Pazartesi, Ocak 15, 2007

COWGIRL KUGUU :)




Oldu mu Ocak 15. Simdi hayret ediyoruz ne cabuk gecti derken, kisa sure sonra farketmeden bir bakacagiz ki 2008e belkide hazirlaniyor, listeler hazirlamaya baslamisiz:))

Cuma gunu kendimi oylesine Derimod da buldum. Sadece onundeydim, sadece kisa bir vakit gecirmem gerekiyordu o cevreden uzaklasmadan, sadece bakmak icin girmistim... Anliyorsunuz beni degil mi?:)) Girmisken sunu deneyim dedim. Ah biz hatunlarin nedir bu bitmek bilmeyen ayakkabi meraki. Kiyafetlere karsi boyle bir seyim yok ama konu canta ve ayakkabi olunca nedense kendimden geciyorum galiba.

Kendime yeni bir kovboy cizmesi aldim sonucta:) Ve kuzenim gorunce ee bunun aynisindan sen de var zaten dedi! Ama renginde ton farki var ve hem bak bunun ustunde dikisli nakisi var gibi anlamsiz savunmalar yaptim ve ben onu cok sevddddim.




Cmtsimde bir numara yoktu, hatta son derece tatsiz bir gundu. Pazar sabahi yine bruncha gittim hatta sizin icin orada bir resim bile cektim. Guvecte peynirli omlet ustune yasgunu mumu diken turunun tek ornegi bizizdir herhalde diyerek. Arkasindan yegenlerimi aldim, aksama kadar ben de vakit gecirmece yine pizza partisi vs derken pazar da bitti. Dun gece tv karsisinda koltukta uyumusum, 1.30da uyanip yatagima gectim ama klasik olarak sabah 5 gibi uyandim kacan uykumun pesinden.... yetisemedim tutamadim uykumu, dondum durdum yine sabaha kadar..
Eeee bu kadar!

Kuguboynu,theKovgirl:)

13 yorum:

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

Benim öyle takıntılarım yok yaw.
Ben kendimi anormal hissediyorum eycene.

Ama evin para hesabının sorumluluğu iyi beceriyormuşum diye ben de.belki ondandır.
Oğluma da kök söktürüyorum:)
o evlenince ,para hesabını kesinlikle karısına bırakmıyacakmış artı birde kendine çılgınlar gibi kıyafet alacakmış.işe girince yani.tabi önce okul bitince.:))
Güle güle giy cicilerini. sen sevinince sevinirim ben.
koltukta uyuyanlar klübüne hoşgeldin ayrıca.:))

renkler dedi ki...

Valla ben seni gayet iyi anlıyorum tahmin edeceğin gibi:-) Ben de sadece vakit geçirmek için girerim mağazalara:-) Güle güle giy canım, ohhhh iyi yapıyoruz şimdi almayacağız da ne zaman alacağız dimi?

Ayçiçeği dedi ki...

Güle güle giyi, Kuğu'cğm. Çok şıklar:)
Bu arada bu ne hız, arada bir post kaçırmışım. Dönüp onu da okuyayım.
Şu ayakkabı ve çanta tutkusunu gayet iyi anlayabiliyorum canım. Hatta ben denedikten sonra, genelde ayağımda kalsın diyorum (kıyafetim uyuyorsa tabii:))

Burcun balıkmış canım. Hiç tahmin edemezdim valla. Demek doğumgünün yaklaşıyor:))

KUGUU dedi ki...

Canim Y.DAMLAcgm, bizde cocuk/es yok. Olsa senin yaptgn daha onemli mutlaka. Hem herkes benim gibi ayakkabici olmuyor haklisin. Sevindigin icin (biliyorum ve eminim bundan zaten) ve Klup icin tskler canim ama hic rahat dglmis meger:)) Sen de yatma.

RENKLERcgm evet eminim sen anliyorsun beni, ben de seni:)) Bu cizmeme kac numara verdin bakayim:))

AYCICEGIcgm umulmadik pespese yazmisim dgl mi:)) Sen de hepsini gulegule giy, ama vallahi ben ikimiz ayni gun ciksak hic sasirmayacaktim:) o derece emin olmustum.

renkler dedi ki...

10 numero veriyorum:-)

nes-kafe dedi ki...

güzel günlerde kullan ayakkabını canımcım :)

bende şöle bakim diye çıkıp bişiler alıp çok gelmişimdir. o yüzden hiç çıkmıyorum şööle bir bakmaya yada yalnız çıkmıyorum :))

yaa benim uykum niye kaçmıyor uyumaktan bi hal oldum :S

Adsız dedi ki...

çizme de çizme kuğu dikkat et de kızılderililer le karsılasma diye espiri yapasım geldi biliyom iğrençti:)

kacan uykunun peşindemisin bilmem ama ben yakaladım ama acıdım yalvardı kulun köpeğin olim bırak abim abicimmm yapmıcam bir daha abicim dedi bende saldım gitti :)

çizmeye geri dönüyorum; aynısından 2 tane var ise tek tek giyin işte sağa yenisini sola eskisini

tarz yap yahuu

KUGUU dedi ki...

RENKLERcgm mersi bien.
NEScgm kendine masallah de canim. Benim uykum dun gece de tutamadan gitti- bu berbat bir his yorganla dugum oluyorum donmekten resmen:(
KAYHANOVIC tarz onerini dusunecegm ama sadece dusunmekle kalacagim- tskler be canim:)) Seni cok avrupa yakasi gordum bu arada, ama adamin adini hatirlayamadm simdi yahuu??

Toplu İğne dedi ki...

çizmeler süper sevgili kuğu the kovkızı.. rengine bayıldım, iyi bir bahanen var çünkü o renk bir çizme topraktan hakiye, kahveden yeşile her tür renkle giyilebilir. Bayılıyorum ben ara renklere.

omlet üstü mum konusunda kararsız kaldım, ne diyim, allah senin ne yapmasın, kuğu the alem; sen :))

kurunane dedi ki...

güle güle kullan kuğu'cuğum. çok güzeller :)

KUGUU dedi ki...

TIGNEcgm ben de o ara renklere bayilirim- ev dekorasyon ve giyimde elim hep gider bunlara. Omlet de bilincli degil ama oyle cantada bulunan yasgunu mumlari sebebiyle spontane oldu- yoksa kutlama falan da yoktu hani.
KURUNANEcgm cok tsk ederim.
Daha guzelleri begenen ve isteyen hepinizin olsun insallah- Kayhan dahil:)

bething* dedi ki...

Gule gule kullan kugucum :)
rposta resim koymana coookk sevindimmmmmmmmmmm :P

KUGUU dedi ki...

:)))PINKYcgm saol cnm