Salı, Kasım 29, 2011

OZII ve KEN'E ITHAFEN

2 postuma da yorum birakan OZII ve KEN...
icin...
Once Thx... gercekten tsk:)
Sonra gercekten benim ne ulvi amclarla kurdugum ortak blogum PEMBEGAZETEM sahiden ne hale gelmis megerse. Ve lakin utanmaliyim ki sahibi ve yaraticisi ben bile birakmisken ele gecirilmesi sadece bir toplumdaki kirlenmenin yok bu olmaz ama mevcut kotulerin hareketi icinde bir aktivite olabilir belki. Birakmamin sebebine gelince epey uzun bir sure once orayi zaten aklinca sabote eden biri vardi, aklinca ortaligi sulandiran biriydi, nicki biyo mu vs birseydi. hani kedi uzanamadigi cigere mundar der misali....
Degmez diye birakmistim. Arada neler oldu bilmiyorum. Ama "ano-ken" sayesinde ogrendim simdi son halini. hala da degemeyecegini dusunuyorum, oyle "karinsizlar"dan biktim ki hayatimda artik.
Bu arada Ano-Ken demek, Anonim Yorum Yazan-Ken demek.
Beni bu blogistanda basindan beri yani yillardir bilenler bilir. Asla anonim yorumlara cevap vermem. Ama bu KEN olarak "simdi" gelen kisinin anonim olmadigini dusunuyorum, bence o eski bir dost:) Tahmin ettigim bir kisi. O mudur acaba isterse kendini belli eder bana. Ama yakin zamanda sifreyi vermezse yani o degilse ben yanilmissam zaten benim cvba dvm etmeyecegimi de bilir...
OZIIcigim ise ohh be misler gibi aynen maynen kendisi iste ya.

Kuguboynu,the....the.....the....dıdınındıdısı:)

(ps:ilk kez turkce karakter kullandigimi farkeden olduguna eminim!!!(only imzada)

6 yorum:

özii dedi ki...

"özüm"dür kuğucum sağolasınn
dilerim ufak sorunun halledilir...

Adsız dedi ki...

Ano-ken iftiharla sunar :))

Yıllardır blog dünyasının içinde biri olarak,seni takip ederim ancak hiçbir postuna yorum yazma cüretini bulamadım.Sebebini şimdi kendime sorduğumda bilmiyorum gerçekten.Sevdiğim insanların bloglarından hep senin bloguna yollar açılıyordu ilk zamanlar.Sonra yolu öğrenince hergün gelip sessiz sedasız takip eder oldum.

Çünkü,kadın dünyası ve hisleri herzaman ilgimi çekmiştir.O hislere bağımlı biriyim.

Kendimi çoğu zaman farkettirmek istemişsemde bu cesareti bir türlü gösterememişimdir.İşte o noktada kendimi yapmacık bulmuşumdur ve yersiz geleceğini düşünüp geri çekmişimdir.

Okuyucu şimdi benim platonik hisslerle bağlı olduğumu düşünecekler ancak blog dünyası merak üzerine çalışır.Önce merak edip takip edersin sonra önemser takip edersin.Seversin,Parçan haline gelir bir süre sonra.Alışkanlıktan öteye geçer.Anlatmak istediklerim platoniklikten çok farklı birşey o yüzden.

Herneyse,Kim ne derse düşünsün...

Pembe gazeten belki de sesimi ilk duyurduğum ve dikkat çekmek istediğim yer oldu.Minnoşcan ağzıyla nükteli ve komik beş altı post yazmısımdır.Ama hiçbirinde baltalamak,salça olmak gibi bir niyet içerisinde olmadığımı canı gönülden yeniden yinelemek isterim.

Eski bir dost olarak görmen çok hoşuma gitti.Ancak gerçektende beni hiç tanımıyor olabilirsin.Senin nazarında sadece bir okuyucuyum.

Ama belki ortak arkadaşlarımız vardır blog dünyasından diye düşünüyorum :)

Yıllardır yazan ve buralardan kopmayan biri olarak sadece dost olduğumu söyleyeceğim.Yorumlarımı yayınlamak ya da yayınlamama kararını the saygıyla sana bırakıyorum.

ken.

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

kuğucuğum, zerafetini, ince ve tatlı yazılarını özlemişim.

KUGUU dedi ki...

eee o kadar uzun yazdim ve 2 kere bastim ama cikmamis:(

KUGUU dedi ki...

ben sahiden paslanmisim...
meger yeniden sifre soruyormus.
ahhhh aceleci ben yaaaaaa:(

KUGUU dedi ki...

O cikmayan yazinin icinde OZIcgm ve INCEGULcgme yazdiklarim haric, diger kisimda "ano-ken-do"ya cvbm vardi.
Ben kendisini tamamen yanlis kisi olarak tahmin etmisim. Ve ustelik simdi tanidim onu!!! ve bu postada ona dair yazdigim tum olumlu seyleri geri aliyorum.