Salı, Ocak 09, 2007

HADIN GIPRASHIN-GIDIYORUZ

Artik yeni bir yazi yazma zamani geldi de geciyor. Son gunlerin kosturmacasinda yetismeye calisip duruyor bu ucamayan Kuguu.
Lakin kuzine basinda bloggerlarin toplanmasi hayali oyle tatliydi ki gercek olsa su an sanirim pek cogunuz mutlaka evi/isi/esi ayarlayip katilmaya calisir gibi geliyor bana. En onde de ben. Dedim ya artik tatiller/tatilkoyleri oteller hep ayni lezzette. Alternatif tatil arayisi ile son yillarda bir suru cesit turedi ama sanirim dunyada ILK "extreme alternatif" tatil turunu icat eden bendeniz oluyorum bu arada: ILK BLOGGERs TATILI. Yani 2006 baharinda da bir yerde bulusma ve 1 haftasonu gecirme seklinde hayaller sunmustum, ama bunda artik bir arada bir dagevinde bir sure yasiyoruz vallahi:)) VAR MISINIZ?:)) Kuzine basi Sefi GAZEL, Yardimcisi Kurunane, kuzine kedisi TopluIgne, konformist Kuguu ve Aycicegi, ay hangi birinizi sayayim- roller icin bknz lutfen onceki post yorumlarina:))

Ben sevdim bu fikri:))

Haftasonu hareketinden mi nedir, dun ruh gibiydim ancak bugun kendime gelebildim vallahi. Cmt gecesi bara gittim. Ilk gittigimiz bar tamamen universite ogrencilerinden olusuyordu adeta- hani hepsi bir ornek ayni tornadan cikmis kizlar ve oglanlar ve saclar ve giyimler ve ozellikle de POZlar. Ben bunlara HepsiGrubu Kizlari poz durusu diyorum:) Daha sonra diger bara gectik- canli rock ve guzel bir grup ile bayagi eglendik. Sabaha karsi corbaciya gittigimizde ve atsan yere dusmeyen igneler arasinda!! corbamizi icerken elbette bardan bir suru tip de bizim gibi kayik gozler ile oradaydi. Arada bir bunu yapmak iyi oluyor fakat eve donup ertesi gun iccamasirlarima kadar kiyafetlerim ve saclarimdan da ote, adeta tum hucrelerimden fiskiran sigara kokusu ile uyanmak feci. Bunu soyleyende ustelik ex-heavy-smoker!
Ertesi gun kargalar- pirelerim ve ben calan telefon sesi ile uyandik. Arkadasim E. (kendisi "f" dir) hadi diyordu, onunla brunch icin onceden sozlestigimi unutmustum tabi- hesapta olmayan gece bar gezmesini yapinca hatirlamam da zordu gerci:)) Neyse hemen ilk havadisleri ve bari anlattim ona:)) istersen vazgecelim dedi ama ben yok canim hem artik oglen olmustur herhalde dedim, ama meger saat daha 10 imis, eee ben yattigimda 4 falandi:)Ilahi arkadasim E. brunch dedigin oglene dogru olur yaaa. Yarim saate kadar sendeyim dedim, ve dusu donuse birakarak firladim, 25 dakikada kapisindaydim, lakin onu kapida 10 dakika bekledim!! (huyum kurusun- omrumde kimseyi bekletmeyi beceremedim- hep kapiya en once ben cikarim!)
Harika bir brunchdan kalktigimizda saat 2 idi. Ben hicbirsey yemedim, nesi harika derseniz- ee sevdim gittigimiz yeri, birde cenemiz var ya bizim:))
Pazar aksami arkadaslar bulusmak icin israr ettiginde saat 9u geciyordu. Banyo giyin firla derken eve yine kulkedisi kiliginda ve kabak arabasi ile dondum sanirim. Ve simdi anladiniz siz neden ancak bugun daha kendime gelebildigimi:))

Hadin giprashin gidiyoruz bir dagevine hep birlikte 1 haftaligina. yaniniza 3 sey alabiliyorsunuz- neler?:))

Kuguboynu,theGezentiGordumKendimi

11 yorum:

kurunane dedi ki...

1 teneke peynir- siz bir yaşam düşünemiyorum

toka- ile mutlaka saçlarımı her daim sıkı sıkı toplamam lazım. yüzüme 1 saç teli değmemeli

cibinlik- noolur noolmaz... dağ evlerinde hep böcü börtü olur. kendimi uyurken korumaya almalıyım.

Ayçiçeği dedi ki...

Ex smooker ha! Onlar hiç içmeyenlerden daha çok nefret eder duruma geliyor nedense:)
Günümüzde dakik olabilmek artık erdem gibi birşey oldu. Sürekli geç kalınır ve birşeyler bahane edilir (İst.'da özellikle trafik!).

Ne alırdım?
*Cep tel + Şarj (çekirdeklerimin durumunu öğrenmek için:))
*mutlaka rahat bir çift terlik. Hiç sevmem oda ortamında çizmelerle botlarla dolaşmayı:)
*Ve Labello! Bu sefer dağa çıktığımda çok kullandım. Yaz kış gerekiyor bence ortam değiştirince:)

renkler dedi ki...

Dağ evinde tüm çaylar kahveler benden... Özellikle de kuzinede Türk kahvesinin apayrı lezzette olacağını düşünüyorum...

Neler alıyorum yanıma? Mutlaka rahat bir kıyafet alırdım ve başka birşeye ihtiyacım olmazdı sanırım, belki akşam için hoş bir şarap alır gelirdim orada yoksa diye, şimdi dağ evinde şömine yok deme sakın, karşısında şarap içmeyecek miyiz? Aaaa bak 3. de güzel peynirler olurdu, şimdi şarap boş boş gitmez. Cep telefonu filan asla almazdım...

ceyda'nın tükkanı dedi ki...

Düşüncesi bile süper:)) Yanıma pantalon, kazak ve bottan başka birşey almam sanırım:) Bu arada geçen sene internette bir yer keşfettim bizim oralarda linkini de yazıyorum çok güzel bir yer gibi görünüyor. Ben daha gidemedim. Nasıl oldu da ben burayı daha önce göremedim dediğim yerlerden biri. Şöminesi bile var:)

http://www.manicikasri.com/

enne dedi ki...

Yanıma kocamı ve kızımı alırdım. 1 hafta onlarsız kalamam ben. Üçüncü hakkımı da kitaptan yana kullanırdım herhalde. Her ne kadar hep birlikte olacaksak da kızımı uyuturken kitap okurdum bol bol.

Nerde bu dağevi ve ne zaman gidiliyor?

nimetin.blogspot.com dedi ki...

fırça tuval boya

nimet

KUGUU dedi ki...

KURUNANEcgm benimde cantada surekli acil durum iicn masa yada toka bulunur, en olmadi cok kafamda kalemle ofisten farketmeden cikmisligim da olmustur hani:))
AYCICEGIcgm yok icenden falan nefret etmiyorum ama evet rahatsiz oluyorum sahiden. Ben etrafima neler yapmisim icerken demek:( Bu arada afedersin de Labello nedir?
RENKLERcgm tamam kuzine ustu bol kopuklu kahveler senden. Sominemizde var elbette, sabaha kadar uyunmak yok zaten bize, kalabaligiz da,sen sarabi bol getir en iyisi:))
CEYDAcgm hadi hazirlan gidiyoruz. Su KazDaglarini gormeyi kac yildir arzu ediyorum ama bir kismet olmadi:)
ENNEcgm gelsinler tabiki:) Hem ben de GIGIye mincik mincik oynarim.
NIMETcgm sana da dagevinde bizim yanimizda ama sakin bir kose ayalayalim ki bizi somine basinda resmedebil canim- boylece bloggers bulusmasi da sayende olumsuzlesir.

Ayçiçeği dedi ki...

Kuğu'cğm, Labello Nivea'nın dudak koruyucusu. Marketlerde mutlaka görmüşsündür. Bildiğimiz ruj şeklindedir. Klasik olanlar mavi renkte, bir de çileklisi, vanillalı, vişnelisi vs. var.
Dağda ve güneşte çatlayan dudaklar için birebir. Tabii her zaman da bakım olarak kullanılıyor. Dudakları yumuşatıyor :))

KUGUU dedi ki...

haaa tamam bildim ben onu:) hatta evde de var- cileklisini de yegenlere alirdim eczaneden ama adini bilmiyorumusum:)) Evet evet onu da getir. Bu arada dogumgunusu cvp vermedin- mailime yazar misin- cidden merak ediyorum- ayni gunmu dogduk diye:)
kuguboynu@yahoo.com

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

hadi gelin kaz dağlarına. ağırlayayım sizi..

KUGUU dedi ki...

Gercekten mi KRALICEcgm... Biz sakayla baslar gerceklestirir misiz bir de gercekten:)) Tskler.