Perşembe, Mart 22, 2007

MESHURUM MESHURSUN MESHUR

Gecenlerde bir gun bir bekleme salonunda dergileri karistirirken aaaaa diyip kalmisim. Insan kendisini dergide gorunce aaa demez de ne der dostlar:))

Hatirlarsaniz gecen sene sonunda bir gun arkadasimla Kan.yon'da Waga.mama'da yemek yerken durmaksizin fotograflarimizin cekildiginden bahsetmistim. Megerse bir buyuk hatun dergisinin Aralik'06 sayisi icinmis. 1 sayfalik yazida 2 adet resim var. Birinde sirtimdan gozukuyorum, digerinde ise arkadasim net ama garson tam onumde durmus. cekjtigi onlarca fot icinde bu 2sini secmisler. Foto ceken bayan tipimi begenmedi galiba ki beni saklamish:)) Ehh hakli!
Tabi hemen arkadasimi aradim, o sirada yanimda olan bir blogger arkadasim -ismi lazim degil, onunla da Duygularimi paylastim hemen:)
Simdi o yazimi tekrar okumak istedim , bulup buraya da linkleyeyim dedim ama bulamadm. Sahi arsivinizden aradiginiz yazinizi kolay bulma yontemi var mi bu blogistanda?
Bu arada yukarida isimleri yazarken araya noktalari kasitli olarak kendim koyuyorum googlelandiginda cikmasin diye, ise yariyor mu bilmem ama benimki de oylesine aklima gelen bir onlem iste. Farkettiyseniz diger yazilarimda da unlu veya ozel isimleri hep farkli yazmaya calisirim. Canim sohret olmak kolay degil malum , 1 tik daha alsam ne olacak... kendimi en cok yurtdisinda rahat hissediyorum ozgurce vs vs:)) Ay imzali fotom kalmadi yanimda... ama dergiyi bulanlara imzalayabilirim ayol:)) Optum hepinizi- hadi hemen hemen hepinizi diyelim:)
Kuguboynu,theFame

16 yorum:

Ayçiçeği dedi ki...

Ay şekerim, bilirim ben o duyguyu. Ben de iki kere gazeteye, bir kere de TV'ye çıkmıştım :)) Yeri gelmişken hava atayım :P Bir de beni hep birilerine benzetir sorarlar. Ünlü olmak kolay değil :)))

Hangi dergiymiş bu? :)

KUGUU dedi ki...

AYCICEGIcgm "girtlakdashim benim":)), diyorum var cok ortak yonumuz seninle benim diye:))

nes-kafe dedi ki...

ooo kuguucum şimdi yanına yaklaşamayız biz tüüüh daha önce tanıssaydık yaa hay allah :)

renkler dedi ki...

Eeee ünlü olmak kolay değil. Renkler, the ünsüz, sıradan kişilik...

kurunane dedi ki...

heyyyt beee. allahtan bana yorum yazmışlığın var da ''bakın kuğu benim arkadaşım, ben onu tanıyorum'' diyebileceğim :))

kurunane dedi ki...

bak unuttum söylemeyi aslında benimde k.nal d ana haberlerine çıkmışlığım vardır. yok yok öyle gasp masp ya da insanlık adına yararlı bir buluş için değil, benim yer cücesinin emekleme yarışması içindi :)

bende aralara nokta koyarım.

enne dedi ki...

kuguu;
bi imzalı dergi alabilir miyiiim?

tipitip dedi ki...

Van anasını ;) Ünlü bir arkadaşım hiç olmamıştı :)Valla ben imza isterim, ama yazıyı merak ettim şimdi

bething* dedi ki...

ayyy kugucumm su an o kadar merak ettim kiiii hangi dergii :) dergi dunyasindan biri olarak tabii ki de merak edicem! o yontem google da ise yariyor olabilir..bende bazen birlesik yaziorum ama nokta da iyi fikirmis

KUGUU dedi ki...

NEScgm estagfurullah vallahi:)) lafi mi olur. Biz dostlari 2 resim le medyaya degismeyiz askolsun yani:)

RENKLERcgm sen blog dunyasinda gec gelip cok unlu olan bir kisiliksin bile, pls dunna underestimate urself honey:) At least 4 me:) HUGs.

KURUNANE sana inanmiyourm be o emekleme yarşsmasi haberine rastlamistim galiba ama:))) aaa inanmiyorummmm:) Lutfen bir imzali comment alabilir miyim pleaseeee canim yaaaaa (saka dgl vallahi gormustum)

ENNEcgm feda olsun imzali tum sayilari veririm. Sizin sulale icin 24 adet imzalasam yeter mi acaba?:)

TIPITIPcgm simartiyorsunzu arkadaslar beni lutfen yani. Ben sana imzali oradan resmimi yollarim. Kadin herhalde bize sinir oldu cunku oresim cekmeye calsiirken bizde yaklasik bir duzine hababam resim cekiyorduk, ondan ni kizdi dersin:)) onunla ayni acidan bizde kalkip cektikce dur vallahi jeton simdi dustu .... kesin:))

BETHINGcgm PINKYm sen hangisindesin? haydi kulagima soyle via email:))Bu olmadigin artik kesin:))

Dergiyi tum merak edenler icin : cosmopolitan idi.

nilly dedi ki...

Amaaaa o derginin fotografini da isterizzzz. Hic degilse derginin adini noktalayip yazsaydin. simdi butun aksam google'da dergi aricammmm :(

nilly dedi ki...

Bu arada arsivini nasil bulacagini buldum. Wagamama kanyon aralik 2006 dedim iste bu sayfa cikti :)

http://www.google.com/search?hl=en&rlz=1T4GFRC_enUS207US207&q=wagamama+kanyon+aralik+2006

Bu da senin o yazyiri yazdigin tarih
http://kuguboynu.blogspot.com/2006_12_01_archive.html

Simdiden rica ederim, tesekkure bile gerek yoktu ehehehehe :)

KUGUU dedi ki...

Sevgili NILLYcgm guzel yuzlum- artik gordum ya senin resimlerini:) - cok tsk ederim, sen bu iste ustasin kesinlikle iyi anliyorsun.PembeGazetemize yaptigin headerdan da belliydi zaten.
Yukarida benim harflerim buyuk diye mi ne sigmamis linklerin sonu ama:(( Bir de emaillesen bana keske:) kuguboynu@yahoo.com

KUGUU dedi ki...

E pes yine 13:)

Jilfeym dedi ki...

işim gereği hep kanyonun içinde yaşıyorum..
keşke haber verseydin: (

KUGUU dedi ki...

GULFIcgm ama ama amaaaaaaa :(( sniff