Perşembe, Şubat 15, 2007

IYI TAMAM PEKI

Insanlar 2 ye ayrilir:

Iyiler ve Kotuler.

Iyiler iyidir, azi coku yoktur. Onlar iyidir sizin iyiliginizi isterler. Size iyi birsey olunca mutlu olurlar. Sadece derecelendirilebilinir: mesela bazilari cok vericidir, siz istemeden sormadan verir, sizi sasirtacak kadar... Sormadan yerinize dusunur daha iyisi ne olabilir sizin icin diye o durumda, o bulundugunuz konumda , belkide sizin sadece oylesine anlattiginiz bir durumda daha siz anlatirken dusunmeye baslar icinden nasil yardim edebilecegini/ edilebilecegini size ve cidden karsiliksiz elinden geleni yapar. Buna sadece zaten kotuler sasirir- aaaaaaaaaaagizlari acik kalir bazen:)

Kotuler ise yine 2ye ayrilir:
Hep kotuler ve hep ve aktif kotuler olarak. Bunu tanimlamaya gerek yok sanirim, zaten acik. Ama tek dip not: onlar sizin mutsuzlugunuzla beslenirler:( Bazen bu onun en yakinindaki insan bile olabilir....

Kuguboynu, theSozuYok.nokta.

2 yorum:

renkler dedi ki...

Valla ben ikisine de girmiyorum. Aşırı iyi olduğumu sanmam. Yani çok sevdiklerim için durum ayrı ama iyi niyetim hep sömürüldüğü için artık çok iyi değilim. Kötü de değilim ama nötrüm... Sevdiklerim haricinde, tekrar hatırlatırım... Ama kötüler hep kötüdür, bu kesin. Yani bir kötüye bakınca acaba içinde, derinliklerinde iyi bir taraf varmıdır diye düşündüğüm günler çokkk geride kaldı. Kötüler tam kötüdür. İyiler ise derecelere ayrılır.

KUGUU dedi ki...

o halde hemfikiriz. sen notr iyiler derecesindesin iste. Ama kotuler hep kotu hep kotuuu.