Cuma, Mart 09, 2007

HAFTASONU BASLADI

Bu aksam evdeym, biraz blog okudum az once- birikmisti:( Bu arada Aycicek senin blogunda virus cikiyor diye bir suredir giremiyordum ama bu aksam girdim hepsini okudum. Cici takilarini da gule gule kullan.

Makinaya camasirlari atip bir dvd filmi izledim. Acikmisim fakat feci bir tabak hazirladm kendime ve yedm. Soylesem midesizligime sasacaksiniz: cig karnibahar, kozlenmis kirmizi biber(tursu mu bu?), tulum peyniri, zeytin ve domates ve cay gibi bir sey yaptimmmmmmmmm. Igyk hala midem bulaniyor. Oysa gozumun onunden neler geciyordu. Oglen yedigim muhtesem otesi bir manti ve cigkofteden sonra bu aksamda boyle oldu.

Yine bir haftasonu daha geldi. Su anda tv de yine izleyecegm bir sey yok. Okuyacak kitaplarim birikti. Ben bir posta daha makina calistirip yatakta kitap keyfi yapayim en iyisi.

Herkese iyi haftasonlari.
Kuguboynu,theMideFesadi:)

5 yorum:

nimetin.blogspot.com dedi ki...

öyle yemek yedim şunu bunu yedim demeyin kuguucum. yaz geliyor diyetine başladım ben:)))) hatirlarsan geçen sene de bu vakitler başlamıştım. yaz geldi diyetine denize gidene kadar devam ediyor. tatilde açık büfede son buluyor:))))

nimet

Age35 dedi ki...

Laf lafı açıyor başladı kuğucuuum!!Yok artık eskiden seviyordum ben C em Özer'i..sadece merakdan bakıyorum şu dakikalarda..=)

Jilfeym dedi ki...

kuguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben ders çalışıyorum: (
yarın sınavım var: (

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

Ben koltukta kalmışım bütün gece:(
berjerde oturarak ,ayaklarım sandalyeye uzanmış.:(
böööö:(
sen midene dikkat etama.:(
hani ben çokederim ya, onun için.:(

Ay hep üzüntü işareti yapmışım. biraz gülücük te yapayım.:
:) :) :) :)

tipitip dedi ki...

Amaaaaan canın sağolsun Kuğucum, ye tabii...Sefan olsun oh oh...Çamaşır dedin de, en bi sevmediğim iş, ama yapmam gerek, hele sonrasındaki ütü safhası ;(