Cumartesi, Şubat 17, 2007

FAIRY TALE

Gece yarisini 1 saatten az fazla gecti. evdeym. Birden etrafi sis basti. Yuksek kattayim ya hani ben artik hicbirsey gormuyorum cevrede, yine... masal dunyasi gibi....:))) Oysa az once eve geldim hicbirsey yoktu eve girerken, daha yarim saat bile olmadi....

Hani masal filmlerinde kamera sokagi cekerken gitgide sise bogulur ortalikkkkkk ve birden kamera birsey zoom olur hikaye oradan baslar ya.... bildiniz degil mi....


Iyi baslasin,:) ama ayakkabimi apartmanin merdivenlerinde giriste cikarken dusurmedim:))) Alice ve tavsani da gormedim. Kimse saatine bakip i am late, i am late de demedi:) FYI yanicim.

Bu aksam rekor kirip tam 3 mekan gezdik, 4. de canli muzik basladiginda ciktik dayanilmazdi cunku ....

home home sweet home mu diyecegm simdi ben.

Bugun hayatm yine oldukca degisik gecti. Oncelikle kucuk yegenimin dogum gunuydu, aksam oraya gittim. Cok zorlukla secerek aldigim hediyemi cok begenip boynuma sarilinca amaaan nasil rahatladim. Esek sipasi yaaa oyle tatliki. Sonra onu kucagima oturttum, tekrar sil bastan ilk dogdugu andan itibaren anlattim, onu dogurtmami, herkesi hayrete dusurmemi, adini nasil koydugumuz, dedesinin kulagina nasil ezanla adini okudugu, benim onu hastanede karismasin diye dedesinin talebiyle an be an takip ettigim, bebekken yaptiklari, takma adini benim dogdugu anda nasil taktigim, doktorunun soyledigi, anneannesi ve dedesinin talebiyle cok karisacak diyerek ILK defa ailemizde birine ikinci isim konmasini vs vs....

DUYGUUUUUUUU acilisiniza gelemedim, cunku bebegimin yasgununu sana soylemeyi unuttum - bagislar misin beni lutfen- bir tatli telas ile gecti.. Uzgunum.

Yarin arkadaslariyla partisi var, bu bizim geleneksel aile kutlamamiz idi herzamanki gibi. Evde pastadan kutlamadan sonra da gece arkadasimla disari ciktik. 3 mekan vs gezdik vay be olduk.. cok eski dostlarada rastladik ilk mekanda, ki ben cok mutlu oldum. Bu gittigimiz ilk mekanda habire hadi habire demeyeyim ama basarili bir PR ile 2. kez gazetelerde rastladigim bir italyan lokantasi idi. Bugunku sabah eki cuma da da gorunce aksam icin yer ayirttim. Hatta giderken kendi aramizda gorgusuz espriler bile yaptik birkac hafta once Romada yedigimiz pastalara benzeyecek mi bakalim diye. Sonuc husran- adini burada o nedenle vermiyorum:( Ama sahibi masamiza geldi, sordu feedback, ona da aynen aciklikla soyledik :( tek guzel tarafi ictigimiz ispanyol kirmizi sarabi idi. makarnalar yok 175 gr. imis yok sosu soyleymis oburu boyleymis........... cart.... Arkadasim arap arabi birdaha samda gorsun dedi. NO way. Bence de.

Disarida hala sis var. Eve geldim ama ne tv ne muzik actim. Son gittgimiz bardaki muzik mahvetti. Etegim mi hopluyor bacagimmi ne oluyor dedim ilk 15 saniye masada, meger karanlikta bizim masanin yanindaki masa sandigim - milletin masa olarak kullandigi sey- kolonmus, etegim bacagim ondan titresiyormus.

Sakin dingin konulara geciyorum. Bugun 1 kitap daha aldim. Bu haftasonu aldigim 300 kusur sayfalik kitabi ise 2 gecede bitirdim nasil olsa uyumuyorum ya, kitapta akici idi. Bazisi ise ite kaka gider ya. Pesinden basladigm yeni kitapta cok guzel.

Aaaa disarisi tamamen boz oldu, hicbirsey artik gorunmuyor, birtek isik bile. Bizim burasi boyle. Becerebilip kavsaga cikarsan oradan sonra cozulur sis, ama buraya sis cokunce sanki bir FAIRY TALE icinde gibi kalirsin. Belki biryerden PETERPAN ve TINKER BELL, belki ALICE veya tavsani, belki London da Kucuk Prenses Shirley Temple cati katindan cikar mihraceye dogru el sallar gibi geliyor...

KUGUBOYNU,theRomantic iyi geceler diler:))))

18 yorum:

kurunane dedi ki...

kuğu'cğm ben bursadayken en üst katta oturuyodum. kışın ev o kadar soğuk oluyoduki dağlardan bizim katlara kurt inerdi :)) şimdi sende en üst kattayım sis falan diyince allah muhafaza :))

KUGUU dedi ki...

Amanin KURUcgm yapma etme bir kurtlar eksikti. Ama 2 ayaklilari cok var cevrede, dogrusun:))

Age35 dedi ki...

Romantik Hanımcım,iki gecede 300 sayfalık kitap ..saygı duydum...

KUGUU dedi ki...

AGEcugum yorumunu alinca senin icin yerimden kalktim kutuphaneme gittim. Bu sabah basucu klomodinimden kutuphaneye okunmuslar arasina kaldirdgm kitaba gittim. 446 sayfa imis!!!
Bekarlik sultanliktir kistaslarina yazmaniz gerekir mi? bilemem canim..:)))) Ben ilkokulda iken de boyleydm.

Age35 dedi ki...

Ne diyorsunnn 446 sayfa..Oy Oy edebiyat fak.mezunu olarak bile kıyısından geçemem sanırsam...Dediğin gibi bekarlık durumu sayfa sayısı ile feci orantılı..anneeee eteğim nerde...aşkım gömleğimi ütüledin mi...age hnm müsaitseniz size gelcez...,gelin hnm hiç aramıyorsun son zamanlarda...vs dialog ve türevlerini yaşamak yerine keyifle kitabının sayfalarını çevirmek var..=)

KUGUU dedi ki...

Evet evet kesinlikle fark bu AGEcugum:)) Birde aksamlari da normal aksam olarak dusunme- uykusu kacan ve tutamayan biri oldugumu hatirlatirim. Hele su son zamanlarda... ne yazikki, kaclara kadar okuyorum:(

renkler dedi ki...

Öncelikle yeğeninin yaşgünü kutlu olsun:-) Papermoon papermoon diye övülür durur mesela, bir kere gittim, bir daha da gitmek için bir neden göremedim. Çünkü bir restorana lezzet için gidilir... Bir lazanya istedim, berbattı. Ben bile kesinlikle çok daha iyi yapıyorum. Masadaki 10 küsur kişiden pizza yiyenler dışında memnun olan yoktu. Pizzayı beğenenler de harika demedi. Almanya'da arkadaşım Wish ile gittiğimiz bir İtalyan restoranı vardır mesela, sahibi çok tatlı bir İtalyan. Belki yılda iki kez gideriz ama bizi hep hatırlar ve gelir konuşur. Wish İtalyancayı mükemmel konuştuğu için adam da bize bir ikram da bulunur ki. Oradaki lezzetler bile papermoona beş basar.

Bu arada sise bayılırım. Bana çok etkileyici gelir. Siste geçen bir film çekmek isterdim:-)

ceyda'nın tükkanı dedi ki...

Yeğeninin doğum günü kutlu olsun canım:)

Kitap konusunda da kutlarım seni. Eskiden çok hızlı bitirebiliyordum ama şimdilerde 2-3 kitaba birden başlıyorum dönüşümlü okuyorum gece el ayak çekilince:))

Adsız dedi ki...

neyseeee,
allahtan açılıştan sonra kapanmadı :)
bekleriz bi ara şekerimmm :))

minişinn blogsuz annesi duygu :)))

Gamzeli dedi ki...

Ben geç kalmışım iyi geceler demeye :))
Günaydınlar
İyi haftalar :)

Adsız dedi ki...

Mrhaba,ya birşy sormk istiyorum yazılarınızı hr zmn takip ediyorum çok bgniyorum,biriktirme kutunuzda 7 nin kehanetleri vardı onu bulamiyorum tkrar okumak istiyorum bana yarıdmcı olursanız svinirim...
Hoşçalın kndinize iyi bakın.kolsy glsin:)
şimdiden tşkkürlr...

Adsız dedi ki...

Kısaltma yazıları sevmiyorsunuz biliyorum:),ama ben böyleyim işte mazur görün olur mu ;)

KUGUU dedi ki...

RENKLERcgm once tbrk icin tesekkurler canim. Yemek icin sisirilmis yerlerden uzak durma endisesini (tecrubemle) tasiyarak gittim aslinda. Bazen bazi yerlere onyargili da olmadan bir kere gorup insanin yazilan soylenen degil kendisinin degerlendirmesi en onemlisi degil mi? Tipki Wish ile senin gittigin yer gibi. Buara da Wish in adi A ile mi basliyor??:)
CEYDAcgm nasil gidiyor ev kadinligi? Saclarini ne yaptin? Elayak cekilince en sessiz sakin an dgl mi:))hele 5 kisilik hanede. Burasi 1.
DUYGUcgm, blogunun sifresini bile unutan guzelim benim- seni gormek ne guzel oldu burada:)
GuzelGAMZELIm benim sana da iyi haftalar.

renkler dedi ki...

Canım A ile başlıyor bildin, aslında bana Wish yazma, o anlama gelmiyorki demişti ama ben Wishi sevdim...

CRESCENT dedi ki...

Bu kadar çok lafı biraraya getirmeni, hayal gücünü, kıvrak zekanı ve hızını tebrik etmek istiyorum:) Bu arada çocukları sevindirebilmek ne kadar güzel bir şey değil mi? :)

bething* dedi ki...

kugucummm ben geldim parmagimda yuzukle..bu romantik kokan postun tam bi masal tadinda..yegeninin dgunu cok kutlu olsun..!

KUGUU dedi ki...

RENKLERcgm bilmisim ben onu galiba:) tanismasak da Wishe slmimi soyle canim.
CRESCENTcgm herzamanki zerafetinle dolu sozlerin icin tsk ederim. Evet cocuklar sevinince biz misli mutlu oluyoruz galiba dgl mi?
BETHINGcgm, theEngagedGuzelim benim. Bir kezdaha tebrikler sana:)

Adsız dedi ki...

Neden bana cevap verilmedi acaba? Sizden birşey talep etmiştim.