Pazartesi, Şubat 12, 2007

HALEPTEN BIR KUGUU GECERRR



Oooo ben neler yaptim bu aksam mutfakta- halep dolmasini denemek uzere mutfaga girdim ve 2 dak once de altini sondurup sicak sicak ilkini tattim bile. Yumyumyum, galiba basarmisim:)
Yapisim komikti tabi, once netten sevgili Port.Cic.Hatice'nin tarifini buldum ve ona gelen 20 kusur yorumdaki tum tarifleri, detaylari birlestirdim, sentezledim, kagida kafama gore yazdim ve mutfaga yollandim. Kimi sumak eksisi demis kimi nar eksisi kimi acibiber demis kimi bulgurla demis, ben hepsini kullandm. Dun baktigimda malzeme icin verilen ve erittigim kiymanin bir ip patlicana yetmeyecegini anlamam sonucunda, kalanlarin bir kismini da bulgur ve princle karistirip doldurdum, yine de bitmedi kurular, tencere doldu aaa yeter dedim- malum sabirsizim:)) tabak cevirip ocaga koydum, kalanlarda kaldi.
Omrumde bir ilki daha simdi yasamis oldum boylece. Azonce cok sicak yedigimin acisi falan cok guzeldi bakalim biraz dinlenip iliyinca nasil olacak. Vallahi iyi olduysa gelir gider tencereden ben tek basima bunu yerim, sonra da gece sabaha kadar inlerim galiba:) Zaten son 2 gecedir agridan ve acidan hic ama hic uyumuyorum.
Bu haftasonu saclarimi boyattim yine, birde keselim dedim, kuaforum kesmeyelim dedi. Haydaaaa zaten sen bir garip kuaforsun tum kuaforler kesmeye doyamaz sen kesmeyelim diyorsun dedim. Sonra peki keselim dedi, yok bu sefer ben vazgectim dedim. Sen moodunda degilsin bugun, simdi kotu olur dedim. Allahtan o sirada 2 kadin geldi, biri kesim bir fon dedi. Allahim bir kesti bir kesti bir kestiiiiii- icindeki kuafor canavari galiba ortaya cikti, cunku kadinin saci yarim saat icinde 3 model ve en sonunda ise kipkisa olarak gitttti:( / :) Bence yakisti ama kadin koltuga otururken omuzumun ustune cikmasin demisti.
Saclarim su anda belime duz tutunca degiyor ucu, sanirim 5 parmak falan kestiririm - bu hafta gidecegm. Malum sinir stres, ah bu kadinlar, ruh hali durumu ... cok sacimi kestiresim var:((
Su anda Tv'de iki aile oynuyor yine. Kulagim arada orada, aklim agriyan midemde, gozum ekraNDA, parmaklarim klavyede, ruhum nerede, sanirim bosluktaaa... uzayda olsa keske - yercekimi olmayan yerde ...
Ne olacak bu havalarin hali...
Sular da azaliyor zaten...
Havadan sudan sohbetle iyi baglayabildim mi sonunu dersiniz.
Kuguboynu,theHalepper:)
ps: resmi sonradan ekledim, tenceredeki bosluk yenenlerin doldurulamaz yeri oluyor:))

14 yorum:

bething* dedi ki...

Ooooo Kugu hanimcim su meshur dolmanin bi de fotosunu goreydik!!!
Benimde sacim o kadar uzadi sanirim..bende nisandan evvel biraz aldiriyim ucladan diyorum 3 parmak gibi..ben hic boyatmadim sacimi arada..rengini seviyorum, arada beyaz tellerim de cikiyor irsi birazcik ta ama olsun o da platin gibi duruyor..:)

KUGUU dedi ki...

Aman da amannnn canimcim pembisim gelmis hosgelmis. Ya sahiden benim su foto isini cozmem lazim. Bu arada mailboxima bakayim mi, bana surpriz varmi orada?:)
ps: bu arada dolmadan 3 adet oldu goturdugum sayi:) Olsaydin resmini degil kendisini sunmak isterdim sana simdi.
Bu arada ben sahiden su fotomak.e bir el atayim bakayim ne olacak.

KUGUU dedi ki...

deniyorum!
su anda blogger account ima girmeye calisiyorum israrla ve tek yon olarak betaya switch ettirmeye calisiyor! Istemiyorum deme sansi birakmamis.
Ama ben istemiyorum.
hayatta dayanamayacgm ılk sey de bana birseyin dayatilmasidir galiba- bak gerildim durduk yerde. Oysa tenceredeki dolmalarin resmini cekmistim yuklemek icin girmeye calisiyordum. Dur bakalim bunu alacak mi??

KUGUU dedi ki...

Bu arada BETHINGcgm jetonum gec dustu de ondan geri geldim- buyuk gun NISAN'da yani oyle mi:)) Hadi hayirlisi bakalim.

renkler dedi ki...

Ben de saç kestirme modundayım feci şekilde... Hani şu 80 li yılların kat kat modeller çok hoşuma gidiyor. Aslında biraz kat var ama belirginleştirmek istiyorum. Nostalji olur biraz. Bele kadar uzun saçım hiç olamadı zaten (ilkokul 3 ten beri)

nes-kafe dedi ki...

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ağzım sulandı şapır şapır dökülüyor. şişecem şimdi :S :p
nasıl canım istedi. sana afiyet olsun canım :)

Yaz dedi ki...

Off of bu ne yahu. Kuğuucğm döktürmüşsün resmen. Süper görünüyor. Çok canım çekti bilesin.

KUGUU dedi ki...

RENKLERcgm aynen oyle kestirmeyi dusunuyorum ben de. O kadar uzun yillardir hep kut ve uzun ki. Simdi bol katli ama cok kisaltmadan bir model dusunuyorum ve yarin kestiriyorum- kararliyim.
NEScgm sahiden yapabilmis miyim dersin:)) Bu arada bana yeni bir davetiye yollar misin lutfen? Su yeni google/blogger halimle deneyecegm birde.
YAZcgm bak simdi sizlersiz bogazimdan gecmeyecek(ama artik yiyecegim ne yapayim:))
haydaa passwordu kabul etmiyor bu seferde- Kuguu

Kayhanoviç dedi ki...

ne gerek vardı benim için bu kadar yorulmana teşşkür ederim :)

KUGUU dedi ki...

OOO bir seven daha cikti, KAYHANovich. Bu aksam buyurun hep birlikte yiyelim dostlar:)

ceyda'nın tükkanı dedi ki...

Valla aşmışın ne diyim ellerine sağlık ve de afiyet olsun:) Ben de saçımı kestireceğim ama kısa. Fakat Ankara'da şöyle gerçekten iyidir kesimi denilen bir kuaför bilmiyorum offf bir haftadır arıyorum herkes başka biri diyor:) Sana da sorayım kime kestiriyorsun??? Benim de eh biraz daha uzasa belime gelecek ama hem kestireyim hem boya yaptırayım değişiklik yapayım diyorum:) Sonuç tüm ev halkının merak konusu oldu:))

KUGUU dedi ki...

CEYDAcgm sana mail atmistim aldin mi??

BETHINGcgm nisan ile nishan i iyi karistirmishim degil mi:)) cok guldum

Jilfeym dedi ki...

woooowww yemek süpppeeeerrrrrrrrr: )

KUGUU dedi ki...

Saol Gulficigm, bir dahaya gel beraber yiyelim:))