmiyor,hayaliniz ne olurdu,rüyanızı anlatın,en bi bloger yarışması,yaza nerde olalım kampanyası,kendinizi the kenan ışık sanmaktasınız galiba,hatta başka bir şey gibi oldu,ha birde şu 50 çanta,gerçekten 50 çantanız varmı,birtek kare fotoğrafını rica edebilirmiyiz,hayır endişelenmeyiniz,kimse size hiiih KuGuU nede görgüsüzmüş demez burada,bakın hepsi sizi nekadar da seviyorlar,bende sizi çok seviyorum inanın.Hem canım zaten 50 çantasının olduğunu yazmaktan çekinmeyen KuGuU fotoğraflamaktanda çekinmez eminim.Kovboy çizmelerinizin pardon anklelerinizin salonun ortasındaki fotoğrafı hala anılarımızdaki en estetik yerinde durmaktalar.Hadi the en cesur blogger KuGuU beklemekteyiz.Ama lütfen bu commentim bizzat size özel olduğu için diğer yorumcu dostlarınız rica edelimde lütfen cevap vermek için the yarış içine girmesinler.Sizinle alay etme gayesinde değilim.bunları gerçekten çok merak ediyorum.Beğenmiyorsan okuma demeyin,sizi asla devamlı okumuyorum,arada bir aklıma gelince yada the boynum tutulunca tıklıyorum,(counteriniz varsa beni doğrulayabilirsiniz)Tıkladığımdada nefis brezilya dizileri gibisiniz, ne kadar uzunca bir sürede takip etmesem kaldığım yerden bir değişiklik olmadan ve bir şey kaçırmış olmadan toptan okuyup geçiyorum sizi.Fakat ne yalan söyleyeyim sevgili KuGuU size hayranım,gıpta ediyorum size,kişiliğinize,yaşantınıza.Hep diyorum hay allah buraya daha sık gelmeliyim,bu sayfayı bilgisayarıma ekran arkası atamalıyım,ama olmuyor,the iş the güç derken yaşam tüm acımasız koşturmasıyla aklımdan uçurup gidiyor sizi.Bakın yine boynumun tutulduğu bir gecede uyuyamadım ve sizi düşünüp bu uzun commenti yazdım.Size giden saatlerin ne önemi var sevgili KuGuU,bendeki kıymetinizin the değerini buradan anlayınız,zamanım size armağan bu gece.

renkler dedi ki...

Kendinle ilgili beş bilinmeyeni bizimle paylaştığın için teşekkürler kuğucuğum, the ser verip sır vermeyenim:-)

10 dakikada fön mü! Daha yarım saatin altında fönden çıktığım vaki değildir. Kuaförlerin beceriksizliği mi, benim inatçı saçlarım mı (ki aslında hemen düzelirler de!) yoksa titizliğim mi suçlu bilmiyorum. Spreyi zati ben yıllardır sıktırmam, tıkanıveriyorum. Bu konuda kuaförlerim çok mutsuz!

Neyse, aslında çok tatsızım, moralim çökük... Ne oldu desen mantıklı bir açıklama yapamam... Belki biraz açılmak için sana yazdım. Boşver...

nilly dedi ki...

Bir tabak daha ayir bende geliyorum. Niye harf atliyorsun peki onu yazmamisim.

nillythemerakli

nilly dedi ki...

yazmamissin yani, yazmamisim olur mu? Olmaz.Ben soruyourm soruyu di mi... bende hrfleri atliyour bazen ama ibilerek degil walla. Tuslara iyi bazsmiyoum sanirim hizli yazicam diye.

nillyhtekafasikarisik oldu :)

KUGUU dedi ki...

NILLYcgm sen gel ben sana yepyeni tazesinden pisiririm, beraber yeriz. Bilerek atlamyrm bu arada cvp istersen eger, sadece son derece bariz oldugu icin oyle cikiyr arada. ayrica benim de sIksIk harflerim karisir hizli yazarkn.

KUGUU dedi ki...

aa RENKLERcgm senin yorumunu cvplamayi atlamisim. Kusura bakma ltf. Neden haftasonun tadin kacmis hay Allah. Umarim simdi daha iyisindir canim?? keske konusabilseymisiz haftasonu.

ceyda'nın tükkanı dedi ki...

Kuguucgm bu benim uydurduüum diye gezindiğim sosun aynısının tıpkısı:)) Sadece ben yapmıyormuşum bak. Ben de çok severek yerim ve de kurtarıcı yemeğimdir:)

renkler dedi ki...

Kuğucuğum, cumartesi sabahı hayatımın kabuslarından biri olan bir tip nedeniyle biraz moralim bozuktu. Öğlen eşim beni alışverişe götürdü açılmam için:-) Bir nemlendirici krem, bir gece kremi, bir dudak kalemi neşemi yerine getirdi anlayacağım:-)

KUGUU dedi ki...

CEYDAcgm vay canina, aklin ve midenin yolu birdir degil mi hayatim. Vallahi tum makarnalari severim ama buna bayi-li-yooo-ruuum:)
RENKLERcgm takma kafana o tipi ve uzak dur yeter. Alisveris iyiymis- gule gule kullan.

Yaz dedi ki...

Canım makarna tarifin çok leziz geliyor kulağa ama yapılırmı şimdi bu yaza hazırlık rejimine girmişken:)

Bende sprey sıktırmam ama köpük sürdürürüm daha hacimli gösteriyor :)

KUGUU dedi ki...

Hayatim daha subattayiz gerci bizde YAZ hic bitmiyor ama:))) (ve buna cok memnunum:)) ama sen yine de bir kez dene.
Ben de sacimda evde mousse kullanirim dogal birakacagm zamanlarda.