Cuma, Şubat 01, 2008

1 SUBAT

SUBAT ayi geldi. Oyle cok severim ki Subat'i. Belki 12 ay icinde "nev'i sahsina munhasir" tek ay oldugu icin, belki dogum gunum oldugu icin:)), birde extradan bir cok akrabam ve tanidigimin da dogumgunu icine dizildigi icin...
Kuguboynu,theBalik:))

6 yorum:

paticanlar dedi ki...

ben balık burcu ne zaman başlar ne zaman biter bilmediğim için soruyorum. :)
doğum günün 1 şubat mı,yoksa şubatın içinde bir gün mü?
herşekilde yeni yaşıın sana çoooook güzel günler getirsin. çoook iyi bir eş getirsin ve gerçek çocuk getirsin. amiiiiin.:))
yürekten diledim bunları. ama düğüne beni de çağır..:)

ABİ dedi ki...

evet, 2008 geldi ve bir ayı geçti bile..
sen de hoşgeldin bu arada..
özledik valla..

"yeni gönderi" başlığında sormuşsun; herkes iyi mi, hoş mu diye..
bizler iyiyiz, hamdolsun..:)
sen nassın?

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Doğum günüm derken.. yani ayrıntı alsak Kuğucağım. Gün tam olarak nedir? Nice nice şubatlara, nice nice yaşlara. Hem senin, hem şubata serpişmiş diğer sevdiklerinin doğum günü kutlu olsun kuşum.:)

KUGUU dedi ki...

CanimYAGMURcgm, balik 20 subatta baslar 20 marta kadar surer.
Gercekten yurekten oldugunu bildigim dileklerin icin cok cok tsk ederim canim. Hayirlisi insallah. Optum seni.

ABIcgm tskler, vallahi ben de seni ve kabin ekibini ozledim. Ben de iyiyim hamdolsun. Izmire bahar gelmistir bile sanirim artik. Biz burada kar kis buz icinde bile gunesi gorduk cunku:))

INCEGULcgm benim,sana da cok tsk ederim... 20sinden sonra zaten bu Kuguu cenesini tutamaz olacagindan, yani heyecanla gaklayip duracagindan bizzat ogreneceksin gununu. Ama gecen yila gidebilirsin mesela:)) (aman ne onemli, ne heyecan yarattim sanki:)) Simardim ilgiyi gorunce bak hemen:)) Sahi dur ben de gecen subata bir gidip bakayim ne yazmisim acaba orada:)) OPULDUUUUUUUUUUUUUN cokk.

ABİ dedi ki...

Kuguu, bu yukardaki vatandaş (barb michelen) hakikaten senin arkadaşın mı? yoksa sitelerinin ratingini arttırmak amacı ile gelişigüzel bırakılmış bir yorum mu? merak ettim..

KUGUU dedi ki...

ABIcgm saka mi yapiyorsun ciddi mi soruyorsun???
Ciddiye alarak cvp veriorum elbette dgl!. Hatta tikla here it is dedigi yere bile tiklamadim. Tiklamam. Hayatta-gercek or sanal- yuz vermem boyle seylere ben. Ne oldu ???neden sordun?