Salı, Haziran 24, 2014

HUHUUU, GERI MI DONDUM NE

Geri mi dondum ne, daha doğrusu dönebildim mi acaba??

ne olup bittiğini anlayamıyorum ki.
ne zamandır bir turlu giremiyorum ne olmuş buna diyordum.
hacklenmis miyim ben acaba desemkim neden hacklesin benim bloğumu diyeceğim
gerçi bir zamanlar iyi niyetle ve buradaki tum blog dostlarima da şifresini de vererek elbirliğiyle yazalım paylasalim guzellikleri cevre için doga için toplumda daha rahat ve saygılı yasamanın yollarını yazalım paylaşalım diyerek açtıgim PEMBEGAZETEyi  birisi aldı ustune geçirdi içeriğini sildi marifetmiş gibi - dur iyi hatırladım ona bir paket kına göndermek lazımdı o zamandan beri.
Ama buraya ne oldu ne oldu diyip duruyordum.
Az once girebildim. OHH
Durun bakalım sunu bir yayınla basayım ne olacak:))

Kuguboynu, theHuHu:))

ps: SAKAR BEN ! yayınla bastan once onizle bastım, yanda yeni sayfa acildi,  o esnada yazıyı yazdığım sayfayı carpılayarak sakarlıkla kapattım ve hepsiiii  gittti, onizlesi kaldi. ben  de twitter aliskanligimla kisakisa hizli hizli bir cirpida yazdıgım "duygu ve dusuncelerimi" yeniden aynen yazamayacagim için ve belki de tembellikle oradan bakaraka yeniden acitigim sayfaya kopyaladım. Valla bunu ön-mön izlemeden hemen yayınlaya basıyorum simdi.

PS2 :ve evet emenim eski denberibeni buradan bilenler arada artik turkce karakaterlere basmaya basladigimi farkedeceklerinee eminim:)

PS3: aaaa tam su an su saniyede farkettim ki, tabi kullanmaya kullanmaya hamlamisim unutmuşum buralari, yeniden kopyalamaya calisacagima taslaklara baksaydım ya kesin orada duruyordu yazdigimin son hali veya sona en yakin hali. Dummkopf:)

3 yorum:

paticanlar dedi ki...

Evet, geldi yazııııı. :) harikasın ve çoook tatlısın. :)) taslağa kaydet demeden kaydediyor muydu, bilemedim şimdi? :)) kocamaan sevgilerimle. :)

KUGUU dedi ki...

amaninnn yorum bile gelmiş
ama ben bildim açmadan sen olduğunu guzelpatilim benim:)
not: taslak yes kendikendine belli aralikla kaydediyor.
ve nitekim yazdıktan sonra buldum ama nafile:))

paticanlar dedi ki...

Evet evet haklısın. Eskiden o özellik yoktu. Bunun konmuş olmasına sevinmiştim, ama öyle uzun zamandır girmedim ki unutmuşum. :))))