Cuma, Mart 14, 2008

CIKOLATA SESLI SARKICILARI SUNAN....

Bu sabah 6 civarinda uyandim. Kar yagiyordu. Ama masal gibiydi, yumusacik ve cok yavas yavas dusuyordu taneler. Sonradan hizlandi ve hala yagiyor.

Dun aksam buzluktaki "limoncello" yu cikarttim. Gecen sene Roma'dan aldigim ve fazla icmedgm ickiydi, eh dun arayi biraz kapattim:)) Meger tadi buzlukta durunca cikiyormus, icine buz atinca degil.

Banyodaki tartida tartilmis. O bozuk tartiyor, odadaki digital tartida tartil dedim. Yok be asil o bozuk tartiyor dedi. Olmaz o dogru dedim. Hayir be yav dedi, her seferinde 88 gosteriyor dedi. Nasil yani cik bakayim sunun ustune. Cikti 88.88 Bak iste dedi. Koptuuuuuuuuuuum. Tap tap yapinca tartiya cikmadan once 88.88 sonra sifirlaninca cikar tartilirsin ya, bu hep 88.88 de kalmis:))))

Yillar once bir sekreterim vardi, yeni ehliyet aldigi donemde bir gun garajda arabasinin alarmi calismis kapatamamis eve kadar ote ote gitmis. Bir gun de bir arabanin arkasinda "surucu hatalarini bu numaraya bildirebilirsiniz" yaziyormus, "eyvah demis herkes beni bildirecek" diye tirsarak ise gelmis. Ofisteki cocuklarin ve kendisinin anlattigi bunlar aklima geldi.

Bir gun ofisteki muzik setinde Ibrahim Erkal'in kasedini buldum, ofis toplantisinda gulerek bu kimin, kim dinliyor bunu dedim. 70 kusur kisiden tiss yok, kimse karizmayi cizdirmiyor. Derken biri dediki galiba Aysen'in o, Aysen hemen itiraz etti hayir Gonul'in o, Gonul canhiras kendini kurtarmak icin atildi "hayir ya benimki arabada duruyor" dedi!!!!! :)))) !!!

Bu arada o kaseti sonra ben ne cok dinledim, meger ne guzelmis. Ama tepkiler hep ayni baslangicta galiba: bir gun babam bindi arabama, bu ne diye teypten cikarip camdan atiyordu zor kurtarmistim. Vallahi:))

Evet kar yagiyorrr, Mart - kapı - kazma kurek mi:)) 3 gunmus sadece. Oysa ben dun incecik elbise ve bir mont ile tinkir minkirdim.

Kuguboynu,theAniBuketi

12 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

İnsanlara karşı önyargılı olmamak lazım değil mi? İbrahim Erkal, o çoook moderen popçulardan çok daha güzel müzik yapan bir adam bence. Mesela ben sık sık "yazık bana, yazık bana, bu kaçıncı kazık bana" şarkısını söylemek durumunda kalırım. Niye aceba.:) Güzel bir buket olmuş. Lakin sen nerede yaşıyon da kar yağıyor bakem. Hımmm araştırılacak.:)

nimetin.blogspot.com dedi ki...

pişttt;)) selamlar:)))
eski dost:)))

nimet

ERDIL dedi ki...

Eyvah kugu kizim bloguna ara verecek galiba.Kar,ince elbiseyle sokaga cikmak.
Hiii !!!

gazel vakti dedi ki...

Kuğu iprayim erkal diyip geçme kahretsin aklımdasın ve sen bunun farkındasın diye bi şarkısı vardır insanın alır götürür, geri getirir.

Bi sene uzun yolculukda döne döne 10-15 kez dinlemek zorunda kalmıştım 18-19 yaşındayken. Bi baktım şarkıların hepsini ezberlemişim 5 saatlik otobüs yolculuğunda. Bi Allah kuluda değiştir şu kasedi demediydi sanırım muavin ve tüm yolcular aynı ruh halindeydik. Sona bi baktım sevmişim ben bu şarkıcının şarkılarını acılarıma iyi gelmiş.

Sahi merak ettim hagi kentte yağıyor bu kar?

gazel vakti dedi ki...

Ayyy unuttum unuttum ibrahim Erkalla istanbul Ulus parkında ben büyük oğlana hamileyken parkın merdivenlerinden inerken çarpışmıştım. Ne korkmuştum he kapkara bi herif öcü gibi çıkmıştı karşıma dalgın ve gebeş gebeş inerken merdivenlerden. Film çekiyorlarmış set ekibi falan hepimiz dağıldıydık.

KUGUU dedi ki...

INCEGULcgm kesinlikle yazdigim benimde oydu: I.Erkal cok cok basarili. Ustelik butun soz muzik ona ait oldugunu ogrenince inanamamistm. Ve o yillarda tek turkce dinlemeyen(!!) ben olarak kendime de sasmistim. Halada takdir ederim, sezarin hakki sezara. Hakediyor. Gecen bir benzin istasyonundan onun bir cdsini aldim- nedense boyle de bir huyum var, benzin alirken bir de cd alir atarim arabay , dinlemesem bile. bucuk dinledim ama duruyor, dur bak yeniden cikarayim dinleym neymis.
Bu arada bizim burada kar yagarken 5 km otede yagmur yagar:))


NIMETcgm sana da psssst. Eylemci gordum seni:)) nasildi:))) Eyleme devam -plus 2 cocuk daha bekleriz:)) 3 baslikli yazina uymasi bakimindan:))


ERDIL BEY, insallah birsey olmadan atlatacagm, tsk ederim nazik dusuncenize.

GAZELcgmmm galiba iste o kasediydi... Bence yinede tekrarliyorum bir suru abuk sabuk popcuya copcuye 100 basar, helal olsun Sezara.

nilly dedi ki...

Senin su Ibrahim Erkal hikayesi Cengiz Kurtolgu dinleyicileri icinde gecerli. Bir kac kere hic dinleyeceklerini ummadigim birkac kisinin dinlendigini ve hatta nerdeyse tum sarki sozlerini bildiklerini ogrenince bende cok sasirmistim. Dumur olayi da diyebiliriz :)) Bazi sarkicilarin dinleyicileri cok farkli tarzlardan olabiliyor...

paticanlar dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ABİ dedi ki...

88.88..:))
özletiyon..

Ayçiçeği dedi ki...

:))

paticanlar dedi ki...

gerçekten bilmiyorum hiç bir şarkısını ama yorumlara bakınca diyorum kiii, fena yakalanmışsın.:))

Evet nerde yağdı o kar?

bak kocaeli'nde yağmur var bugün..))))

KUGUU dedi ki...

VE 13. YORUM YINE BENIM:))

NILLYcgm demek kendime sasirmamaliyim ben de:))

ABIcgm mesgale oyle cok ki, isteristemez uzun aralar oluyor... Bu arada "bilmukabele":)

AYCICEGIcgm hala hikayenin 2.kismini yazmani bekliyorum... ne imis eve giren???

YAGMURumDAMLAm hahahhahah aynen oyle olmus degil mi... :)) ben coktan unutmuş gitmistim bile... ah ben hic yalani yada gizlemeyi beceremem ki:))