Pazartesi, Mart 26, 2007

SIZIN YUZUNUZDEN...:)

Evet sizin yuzunuzden bir kac aksam once pilav tenceresini yaktim:) Ama nasil bir yanma oyle boyle dgl. Altini kisik acip bilgisayar basina geldim o blog senin bu blog benim ona yorum yaz bu hatunu ozledim bakayim yeni yazi koymusmu derken taaaa salona duman ve koku gelince firladim mutfaga. Mutfak sisler icinde neredeyse, tencereyi kapip balkona, camlar ac fora derken. Hadi ucuz atlattik.
Ama tencere tam tvde bulasik deterjani reklamlik oldu. Simsiyah, aklima gelen bir kac yolu ve deterjan cesitlerini falan denedim ama bana misin demedi. Celik tenceremi atmadan bir kurtarma yontemi bileniniz varsa bir yaziversin lutfen, son onu deneyeyim:))
Kuguboynu,theAcemiAhci

ps: Mac bir harikaydi, 4-1, 4000 kez gururlandirdilar yine bizi, MilliTakimim Benim. Pubda yanimdakiler gol oldukca Yunanistandaki arkadaslarini ceplediler ama karsi taraf hic bir telefonu acmadi, acsa vallahi ben de konusacaktim:))

5 yorum:

Adsız dedi ki...

hımmm pub nasılsı pekii?
biraz da ondan bahsetsenizzz kuğuu hanımmcımm
peki maçtan önce neler yaptınızz??
ben meraklı bi blogger olsam ya (:

minişin annesi

kurunane dedi ki...

bu işin uzmanı c.f mutf.k jeli. kendisine kefilim, yanık yerlere dök ve beklet, çıkmıyorsa kargoyla gönder bana ben hallederim :)

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

cifi dene de yine çıkmazsa,
benim öyle yanan tenceremi çelik tencere parlatan bir züccaciyeci temizlemişti.:)
ben o pis kediden bir önce sanal hediye yazımı koymuştum,farkettinmi?:)

Gamzeli dedi ki...

Maç süperdi...İyi oldu Yunanlılara...

İyi haftalar adaşım...

KUGUU dedi ki...

Ya o aksam baslibasina superdi dogrusu. en iyisi bu konuda yeni post yazaym ben merakli anne!:)
KURUNANEm cok guldurdun beni, hic sana kiyamam- yollamam. Dur bir cifi deneyeym ben o tur deterjan tencreyte sIkIlmaz saniyrodum diyecegm guleceksiniz simdi sen de, YAGMURcugumda... Gulmeyin pls. DAMLAm piskedi niki bence uymus:)) Yazini elbette gordum merak etme canim TAM oraya gore bir yazi oldugu icin istemistim tsk ederim.
GAMZELI ADASIM, yaz ve dugun tarihi gitgide yaklasiyor degil mi:)) Hazirliklar nasil gidiyor? MAC SUPERDI, hatta übersuperdi!