Pazartesi, Mart 26, 2007

HAFTASONUNDAN IZLER

Efendim cok bir merakli anonim okuyucu, ama ex-blogger!!! M'nin Annesi nin sorularini cvplayarak biraz daha yazayim haftasonum hk.da bari. Kendisine belki exblogger dememeliyiz, ama tembel, blogu oldugu halde hic yazmayan, hatta artik anlasilan o ki yorum yazarken bile sign-in olmaya usenen!!! birisine ne diyebilirim, kibarca exblogger iste:))

Cmt aksami yegenim mac ve pub fikrini cok begendi haliyle:) Once o gelmeden yemek yaptim, ama purtelas olarak bir seyleri julyen dograrken sol elimin isaret parmagi ve devaminda tirnaginin ustude ayni verev julyen izi ile kanamis, hala bugun dahi acimaktadir:)) Ya bir yavas ol, yavas dogra nereye yetisiyorsun dgl mi, yok yok yok bu Kuguda... Can cikar huy cikmaz sozu olene kadar herkeste ayni olsa gerek bence.

Neyse yemekten sonra, ama maca gitmeden once bir kapi yapalim istedik merakli mahallede oturan birine- ee ozledim ben onu, yegenimde istedi gitmek, biz atladik gittik. Biz ikimiz - ismi lazm dgl merakli biriyle- dakikada 150 kelime hizinda pespese gorusemedigimiz gunlerin acisini cikaracak soru cvp yaparken, yegenimde dunyalar tatlisi, ama sahiden cok cok tatli boyle bir sey olamaz, Allahim nazardan saklasin, o minishle oynadi.
Kalbimiz onlarda ama yegenime ok ddgm icin, pubda maca yetisme ugruna, gitmek icin taxiye bindik. Taxide mac baslamisti ve 1-0 yunanlilar diyince sofor, eyvah olduk. Destek icin yetismeliyiz dedim adama, ona ne ise bizim yetismemizden:))
PUBa girdigimizde - ki burasi kesinlikle harika ambiyansli bir pub- durum 1-1 olmustu bile. Pubin sahibi beyefendi bizi ooo Kuguu Hn hosgeldiniz diye karsiladi, ay yolda Kuguu diye seslenseler donup bakacagm artik ben galiba:))
Neyse gecemiz muhtesemdi. Ayri ayri bir suru de arkadasima rastladim ustelik, gollerde deli gibi bagirdim, yegenim kibarca yanimda oturmaya dvm etti ben bagirirken, biraz saskin ama cok mutlu, ben o yanimda diye ondan mutlu/gururlu, en fazla chaklarimi yapti, ama ortamdan ve gorduklerinden ve etraftaki tum delilerden!! zevk aldi. Omrumde 2. kez bir milli maci cumburcemaat disarida seyrettim, ama butun bunlari merak eden kishi de eger yanimizda olabilseydi!!! cok daha sevinecektim, cunku cok bogazimdan gecmedi. (Msj yerine ulashti mi acaba!?)
Pazar sabahi yegenimin hadi bugun ne yapiyoruz durtuklemeleri ile ama kesinlikle aksamdan kalma basagrisi ile kalktim. Butun gun gezdik, ona ve bana birtakim kiyafet aldik, bir ara cok aciktim iskender yemeye mudavim oldugumuz yere kosa kosa gittik ve 1.5 pors yedim. Hatta adama duble mi yesem dedim, benim midem tutunca duramam, sahiden hemen ama hemen (anladiniz siz onu!!) birseyler yemem gerekir:)) Aaa sef bana duble olmasin 1.5 size yeter dedi:) Ama var ya hani aradabir Japonya'da Amerika'da falan abuk sabuk en cok sayida hamburger, yada sosisli yeme yarismasi falan yaparlar hani sacmasapan, iste sanirim ben de en kisa surede iskender yemede o gun bir rekor kirdim kendi capimda.
Pesinden yine caddede D&R keyfi. Kiza 3 kitap+ 2 film, bana SIKI frenle sadece 1 kitap+1film pesinden, GloriaJeans de frappe, chiller keyfi. Bir arkadasimi cagirdim. Bol dedikodu ile derken, aksam oldu, malum saatler ileri alindi, ama hava ve gunes tepemizde, birden hadi HUGH'e gidelim dedim. Ok ledik, saat kacta acaba nerede oynuyor, herkes arabaya kostu, ben yegeni eve biraktim, arkadasim beni aradi saat ve yer soyledi, 3. arkadasimizi aradik, kostuk yetistik 19 kusur matinesine.
Veeeeeeeeeeeeeeeee cok eglendik yaaaa. Tam bir soap film. Hani 2 saat gulumse ve suratinda o aptal tebessumle filmden cik, relax olmus olarak:) Neyse iste bir haftasonu. Iste booole.

Tencerem dibin kara, seninki benden kara! Cifle pilav yanigini cikartinca gelecegim sizi opmeye Yagmurcgm ve Kurunanacegm, sagolun.
Kuguboynu,theChatterbboxToday:)

ps: MerakliAnne yarin sali, sozunu unutma!

14 yorum:

Adsız dedi ki...

:):):):)
hakatenn yaa tembellik diz boyu olmuş bende :)
meraklı anne salı için saat beklemekte
biliniyo ki meraklı anne hala telefon engelli :)
şööle bi planım var hatta salı için
iki mug ve kahve! (anladınnn sen onuuuuu) :)

e meraklı anne

kurunane dedi ki...

teklifim hala geçerli, eskisinden bile parlak gönderirim sana :)
z ile başlayan msn adresi benimdir.

KUGUU dedi ki...

HIHI anladm ben onu- plani fixledik:)
KURUNANEM hala kiyamam ben sana. ve acip baktim z ile baslayan degil hicbirsey yok gelen:(((

bething* dedi ki...

Kugucum cok keyifli ve guzel bi haftasonu gecirmissin :) nguzel bende ortalikalran kayboldum biraz..iyi haftalar canimm

Adsız dedi ki...

şekerimmmm 14.15 :)

minişin meraklı annesi :)

KUGUU dedi ki...

OK, terimle (ıgyk), kanimla ve tum hikayelerimle:))

KUGUU dedi ki...

PINKYm vallahi fena dgldi cok sukur:))ben mutluydum da birde senden yazdgim reply alsam belki 1 misli:)))

Jilfeym dedi ki...

: (((

nes-kafe dedi ki...

Ay okurken yoruldum kuguu ben bu haftasonunu ama guzel gecmis ne guzel :)

KUGUU dedi ki...

GULFIcgm ne oldu??? Eyvah anladin sen herseyi:) Soz bir daha yapmayiz.
NEScgm tskler, evet guzel gecti.

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

Çıktı mı,gelecen mi öpmeye? :))

KUGUU dedi ki...

Cikmadi be DAMLAcgm. Yanlizlik cekmesin tencerem diye dun aksam- gece demeliyim!- bir de misir patlattim, dibi yine kara bir komsu tenceresi var simdi yaninda:))

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

ben zaten asıl cifi değil,çelik parlatıcısına götürmeni yazmıştım.ilk önce ama kurunanenin dediğini dene diyerek..:)

cuma günü mevlüd kandili ya,
blogumda Peygamberimizi anlatmaya başladım.hergün ziyaretime beklerim.:)

KUGUU dedi ki...

Bugun bir de tel aldim bakalim yarinki denemeden umutluyum YAGMURcgm. Yoksa o dedigin isi yapani nereden bulabilrim hic birfikrim yok:(