Pazar, Temmuz 22, 2007

KULLANDIM:)

Oyumu kullandim geldim.
Ulkeme hayirli neticeler olsun insallah.
gercekten bu seferki secimler icn herkes bayagi dusunce ve yurek harcadi diye dusunuyorum.
Evden cikmam imkansiz iken - 10 gundur hic ama hic cikmadigim da gozonune alinirsa- bu saka degil gercek- cikmam gercekten imkansiz iken 1 kosu gidip geldim. Gitmemeyi dusunemedim bile.
Benim oy kullandigim oda bombostu, 5 kisi gorevli idi, ve cok sIkIldiklarini cunku neredeyse yarim saatte 1 kisinin geldigini soylediler. Ama sabah doludur ozaman dedim, evet oyleydi dediler. Muhtemelen herkes erkenden kullanalim pazarimiz bolunmesin falan diye dusunmus olabilir. EVET muhrunu istedigim yuvarlaga oyle bir basmisim ki, hic bir yerinden bir mm bile tasmadi, kendi becerime hayran kaldim dogrusu. Dedim bu kadar net temiz bir oy, belki bir isaret olur yurduma. Siyasetle yeterinden fazla ilgilenmem, ama elbette en iyi neticenin olmasini istiyorum.

Dun aksam yakin bir arkadasim aradi (hani salat de la Kuguuu yaptigim arkadasim), acaracmaz hosgeldin dedim, oy kullanmaya geldin dondu sehre degil mi dedim, yok dedi! Zaten kararsizim ...kem kum... bir tek benim oyumla ne olacak... hem oy verecek parti mi var ki vs dedi. Ciddi sekilde kizdim ve bunu da ona soyledim. Zaten hep boyle kararsizlar ya da tembeller veya adamsendeciler yuzunden olumsuzluklar doguyor.

Evet bu gece televizyonlarda ilk defa diziler ya da magazin programlari yerine secim sonuclarinin aciklanisinin canli yayinlari izlenecek galiba.

Kuguboynu,theSecenSecmen:))

8 yorum:

Jilfeym dedi ki...

sonuçlar da belli oldu kugucuum, iyi mi oldu kötü mü oldu zaman gösterecek.vatana millete hayırlı olsun:)

nilly dedi ki...

Aferin Kugucum. Benimde oyle bir arkadasim vardi. 'Veririm 5 milyon cezami evde otururum pasalar gibi' diyordu ve kullanmamisti. Cok sinir olmustum.

renkler dedi ki...

Bu konuda bir post yazdım biliyorsun... Kendi adıma vicdanım rahat ama genel anlamda "kendi düşen ağlamaz" diyorum. Renklae, the seçemeyen.

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Güzel vatanım için hayırlısı olsun inşallah.:)) Parmağım iğrenç görünüyor ama olsun. Bunlar da düzelir.:))

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

ne diyeyim ben de çok üzgünüm..(

bething* dedi ki...

Bakalim neler olacak..yola devam(mış)
gorucez..

Unknown dedi ki...

Merhaba bende cok kiziyorum oy kullanmayanlara, bence hic bir seyden sikayet etmeye haklari yok bizde 5 yilda bir verilen bir hakki kullanmamak nasil bir sey anlamiyorum valla..
guzel gunler diliyorum..

KUGUU dedi ki...

GULFIcgm sana son yazdigm yorumu gordun mu:))?

NILLYcgm evet degil mi olacak sey mi, 5 yilda bir kez bir sey yapacaksin ve gitmeye useniyorsun. Bu ayiptir.

RENKLERcgm seciyoruz secmesine de, neyi seciyoruz, olmayan iyiyi degilde maalesef buyuklerimizin deyimiyle ehven-i şer'i seciyoruz:(

FIGcgm bu secim sonuclarini tenzih ederek derim ki! sonuclar iyi olacaksa hepimiz 10 parmagimizi itirazsiz boyamaya hazirizdir bence:))ne dersin?

YAGMURum yorumum yok.

BETHINGim mışlar ve muşlar:)

BUKET hosgeldin bloguma, guzel Izmirden guzel bir esinti oldun. Ben de sana guzel gunler diliyroum, dugunune cok az kalmis, simdiden tebrikler diyeyim sana ve nisanlina.