Salı, Temmuz 31, 2007

OKUMAYIN

Alttaki postu yayinlayinca gordumki inanilmaz uzun olmus. Bilmeden kendime ait bir rekor kirmisim galiba. Otura kalka masaya yazinca herhalde, ya da icim mi cok dolu oldugundan mi nedir... Neyse kendime yuh diyorum, siz okuyun diye yazdim ama okumayin yorulmayin diyorum simdi.

Kuguboynu,theYuuhhhh:)

7 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Valla geç kaldın canım. Okumuş bulundum. Hayır okumadan söyleseydin.:)) Nasıl gidiyor. İnşallah kolaylamışsındır işleri.:)

renkler dedi ki...

Ahhhhhhh, yarama dokundun. Geçen sene evimize taşınırken yaşadıklarım aklıma geldi. Tanrım ne kabustu! Acil taşınmamız gerektiği ve eşim benden ve hatta senden daha telaşlı ve hemenci bir adam olduğu için alelacele birini bulduk. Ünlü ve bildik firmalar iki gün sonraya gelemiyorlardı tabi... Bir gün önce de ben benim eski eşimin yaptıkları ve yıllar sonra açtığı mal davaları nedeniyle kafayı yemiş ve kendimi psikoloğun önünde ağlar, zırlar ve bağırırken bulmuştum. O da bir ilaç verdi ki ne ilaç, ayakta duramıyorum, miğde bulantısından ölmüşüm. Ruh gibiyim ve Bu halde taşınıyoruz! Ertesi günü de psikoloğun önerisi ile tatile çıkıyoruz ki bu tek dayanağım... Neyse geldi mi üç beş hanzo! Ben neyse ki paketlemeleri yapmışım annem ile. Ama kalan herşey yuvarlak kutulara atıldı! Resnmen atıldığı için bir iki çevrevem kırıkldı, diğerlerinin köşeleri kalktı, yatağımın uçları çarpılmış, bitkilerimin yaprakları kopmuş. Ben ilacın etkisi ile herşeye boşver, sağlık olsun diyorum ama eşim sinirleniyor. Adamlara diklenilmiyor da tabi, ne oldukları belli değil! Gittiler de kurtulduk, 140 m2 evi toparlamam zor olmadı ama bu adamların döküntüleri iğrençti. Yatağımız hala öyle uçları vuruk şekilde duruyor. Çok güzel bir japon resmim ve çerçevesi vardı yatağımın üstüne astığım, o da ezilmiş. Onu da yaptıramadım.

Valla öyle yazıya böyle yorum... Bir gün ben de anılarımı yazayım taşınma ile ilgili...

ABİ dedi ki...

Benim bu yazılardan anladığım ana fikir; TAŞINMAYACAKSIN..:)
ya da eski evi eşyası ile birlikte hava parasına devredip, yeni evine önce bir yatak alıp başlıyacaksın ufak ufak gerekenleri almaya..
ertesi gün ne lazım..
bi tencere bi ocak..git al..yap yemeğini yat yine..canın mı sıkıldı..git bi kitap bi ufak tv al kendine..
ohhh. bak iki gün geçti bile..
hem hiç sıkılmazsın..::))))

KUGUU dedi ki...

FIGcgm okumussun bile... Hala ugrasiyorum vallahi. Goren 1 ay dese de ben 1 hafta olmadan bitiririm galiba ve insallah.

RENKLERcgm seninki de ayri hikaye olmus ama sen en azindan ertesi gun tatile cikmissin... basma benim yarama:)) Sahiden bir gunde su anilarini sen de anlat cnm.

ABIcgm parlak fikir vermissin. Hem dedim ya cok sukur kurulu eve geliyordum ama iste insanogluyuz ve anilardan birikitridiklerimizden kurtulamiyoruz. Buyuk esyalarin hepsini birakabilirim ama anilari olan miniminiler veya ornegin kitaplarimi birakamam ki:(((

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

aaay upuzun yorum yazdım,bir anı anlattım uçtuuu.:(
uzun yazıyı okudum tabii.
Allah'ım yardımcın olsun canım kıyamam ben sanaa.
abi'nin önerisi harika.

o kelimeyi ben de ilk duydum.:)

khotsni= öptüm demek.
sende bunu ilk duyduuun.:)

KUGUU dedi ki...

aaa YAGMURcgm uctu mu tum yorumun ve anin yazdigin:( cok uzuldum ve merak ettm bak simdi.
"Bevri khotsni" desem uyar mi peki canim???

Adsız dedi ki...

selam ben senay, gercekten super bir site, eger facebook veya twitter varsa eklemek isterim...