Çarşamba, Şubat 21, 2007

LOSTZADE mi LOSTZEDE mi?

Heryer, dagtepe veya nerdeyse her pazar gazetesi aylardir LOST dizisinden bahsedip duruyor. Izleyenler nasil soluksuz izliyormus, apayriymis, inanilmazmis vs vs roportajlari yayinliyor.

Kuzenim LOST sezon 1e ait 23 bolumu indirmis. Duyunca merak ediyorum ver bakayim dedim. 8 bolumunu izledim. Cekimler cok guzel, efektler cok guzel lakin yok bir numarasi - bana gore tabi. Yani siradisi bir yanini bulamadim.

Kesin bende dizi seyretme ve izleme chipleri eksik. Malum TVde de hic dizi falan izlemem. Topluma uyalim, muhabbete girelim diye, hadi bir tane izlemeye baslayayim bari derim, ertesi hafta hatirlamam bile! Hasbelkader TVde bir daha rastladigimda 18. bolum yazdigini bile bilirim:) Yok yani yok iste.

Hadi dedim o diziler haftalik unutuyorum, ama bu 23 bolum elinde, pespese seyret iste. Evet iyi guzel bana uygun- beklemeden seyrediyor olmak:)) Ama sadece bir film tadinda izliyorum. Aman simdi ne olacak , sonra ne olacak, o kim acaba, bu ne, aaaaa agzim acik kaldi durumlari yok.

Diyorum ya bende dizi izleme programi uninstalled galiba:)
Kuguboynu,theLost

16 yorum:

CRESCENT dedi ki...

Yakın zamanda duydum bende Lost'u. Öyle çok tv ,dizi meraklısı da değilimdir ama merak ediyordum,yok mu bir numara gerçekten?

gmemuzin dedi ki...

kuguboynu sana katılmamak içten değil bende öyle insanların ayıla bayıla izlemesine inananak bir kaç bölüm izledim ama malesef hiç öyle ayılan gazoz durumları olmadım
ama grey's anatomy tavsiye ederimm
byee

ABİ dedi ki...

Dün mü eveli gün mü..walla bende benzer bişiler yazdım..

http://ahbeguzelabimbe.blogspot.com/2007/02/adadaudadahembilihopbilii.html

ABİ dedi ki...

Bkz: ADADA.. UDADA..

Ayçiçeği dedi ki...

Biz lost'un son (yeni sezonun) bölümünü bitireli aylar oldu. Galiba mayıs ayına kadar da beklemek zorundaymışız :(
İlk zamanlar çok sarmıştı da, son bölümlerde dön dolaş aynı yer, biraz ilk heyecanını yitirdi bende.

Grey's anatomy çok tavsiye ediliyor. Bir de yeni olarak Heros başlayacakmış Mart'ta CNBC'de. O da Amerikada bayağı tutulmuş. Ama hiç indirmemiştik, bilmiyorum yani.

Valla annemden sonra bir de seni tanıdım, hiç diziyle arası olmayan biri olarak. Annem de bir türlü takip edemiyor nedense. Ya kaçırır ya birşey olur, ya işi çıkar. Iıııh, olmuyor bir türlü. Haliyle de onunla dizi muhabbeti yaapmıyoruz ;)

KUGUU dedi ki...

CRESCENTcgm vallahi bu benim yorumum kimseyi de etkilemek istemem. Ama dedigim gibi elinize gecerse ve vaktiniz olursa film gibi izleyebilirsiniz. Ona uyar bak.
GMEMUZIN izlerken ayilan bayilan sevenlere de ayip etmeyelim ama anlasilan seni de ayni sekilde sarmamis. G'sA. elime gecerse izlerim yoksa TVde zor malum:)
ABIcgm kalpkalbe karsiymis demek boyle oluyor. Gidip hemen yorumuna baktim ama 10dan sonrasini okumadim, ne de olsa peyderpey ben onu elimde iken izlmeey dvm edecgm. Sende herseyi anlatmissin be ABI:)
AYCICEK benle senin aile akraba olabilir mi acaba??:))) Sen ve ben meyve sebze ozurlu + simdi annen ve ben dizi izleme ozurlu:)) Sor bir annene sizin sulalede Kuguu varmİymis hic diye:))

Ayçiçeği dedi ki...

Kuğu'cğm, bizim sulale o kadar karışık ki, mutlaka bir kuğu çıkar :))

nilly dedi ki...

Grey's Anatomy'i seyrediyorum bende, benim cok housma gidiyor. Genelde Tv'de yayinlanligi saati kacirdigimdan intenetten izliyorum. 2am'den sonra internete koyuyorlar ertesi gun seyrediyorum. Baska ulkelerden sayfaya girilince seyrediip seyredilmedigine ein dgilim zira sairim kucuk bir dip notcukda oyle birsey hatirliyorum ama denemek isterseniz www.abc.com' a bir bakin.Neredeyse tum diziler oluyor. Gerci ilk sezonlari kaldirdilar ama bi deneyin bakalim cikacakmi.

renkler dedi ki...

Bende de dizi izleme sorunu var. Bir tek Avrupa yakasını izliyorum. Türkiyede dizi takip etmeyen bir tek ben kaldım sanıyordum, yalnız değilmişim:-)

Ray Kinsella dedi ki...

Oncelikle aycicegine duyrulur, LOST a verilen ara bitti, hatta amerikada iki bolum yayinlandi... internetten indirilebilinir.

Ben amerika`da ilk ciktigi zamandan beri LOST takib eder bir izleyen olarak Kugu`ya hem katiliyorum, hem katilmiyorum. Dizinin ozellikle ilk sezonunun o kadar da kotu olmadigini dusunmekle beraber hak da veriyorum kendisine!!! cunku o kadar fazla poh pohlandi ki dizi, herkes inanilmaz bir umut baglayarak basliyor diziye. sonrada boyle ters tepiyor sanirim.

Bu arada Heroes`u da takip ediyorum, hakikaten zevkle takip ediyoruz, internetten indirme isine merakli arkadaslara tavsiye edilir...

yummymummy dedi ki...

Evet Kugucum aynen ben senin baslangic durumundayim heryerde lost esiyor ve ben hala baslayamadim malesef ve muhabbeti acilan her yerde anlamsiz bakislarla kalmak durumunda kaliyorum. Ama basliycam, karar verdim, tabi bu yorumlari almak beklentimi dusurdu iyi de oldu belki...

KUGUU dedi ki...

AYCICEGIm aman ne guzel vallahi:) Hic itiraz etmem ben, ya sen:))?
NILLYcgm dedigin diziyi ve de webi duydum. Ama malum ben ilgilenmedim. Yinede buradan okuyan arkadaslarimiza faydasi olabilir, saol canim verdigin site bilgisine.
RENKLERcgm hayir yanliz degilsin, bak oradan tanisiyoruz:)
RAY hosgeldin bloguma. Ticari PRé hemen patliyor bu herdaim boyle , mesela bir film gelmeden sisirilince balon cabuk sonuyor ama sinema salonlari o sirada kupunu doldurmus oluyor. Benim anlamadigimsa LOST dizisi medyada neden bu kadar sisiriliyor ki???
YUMMYcgm faydam olduysa sana ne ala. bak birde dizi seni benim aksime sararmis, az zaman sonra KIJIMIZ dogunca izlemen zor belki imkansiz olacagindan aklin kalacakti: Ustelik icinde guzellikler yok, biraz da gerilim, su son ayinda izlememen daha bile iyi bence canimcim, tabi sen bilirsin yine de:))

bething* dedi ki...

ahhh Kugucum..bende de bir dizi manyakligidir gidiyoor.once
Alias 4 sene surdu simdi de lost! 3.sezonu amerikada basladi ofiste indirip cdlere yaziyoruz halimiz cok fena vahvah diosundurr..gizemli olaylar ve merak bagladi beni bu diziye..ayrica greys anatomy ve house u da takip ediyorum..;)

KUGUU dedi ki...

AMANIN biz kesinlikle zit kutuplarin askiyiz seninle:) Once cin mutfagi versus mexican, sonra kirmizi biber baharat versus none, simdi de bu dizi izlememiz:)) Ama Seni Sefiyom ben:)

bething* dedi ki...

bende senii..bananeeeeeeee :)

KUGUU dedi ki...

Allahtan bugun kagit kirpma makinaMIZ cikti ortaya:))