Salı, Ocak 16, 2007

VENI VIDI VICI

Ne gun ama... Tum gun out oldum sayilir, simdi de geldim gordum yazip gidecegm seklinde olacak ama yazmak istedim:)

Ya boyle oluyor mu size de , vallahi tum gun ne yazdilar diye dusunuyor musunuz sizde nete giremeyince? Herkesi okumayi tamamlayamadim su son 20 dk da lakin vaktim cok dar yarin yazarim amaaaaaa:
Ocak ayina tembellikle baslayan blogger dostlarimi izninizle kiniyorummmmm. Mesela 7-8 ocaktan beri kapilarini her acisimda hala ayni postu gordugum GULFIcgmi, YAZBITMESINcgmi, BETHINGcgmi, CEYDAcgmi blah blah blah... herkesi afise etmeyeyim ama yaziniz lutfen aaaaaaaaaa :))
Kuguboynu,theTez

ps: hah ben hic yapmadim mi sanki:)) Biliyorum yaptim haklisiniz
ama olsun ben diyorum iste simdi size:)

8 yorum:

bething* dedi ki...

aaa ayip ediyosun kugucumm
bakiniz debenhams isimli postuma! online alisveris sitesi gibiyim valla..gecen hafta 2, bu yarilanan hafta da 1 postla karsinizdayim :) bu hafta affedin beni istemeye geliolarrr

renkler dedi ki...

Valla ben de kınıyorum arkadaşları. Ama kimbilir herkesin ne derdi vardır, ne koşturması vardır. Bak ben de pazartesi gününe dek olmayacağım yarından itibaren... Renkler, the hem de nasıl tez...

Yaz dedi ki...

Kuğuucum haklı sitemine diyecek sözüm yok. Ama allah seni inandırsın yılbaşından beri bir yoğunluk ki sorma. Ama çok çok özledim sizi ve bloğumu ühüüü :)

Jilfeym dedi ki...

: ))bak bak güncelledim: )

Yaz dedi ki...

Ya Kuğuucum birşey sorucam. Sen Nes' in bloga girebiliyormusun? Ben hala giremiyorum da :( acaba yazdığım username ve şifredemi problem oluyor?

KUGUU dedi ki...

BETHINGcgm son derece gecerli bir mazaret ama yine de resim isteriz ona gore:) Kolay gelsin bu arada bu tatli telasinda.
RENKLERcgm haklisin ama olsun sitemin tatlisi da deger verildigini gosterir, degil mi:))
YAZcgm ama iste biz de seni ozledik- hadi ama. Bu arada ben NESin bloguna guest olarak giriyor ama yorum birakamiyorum. Cunku google account almami istiyor benden.
GULFIcgm hemen geliyoruuuuuum:)

Ayçiçeği dedi ki...

Valla post yazsam, diğerlerini okuyamıyorum, herkesi dolaşayım desem, post kalıyor, ikisini de yapınca, iş güç, kitap okuma vs. kalıyor:)
Dışarda olunca, ben de düşünüyorum, kim ne yazdı, ne yaptı diye:)) Bu blog işi bağımlılık yaratıyor galiba:)

KUGUU dedi ki...

Aynen AYCICEGIcgm galiba hepimiz ayni durumdayiz:))