Çarşamba, Temmuz 25, 2007

KINALANALIM MI?

Bir onceki mailime "Kuguboynu,theKinali" diye imza atinca aslinda kina aklima gelmemisti, secim damgasindan bahsetmistim ama FIGcgm yorumda hepimiz kinaliyiz diyince.... :)) buyurun:

Avucuma nedense kina yakasim var, kuzenimin apartman gorevlisinin esinin elinde gormustum gecen ay tam onlardan cikarken. Tum eline yakmis, parmaklar 2 bogum falan koyu kina icindeydi:)) Orada birden istemistim. Nereden, nasil, ne diye istediyse canim?? Boyle bir istegim olabilecegini 40 yil dusunsem tahmin etmezdim dogrusu. Ama istedi iste avucumun icine yaktirmak. Ve hatta ilk defa serce parmagimin ilk bogumunu ben de deneyeym diye bile detaylandirdim simsek hiziyla o anda beynimde! Bir daha gelisinde sana da yakayim dedi sagolsun, ama ben bir daha gidemedim iste oraya.

En son kinayi hangi kina gecesinde yakmistim acaba? Hah tamam hatirladim sekreterimin kina gecesine katilmistim diger calisanlardan bazilariyla. Ama 3-4 yil olmustur.

Blog camiasinda benim bildigim okudugum en son GAMZELIcgm evlendi. Yani Izmirli Kugu, adasim benim:) Onun kina gecesine katilabilseydik mesela. Oyle de guzel bir gelin olmuski masallah, onlarida bir kez de buradan tebrik edeyim.

Buldum, buldum neden istedigimi galiba. Hani bayanlarin ruhu daralinca ne yaparlar, ya saclarini boyatirlar ya kestirirler.... Eeee hepsini denemis birisi olarak iyi alternatif yaratmisim kendime degil mi:))

Kuguboynu,theEliKInali

11 yorum:

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

canım dene onu da o zaman..)
ben küçükken heves etmişim,babanneme koydurmuşum sonracıma içim kalkmış;gitmişim çıkarmışım bi güzel.
Boyanın hiç bir çeşidini sevmem. hatta bu yüzden palyaço sevmem. zaten sirk de sevmem.:(
aay ne alaka yorum oldu.bir şey değil seninde hevesini kaçırmamışımdır inşallah.:(
öptüm çok. ve bütün sıkıntıların yok olsun diye diledim.:)

renkler dedi ki...

Mini mini bir kızken Niğde'de bir kına gecesine, akabinde de üç gün üç gece süren bir düğüne katılmıştık. Kına gecesinde ne eğlenilmişti! Tabi biz çocuğuz şimdi olsa bir zevk alır mıyım bilmem. Herkes kına yakmıştı avuçlara. Ben de istemiştim ama "şeherli anam" izin vemedi:-( Sonra da bir daha istemem ben. Öyle küslüklerim vardır. Bir şeye ulaşamazsam bir daha istemem. Mesela ilkokulda folklör ekibine seçmemişti beni cadı öğretmenim (onu hiç sevmezdim, sürekli takışırdım, O da beni böyle cezalandırırdı işte) Ondan sonra asla folklörü sevmedim...

Ayçiçeği dedi ki...

Kuğu'cğm, merhaba. Özlemişim seni :)
Ağustosta kuzenimin kına gecesi var. Eğer gelip katılabilirsem, senin için de süererim elime. Hatırlıyorum da, genç kızken kalp sekli yapardım avucuma :) Şimdi aklımda başka birşey var, süpriz olsun :))

Gamzeli dedi ki...

Canım adaşım öncelikle teşekkür ederim :) keşke gelseydin beraber yakardık, benim hala elimde var ve belli, çok severim kınayı ve kokusunu ama eşim pek sevmiyor :)

İstersen yollayabilirim kınalarımdan :)

KUGUU dedi ki...

YAGMURcgm dilegin icin tsk ederim, insallah tez zamanda...

RENKLERcgm huy meselesi canim, ama biraz da inadim inat demek var gibi seninkisi:))

AYCICEGIcgm geldin ve ceee diyip gittin gibi oldu. Agustosta beni hatirlayacagina eminim. Bu arada kuzenine de mutluluklar diliyorum. Bizimde cok eskiden harf seklinde yaptigimiz hatirladim simdi. Acaba senin surprizin ne???

GAMZELIcgm tsk ederim canimmm ama taaaa Izmirden zor olur. Yine de dusunmen yeter.

CRESCENT dedi ki...

Eline kına yakacaksan bir sebebi olsun bari Kuguucgm, yok mu hayırlı bir sebep :)))

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Önümüzdeki hafta bir arkadaşımın kınası var. Yakayım o zaman ben kına. Hatta gelin hep beraber yakalım.:)) Kına seti var şimdi. İçinde desen kağıdı. Yapıyosun dövme gibi oluyor.:))

KUGUU dedi ki...

CRESCENTcgm Zarifecgm Benim, yok...

FIGcgm kina seti mi cikmis... bak bakalim sette kugu resmi falan varsa ben avucuma oylesini yaktiraym:))

renkler dedi ki...

Canım, sana mail attım:-)

kakaolusevgi dedi ki...

MERHABA,KUĞUU,KENDİ KINAM OLALI 2 SENE OLDU VE BEN DE BLOĞUMDA ANDIM O GÜNLERİ.SONRA SENİN DE YAZINI OKUYUNCA KINAYLA İLGİLİ,BEN DE YAKAYIM BARİ.ÇOK İYİ AKIL ETMİŞSİN.BEN DE ÇOK SEVERİM.
MUTLUKLA,GÜZEL PAYLAŞIMLARMIZA.

KUGUU dedi ki...

RENKLERcgm simdi gordum ve baktim ama mail bulamadm:(

KAKAOLUSEVGI bloguma hosgeldin, ne kadar tatli bir adin var.