Pazartesi, Eylül 10, 2007

BIR ANDA....

BIR ANDA....

Sabah uyanip sonbaharda bulduk kendimizi:))
Oysa benim hala umudum var denize gitmekle ilgili:))MAyisin son haftasi hevesle mayo aldigim yetmezmis gibi 50+ ambre solaire gunes kremi de almisim- gecenlerde dolapta gorunce kendimle dalga gectim..... HAHHAHAHAH, HAH gittin Kuguucum denize sen:)

Omrumde ILK ama ILK defa sonbahari sevdim, gelisini sevdim. YAZimi yasamadan gelmesine ragmen hatta... Ne garip. 8burada siz degil ben kendimi yadirgiyorum- pls yani, repligimi calmayiniz.))

Saat su anda gece 02:34. Iyice sapitti uyku duzenim.... diyemeyecgim duzen muzen kalmadi zira bende. Kacta yatp kacta kalktgimi bir suredir kendim bile takip edemiyorum. Komik. Uykum geldi diye odama gidiyorum, orada uyuyacagima kitabimi aliyorum elime, bir sure sonra ondan da sIkIlip salona tv + internet geri donuyorum. Sacmaladim iyicene.

Yarin cocuklarinin okulu acilan tum blogger dostlarima guzelbir egitim yili diliyorum.

Bu hafta baslayan filmlerden sonbaharinda havasina girmisken mi ne 3une gitmeyi kafaya koydum. En son mayista idi galiba blogger D. ile sinemaya gittgim dusunulurse...:)) Ve paldirkuldur kalkip kuzenimle gittim. "ASKIN KITABI" biyografik film. Adam yeni Hugh Grant olabilir devam ederse... Lakin filmi izleyebildim mi bir sorun:)) Msj telefon msj telefon. Ensonunda disari ciktim. Yer gosterici kisi ozel kirmizi hali ustunde 2.girisime kosarak kapiyi acarken ben hic bir sey anlamdm bu filmden bir rahat izleyemedim dedigimde, buyukbir olgunlukla olur oyle seyler arada bir dedi:)) Disarida msjlari cvplarken suratimdan anlayacak kadar olgun birimiydi acaba? Elbette yuzune bakmadim.

Film nasildi??? Hmmm bolukporcuk ama seyredilesi elbette. Severim bu turu zaten. Hele Anthony Hopkins oynarsa mesela bu eski ingiliz filmlerinde, acaip yakisir o.
Bu arada fragmanlarda Jodie Fosterin filmi de vardi. Bu filmde -adini hatirlamam simdi- ama ilk defa gercekten Lez gorunumune ve yasina burunmus geldi. Birde ne gariptir ben hep onu Micheal J. Fox la ikiz olacak kadar benzetirdim, burada tam tipatip olmus. Lutfen bu fragmani goren bana da soylesin fikrini.

Bu arada benim JANE filmindeki karakter ise irlanda Limerick tendi:))) ehhh benimde orada 2 arkadasm var diye cinlattim onlari. Ama film ingilterede geciyor- bakmayin siz bana. Geceyarisi gevezeligiME verin:) Zaten filmin cogunu da kacirdim:)

Bu post pzt sabahi yayina girecegine gore, okuyan HERKESE ILK ONCE GUNNNNNNNNNNNNNAYYYYYYYYYDIIIIIIIIIIIIIIIIN:)))

(evet bunu o meshur film repligi seklinde okuyabilirsiniz:))

Kuguboynu,theRobinWilliams:))

12 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Günaydınnnnnnnnn..:)) Şekerim sakla sen o mayonu, ambır solerini.. ve de umutlarını. Seneye yine gelecek bu yaz dediğin. Ben çoktan raflara kaldırdım o hayali. Geceleri üşümeler, hırkalar giymeler başladı. Deniz bize, eski, güzel bir mavi hayal olduuuuu.. hüngür hüngür.((( Olsun güzel filmler var, sinemalara gidilecek vakit bulunursa. O da bir şeydir değil mi?:)))

renkler dedi ki...

Günaydın canım. Konu ile alakasız olacak ama haftasonu eşimle aklımıza bişey geldi, sana da söyleyeyim dedim. Biz salonun bir duvarını ve ortada yemek kısmı ile salonu bölen duvar kısımlarını duvar kağıdı ile kaplamayı düşünüyoruz. Ama çok orjinal duvar kağıtları var. Yani eskisi gibi kıro değil. Bununla ilgili araştırma yapacağım. Tek bir duvara yapılınca çok şık duruyor. Aklıma sen geldin. Öyle birşey de yapabilirsin. Boyadan daha klas duracağına eminim. Mason Française dergisinde çok hoş bir duvar gördüm. Yarın dergiyi getirirsem scan edip yayınlarım. Öptüm...

KUGUU dedi ki...

neden bize boyle oldu bu yaz INCEGULcgm yaaaa:)) Buarada evet aynen dun de ben corap aradim evde resmen:)

RENKLERcgm harikasin. Evet ben de bir ara duvar kagidini dusundum, cok hos seyler cikmis. tek duvar dusunmemistim de ama bundan da cabuk mu sIkIlirim acaba demistim. Fikir paylasmaya devam edelim canim. Bu arada demek kulagimi cinlattin haftasonunda:))

Jilfeym dedi ki...

GÜNAYDINNNNNNNNNNNN

ANKARA-İSTANBUL-NEWYORK-JOHANNESBURg-ORDU

bütün hayatımı anlatan şehirlere GÜNAYDIN

KUGUU dedi ki...

ay ayni anda karsilikli birbirimize yorum yaziyormusuz megerse GULF:)

ERDIL dedi ki...

Kugu kizim Deniz konusunda yalniz degilsin bir tek fark biz burada hala yazi bekliyoruz bundan sonrada gelmez.Koca yaz 13 ile 22
derece arasi gecdi.Bi de toz toprak olmasin diye her gün yagmur.
Izine gitmiyenler yeserdi yosun tutmus gibi.Onlardan bir taneside ben.
Sevgilerle.

bidamlacik dedi ki...

günyadıııınblogalemiiiiiii he. seni robin seniii.
evet jodie nin lez olması çok gıcık.o fragmanı görmedim. sinemaya girerken niye tel. kapamıyorsun????????????

Jilfeym dedi ki...

telapati: )

bething* dedi ki...

ben yaz ne zaman geldi ne zaman bitti anlamadim ya :(

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Tatile mi çıktın gülüm. Bak çok küserim kader arkadaşımdın sen.:))

nilly dedi ki...

Bizim buralarda dogru durust yaz olmamisti su son 3 gundur yaz yasiiyoruz. Ne de olsa okullar acilmis, evli evine koylu koyune gitmisti. Havuzlarda genelede Labor Day'den sonra kapanir. Onlarda kapali dolayisiyla. Bende yasayamadigim yazimi sonbahar mevsiminde yasiyorum. Gerci artik aylari mevsimlere ayirmak gibi bir sey yapamiyoruz yaaa neyseee :)

KUGUU dedi ki...

Cokkk gecikmis cvplarim icin sorry hepinizden:

ERDIL Bey, deniz gormeyenler klubumuze hosgeldiniz. Ancak en azindan siz yagmurla olsun islnamissiniz, burada biz onu da gormedik:))

BIDAMLACIKcgm sinemaya girerken veya diger gereken ortamlarda daima cebimi sessize alirim. Ama ceptelefonumu 24 saat daima acik tutarim. Bir gun belki bunun da nedenini anlatirim. Filmde de elbette durmaksizin gelen msj ve telefonlarla ve aciliyeti ile benim film gume gitti.

FINDIkcgm bence de telepati su karsi kalplerinkinden hemde hani:))

BETHINGcgm yaz hic bitmese gercketen dgl mi? Hos sen en azindan tatil yaptin ama pembisim.

INCEGULcgm kaderdasim benim:)) hyr biryere gitmedim , gitsem habersiz gitmem emin ol. Ama 2-3 gundur giremedim.

NILLYcgmhadi gozunaydin gec olmasi hic olmamasindan iyidir buyuklerimizin sozuyle :)