Perşembe, Mart 01, 2007

ISVEC MASAJI

Evet bugun kendime bir hediye verdim. Ve vucuduma masaj yaptirdim:)

Masaji cok uzun zamandir merak ediyordum. Spor salonunda masaj odasini hazirlayip beni iceri aldi cok cici citipiti bir bayan. Odada inanilmaz dingin bir muzik, mumlar, los isiklar vardi diyecegim, hatta dedim bile ve hepsi dogru ama yanlis anlamayin hemen:)

Heyecanlandim , ama cok cok guzel ve rahatlatici idi Isvec Masaji. 45 dakika boyunca sirasiyla sirtinizi, bacaklarinizi, ayaklarinizi ve sonrada yuzunuz ile ense-boynunuza masaj yapiliyor. Masajin bittigi yere isitilmis havlu serip diger yere geciyor. Dogrusu hem garipsedim hem hosuma gitti, ben oyle zihnimi pek birakamam ama neredeyse biraksam uyuyacaktim, ki gercekten uyuyanlar da oluyormus.

Sanki indirekt yoga yaptiriliyor gibisiniz. Hani bir ara pasif jimnastik diye bir sey vardi, hala var mi bilmiyorum. Ama bana cok garip gelmisti. Elektrikli masalara yatiyordunuz masa sizin bacaginizi kaldirip indiriyordu sizin yerinize:)) Ne o siz jimnastik yapmis oluyordunuz guya. Iste bugun bu da bana benzer ama bu sefer makul olarak onu cagristirdi, sanki biri bana zorla yoga ve deep relax yaptirdi ben kolumu bile kipirdatmadan.

Boylece bir zamanlarki hamam deneyimimden sonra, bugun de masaji denemis oldum. (Natirus Hamamus yazim 17.12.06 tarihli ama buraya ekleyemedm).

Kuguboynu, theDovulmusBiftekKivamindaYumusayan:)

10 yorum:

uzay dedi ki...

aaaaa benim ilk maasımla masaj yaptırma hayalim var biliyomusun
tabe iş bulmadan önce okulu bitirmem gerek ehehuaua :)
şuan okuyunca acaip özendim ben :(
bende istiyoruuummmmm!!!

nilly dedi ki...

Iyi yapmissin Kugucum. Ben aliskanlik filan olur dusuncesiyle ufak masajlari bile yaptirmiyorm. Parmaklarimi bie citlatmak istemem. Kucukken eski bir tanidigimiza gitmistik. Kadin cay koyarken elleri cok tittiyordu. Ben neden ki diye ordum ve bana parmaklarini surekli citlattigini soylemisti. O gun bugundur ben parmaklarimi citlatmam, citlattirmam. Ya tamam, tamam, ara sira yaparim :)

nilly dedi ki...

Iyi yapmissin Kugucum. Ben aliskanlik filan olur dusuncesiyle ufak masajlari bile yaptirmiyorm. Parmaklarimi bie citlatmak istemem. Kucukken eski bir tanidigimiza gitmistik. Kadin cay koyarken elleri cok tittiyordu. Ben neden ki diye ordum ve bana parmaklarini surekli citlattigini soylemisti. O gun bugundur ben parmaklarimi citlatmam, citlattirmam. Ya tamam, tamam, ara sira yaparim :)

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

Canikom o yorgunluğun geçtimi? işe yaradımı hiç olmazsa?.
ya bende çok merak ediyorum,bir gün bende bu deneyimi yaşayayım fena olmayacak sanırsam.:P

BoriPori dedi ki...

ben de bu yaz tatilde yaptımıştım masaj, çok güzel oluyor gerçekten.. aslında çok da faydalı ama hem vakit hem de nakit olarak benim için şimdilik biraz lüks maalesef:( ama isterdim şööyle 2 haftada bir masaja gitmeyi:)iyi etmişsin:)

bething* dedi ki...

ayaayayay kugucum o yorgunlugunun ustune super bir hareket yapmissin..benim unutamadigim masaj thailandda yaptirdigim thai masajidir..insani demonte edip geri monte ediyorlar ayakucundan kafanin ucuna kadar..inanilmaz..masaj kursuna katilmaya niyetlendim bi ara ama acayip pahali ya..masaja yatkin bi kisiligim ben yapmaya ve yaptirilmaya :D

nes-kafe dedi ki...

okurken gevşedim valla :)

ne iyi olmuş benimde ihtiyacım var sanki :p

kurunane dedi ki...

kuğu'cğm ben masaj yapılırken uyuyanlardanım :) eşim masaj kursuna gitti, sertifikası bile vardır. hatta yüz masajını da tavsiye ederim. cilde inanılmaz bir güzellik, canlılık veriyor.

KUGUU dedi ki...

UZAY insallah olur diyecegim ama maddi olarak bu ilk maasi beklemeyi gerektiren bir sey degil- soyleyeyim.
NILLYcgm citlatma o parmaklarini bakayim:)) kireclenme yapar yaslaninca:)
YAGMURumDAMLAm insallah yasarsin diyecegim. Lakin benim yorgunlugum bahane- ise yaramadi, ikimizin arasinda kalsin-huzurumu ariyorum, dua et bana cnm.
BORIPORI evet her hafta yaptiranlarda varmis ama ben almayayim merci.
BETHINGcgm super olmali o thai masaji nasil ki acaba? Kursa sahiden gitsene- katmadeger olur omur boyu ve parasina da deger aldigin haz yeter bence. Babana sorsana- ciddiyim cnm.
NEScgm evet evet evet- bulmussun cevabi iste- bence evet sen de gitmelisin canim benim- su gerginligi ve aklindaki takintiyi atmak ve rahatlamak icin belki sana iyi gelecektir. ISARETLERI takip etmeli- benim inancim budur canim.
KURUNANEcgm bugun bir arkadasima anlatirken dedim tummasaj iicnde bir tek yuz masajinda kendimden gectim- sanki vucudum havalanmis havada duruyor gibi hissettim o anda cok garipti. Sen biliyrosun bu isi))

Jilfeym dedi ki...

oohhhh nasıl da rahatlamışsındır...kıskkandım bee: )
bana şimdilik bir omuz masajı bile yeter