Perşembe, Şubat 01, 2007

HATIRLA-MI-YO-RUUUUM :)

Durum raporu veriyorum: YOK YOK YOKKKKKK :) hala bulamadim. Yani nereye koymus olabilirim ki. Sakladigim ruhsati,anahtari, sakladigim laptopi hepsini gelirgelmez buldum, ama bu ikisi-cuzdan ve kartlik yok. Kendimi tebrik ediyor, yanaklarimdan opuyorum.

Onceki gun arkadasim kardesim dostum canim S aradi. Oglush somestr tatilinde gelsenize dedim, aksama esiyle konusup hemen beni aradi, dun de biletini aldi su anda yoldalar. Yuppi. Allah yollarini acik etsin, aksamustu gelecekler. Tabi ev tamtakir geldigimden beri malum market telefon iliskisi ile cok birsey alinamiyorduki, dun aklima geldi internetten Gima-sen-al markete girdim. ohhhh tum alisverisimi yaptim- herseyi bulamadim gerci ama- yine de buyuk kolaylik oldu. Birde eve tasima derdi de yok ki bu beni cok zorluyor, arabaya 2 kerede gitmek istemedgm icin herseyi yukleniyorum. oysa belim bozuk kolum bozuk tasimamam lazim ama nerdeee bende o naz. Neyse iste bu bayagi iyi oldu, kapima kadar herseyi getirdiler- kredikarti ile de odeyebiliyorsun kapida. Eve getirilmesini istedigin saatleri de seciyorsun. Rahat yani isteyene tavsiye ederim- denendi.
Bu arada dun aksam kapi caldiginda "bu" halimle actigimda gelen cocuklarin yuzunde bir gulumseme mi olustu diye islem bitip teslim alip odeyip yollayinca ayna karsisina gectim ve bende kendime ccccoook guldum. Teknik bir soru olacak: ama neden pijamalarin agziburnu bir yana giderken boyu kisalir? Uzerimdeki uyumsuzluk fecaatin yaninda yuzum ve saclarim da benlikten uzakti. Simdi bakkala kupe takmadanmakyaj yapmadan gidemeyen tipler vardir aramizda mutlaka, sanirim onlar bu halde kapiyi nasil actigima sasacaklardir. Vallahi ben de:))
Acil iyilesip bakima girmem lazim.
Acil sakladiklarimi artik bulmam lazim- daraldim.

Son cumleyi yazarken aklima gelen bir temel fikrasi ile de postu bitirmem lazim:

Alman, Fransiz ve bizim Temel, 3 casus yakalanmis. Herbiri tektek hucrelere konmus ve konusturmak icin iskencelere baslanmis. Hergun sorguya aliniyorlarmis, bir sure sonra Alman ve Fransiz cozulmusler herseyi anlatmislar, lakin Temel nuh diyor peygambner demiyormus. hergun iskencenin dozunu arttirmislar Temel bilmiyorm dan baska bir sey demiyormus (anladiniz siz fikranin sonunu:)) Neyse buna kimse dayanamaz bu nasil dayaniyor da konusmuyro acaba diye merak edip hucresine gizli kamera koymuslar izlemeye baslamislar. Birgun yine iskence ve sorgudan getirip atmislar hucresine, Temel hucrede kafasini duvara vurmaya baslamis "uuyyy hatirla hatirla hatirlaaaaa" diyerekkkk
Opuyorum hepinizi
Kuguboynu,theUnutkanMi?

10 yorum:

enne dedi ki...

Uşağum hala mı bulamadın? O zaman şu ayakkabılarının durduğu dolaba bi bak. Birinin kutusunun içine saklamışsındır kesin. Ya da salonda kanepenin altında olabilir. Belki de yedek yatak-yorganların bulunduğu yerdedir, hani şu nevresim takımlarını koyduğun yer de olabilir mi?

Acaba spor çantanda olabilir mi? Ya da bürodaki çekmecendeee?

renkler dedi ki...

Bizim eve saat kaçta kimin geleceği belli olmaz. Hatta uzun süre internet sorun olmuştu siteye yeni uygulanırken de adam her gün iki kez uğruyordu. Evde benden habersiz sucu çağrılır, garajdaki yıkamacı anahtarı getirir, oğluş sakız siparişi verir, annem yufka ısmarlar. Bir de oğluşun arkadaşları var şimdi karşılarına cadı gibi çıkılmaz. Bir de durmadan zırt pırt gelen bir komşum vardı, vardı diyorum çünkü dengesiz kadın selamı sabahı kesti nedense, neyse, bu nedenle pijama ile dolaşmaya hasret kaldım. Eşortman da bir tuhaf, pantolon giysem rahat edemiyorum...

Ayçiçeği dedi ki...

Ben ilk defa karşılaştım bu fıkra ile. Gerçekten komik:)) Aman sen sakın vurma kafanı duvarlara Kuğu'cğm :))
Evde sakladığına emin misin? Acaba yanında götürdün de, getirdiklerinin arasında mı, boşaltmadığın eşyaların arasında?
Bir de bazen insan gözünün önündekini göremez ya, körleşir o eşyaya karşı filan. Hani gözüne taktığı gözlüğü arar durumu:)
Öyle olmasın sakın.

bething* dedi ki...

Fikra iyiymis..postunun tam ustune basmis!! sabahlari ise giderken bi kadin var kopegini gezdiriyor ve bu sogukta cicekli geceligi uzerine kisa bi mont ayagina da plastik desenli botlar (cikti ya bu sene o botlardan..)sac bas desen off, sorma..yani o kadini fotograflayabilmek isterdim senin icin ama ayip olur heralde hahah :)

Annelog Atölye dedi ki...

Biraz arama Kuğu, aramayınca bulunur böyle şeyler:)
Hamileliklerimde ben de Gima dan alışveriş yapmıştım. Çok rahat ama bazı ürünleri senin seçimin yerine Gima marka getiriyorlar. Önceden uyarmakta fayda var.

gazel vakti dedi ki...

Hiç unutmam geçen yıl karakafamın adını unuttuydum bi beş dakka düşündüm olduğum yerde neydi bunun adı diye. O kadar unutmuşumki oğlum olduğunu hatırlamıyorum. Böle balık hafızası gibi. Ammada şok olduydum. Düşün 27-28 yaşında bi insan oğlunun adını unutmuş peh cüzdan neki kart ne ki.

nilly dedi ki...

Bu fikrayi duymustum ve bu yaziya cuk oturmus :) Bak en azindan birseyler hatirlayabiliyorsun :)

Ayçiçeği dedi ki...

Canı iyi misin, iyileştin mi?

Ayçiçeği dedi ki...

Canım iyi misin, iyileştin mi?

Adsız dedi ki...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!