Salı, Temmuz 24, 2007

SIKILIYOR MUSUNUZ?

Bir SIKINTI ne kadar buyuk olabilir.

Bir genc icin bir sivilce dunyanin sonu kadar buyuk bir SIKINTI olabilirken, o kadar genis bir yelpazede oysa isimlendirilebilinir ki SIKINTI cesitleri.

Herhangi bir olaya bir konuya cok cok uzulup mahvolurken birisi, aslinda en buyuk ve gercek SIKINTI'nin sadece devasiz hastalik ve olum oldugunu da yasayanlar bilir (Allah herkese gec tattirsin bu tur SIKINTIlari insallah.)

Ama gundelik hayatin icinde gun var mi ki SIKINTI sorun belki aksamlari evde aglatacak bir dert yasamayanimiz. Bazen isyerindeki bir calisan veya ust, okuldaki bir arkadas veya hoca, bazen bir komsu, arkadas veya akrabadan kaynaklanan SIKINTILARdan daralirken birileri bir yanda... gercek SIKINTIyi yasayanlar vardir birde...

Hani CARESIZ kalinan olaylari yasayanlar...

Daima ates dustugu yeri yakar. Herkesin SIKINTIsi sanki dunyanin sonu gibi gelir kendisine yasarken. Ama sadece bilen bilir gercek SIKINTInin aslinda ne demek oldugunu. Diger turler yuzunden oflayana bunu anlatmak ise asla mumkun degildir. Yasamadan anlayamaz.

Birde bunlari daha once yasayip bu farki bilen, kalan omrunde hicbirseyi takmayip SIKINTI yasamamayi ogrenir sanilmasin. Ogrenemez.
Cunku o bir insanogludur ve bu insanin dogasinda vardir...

Kuguboynu,theGercektenSIKINTIda.

2 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Doğru söylüyorsun. Herkesin sıkıntısı, kendisine en büyüktür. Ama, her sıkıntının üstesinden gelinir zamanla. İş ki, dermansız dert olmasın. Umarım, sıkıntın her ne ise, en kısa sürede geçer gider, kuş olup uçar.:))

Jilfeym dedi ki...

bazı sıkıntılar geçmez