Perşembe, Şubat 07, 2008

BENI KALBINDEN SILMEMIS

Bugun gunduz telefonum caldi, zorla cantamdan bulup cikardigimda ekrandaki isme sasirarak bakakaldimmm.

Actim, Merhaba ben M. dedi. Tanimamis gibi yaptim, hangi M dedim soyledi... Aaaa falan dedim aklimi toplamaya calisirken.
Cok oldu dedim, 3 yil oldu galiba. Yok dedi 3.5 yil oldu en son telefon konusmamizdan beri dedi. Dogru!
Bastaki kasilma sonra gecti ve rahat rahat normal bir arkadasimla konusur gibi uzun uzun konustuk.
Birden arkadan bir cocuk sesi geldi, senin cocugun mu yoksa o dedim, evet dedi bir oglum var 1.5 yasinda dedi. Evlenmis.

2001 yilinda ciktigim ve hatta evlenme teklifini de kabul ettigim ve sonra caydigim kisi. O zaman yarizamanli, simdi ise temelli artik yurtdisinda yasiyor. Simdi 2 haftaligina Turkiye'ye gelmis, Ege'de baba memleketindelermis.

Nasilsin dedi, neler yapiyorsun dedi. Heyecanliydi sesi. Malum Kuguuca yani ketum ama olabildigince anlattim biraz zor gunler gecti diye, ama sesin hala guzel geliyor dedi. Yok dedim sagol ama degistim ben. Yaslaniyoruz M diye espriye vurmaya kalktim. Gorusmedigimiz 3.5 yilin bilancosunu istedi, aldi ve verdi! Fil hafizalidir o, ve inanilmaz IQ'lu.

Demek sildin beni telefon rehberinden, acinca hangi M haa?:(( dedi. Evet dedim. Biraz daha konustuk, seni bir ara Facebookta gordum ama sonra hemen baktigimda silinmistin, ya da kendini gorunmez yapmistin dedi. Dogru oyle yaptim ve girmiyorum, cok kisa kaldim zaten dedim. Seni gormeyi cok isterdim, keske bir yemek yiyebilseydik dedi. En son 3.5 sene once telefonda konustugumuzda, o zaman hergun ariyordu gorusmek icin kabul etmiyordum, ki ustelik ayni sehirdeydik, yine is icin gelmisti.
Ama beni en son 2001 Temmuz'unda gordu. Cebinde tektas yuzuguyle Amerika'ya giderken...

Hayat bazen film gibi gercekten. O Ediz Hun, ben Hulya Kocyigit, yada dur daha uyan(cunku cok yakisiklidir) Ayhan Isik ve Filiz Akin diyelim :))

Rahat rahat arkadasca konustum hic bir imasini anlamazdan geldim. Sildigime galiba cok bozulduki, yeniden konuyu acti, o zaman gercegi soyledim, aslinda silmedim gorundu ekranda Mxx diye dedim. Guldu sevindim, ben de kalbimden hic silmedim dedi.... Cevap vermedim....

Bosluk oldu. Neyse sesini duyduguma cok sevindim dedi. Ben de dedim. Guzel surprizdi. Iyi tatiller, iyi yolculuklar dedim. Kapattik.

Kuguboynu,theDusuncelereDalan:))

ps: Annemin oldugu gunun sabahi beni aramisti. Annem gitti M dedimm. Bagirdi birden ve gece 03:10 da sen aklima geldin uyandim dedi. SOK oldum. Annem tam tamina 03:10da vefat etmisti.... :(((

14 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Ne söyleyeceğimi bilemedim. Ki ben geveze hatunun biriyimdir biliyorsun. Filizim Akın'ım. Aşk kapıyı çalmış da sen niye açmamışsın. Şimdi çok mu geç olmuş vakit.:(((( Öpüyorum seni kocaman. Düşüncelere dalan Kuğum.:))

özii dedi ki...

Gerçekten çok etkileyici .....
Keşke dediğin oldu mu hiç??

ABİ dedi ki...

severim böyle öyküleri..
gerçekte yaşanmış olduğunda daha da bi severim..

nes-kafe dedi ki...

Allah anneciğine rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah.

M. ile hayırlısı buymuş demekki ama üzüldüm çok yinede...

Yaz dedi ki...

Canım yaaa hüzünlendirir beni böyle hikayeler. Keşke... diyecektim sana ama sonra vazgeçtim. Çünkü biliyorum ki her işte bir hayır vardır. Bence seni daha unutulmaz bir aşk bekliyor. içime öyle doğdu valla :)

nimetin.blogspot.com dedi ki...

hiç eskim olmadı:)) nasıl bir histir bilmem ama iyi bişey olmasa gerek. arayan da suç yani:)))

nimet

paticanlar dedi ki...

hala silmediğine göre... keşke dedin mi????
ama boşver,
Rabbim eeeen iyisini karşına çıkarsın inşallah. benim her zamanki dileğim bu..:)

Not: demek ki balık benden önceki burçmuş.:))) ben koç olarak 26 mart'ım çünkü::)

renkler dedi ki...

Aaaaa! Allak bullak ettin beni yaa! Ne hüzünlü bir yazı bu böyle... Neden caymıştın ki evlenmekten. Eğer caydıysan da zaten kalbinde bitirmiş olmalısın. Yine de eski hikayeler tekrar belirince insan bir hoş oluyor... Tehlikeli konular bunlar, bilirsin... Çok tehlikeye girme derim ben:)

Adsız dedi ki...

bir kadinin kocasi,bir evin babasi,belki biran esine kizip ondan duygusal olarak uzaklastigi bir an aklindan gecirdi ve aradi... erkekler cocuk gibi maalesef,ama hayatini paylastigi,cocugunun annesi olan baska bir kadina ait... uzucu bir durum... cok anlamsiz davranmis... sessiz okuyucu

reality dedi ki...

Ne kadar enteresan,hoş bir yazı.
İyi ki döndünüz.
Sevgiler

Jilfeym dedi ki...

kuguu, hayatta en çok korktuğum şey başkasını silemeden hayata devam etmek...
bu adam seni silememiş.
bence çok acı, çünkü başka bir hayatı var artık..:(

Adsız dedi ki...

çok dokunaklı olmuş ama severim böyle gerçek hikayeleri yazık olmuş size...

nilly dedi ki...

Waaaw, son paragraf cok etkileyici.

palyanço dedi ki...

merhabalar.. okurken gercekten cok etkilendim..bişiler yazmadan gecemedim :)

oncelikle basın sağolsun :( son paragrafta bitirdin beni.. cok ilginc değil mi hayat!? ne kadar garip?! yani araması ve ozelliklede o anı bilmesi..seni unutmaması da.. ama acı.. ardındaki ailesi icin?!

bi yandan da sanlıymıssın sanırım..seninle olsaydı,seninle beraberkende baska birilerini unutmayabilirdi dimi?!

umarım gercek buyuk ask seni bulur..

sevgilerimle :)