Çarşamba, Ocak 14, 2009

AMANINNN LIFE IS LIFE

yazmiyorum sanmayın
ama draftte bitmeden oyleee bekletiyorlar sizi

bu aralar bol bol kitap ve tiyatrolardaym.

once : surmanset e gittim, cok basariliydi. konu ve kurgu guzeldi, tam gunumuze uygun, cikar iliskileri, bakan oglu, ihale, rusvet, durustluk, cikar icin karsi tarafin hayatini bile harcama... hatta anlamadgm yerler bile oldu. oyuncuların hepsi cok iyiydi ama ozellikle ceyda duvenci cok basariliydi.
sonra : ful yapraklari na gittim. oldukca karamsar ama bir o kadar da gercekti, hayatin icindendi. sarsici ve guzeldi.
salon full cekmisti, bittiginde o kalabalikta merdivenlerden cıktık, cıkısa yaklastık, merdiven basında duran adam kosarak arkamdan geldi, hanımefendi bakar misiniz diye. durduk, bana oyunun sahne amiri oldugunu ve oyunu nasil buldugumu sordu, bizlerin goruslerinin onlar icin cok onemli oldugunu falan soyledi. ben de soyledim fikrimi. bu arada duyan baskalarida durdu onlarda birsey soyluyor ama onlara cvp vermeyip nedense ısrarla donuyor benimle konusuyor(mush), neyse emeklerinize saglik tesekkur ederiz iyi aksamlar dileyip ayrildim. Yanimdaki kuzenim diyorki, yuzlerce kisi cikiyor salondan bu adam biz gecip gittikten sonra neden kosup seni durdurdu :)) neyse komik.
aksama : ikili piyano resitali
pek yakinda : kibarlik budalasi
umarim bu sezon cok cok tiyatro konser yapabilirim.

son okudugum kitap adı ise : "alacatılı" idi. cesme karaburun alacatı ıldırı ılıca oraları cok cok sevdgm icin ve hele yıllar once oralarda terkedilmis rum evleri hayallerimi suslemeye dvm ederken (artk kesfedildi ne yazikki), iste bu kitap tamda oraların gecmisini kokenini yerlesen7giden7geri donen yine giden rumlari ve goceden bosnaklari falan anlatarak benim icin cok keyifli ve cabuk bir okuma oldu.

ciao

Kuguboynu,theAmaninVerySosyal:))

ps: bu (malumunuz)kemirilmis klavyede yazmak gungectikce sinirimi bozuyor, olmayan shft ve i harfi neledeniyle yazilarimda artık cumlebasi buyuk harf gibi ozen gosterdigimyazi tipim degisti istemeden.

1 yorum:

ABİ dedi ki...

kültür başka bir şey walla..:)))
özlettirion ama..