Perşembe, Aralık 03, 2009

OZEL BIR YAZI - Part 2

(onsoz: Asagidaki yaziyi onceki part 1 yazisini eklerken yazmistim, oylece taslaklarda duruyordu. Bir sure gecmesini bekledim. Sanirim simdi part 2 zamanidir:))



Bu onun istegiydi.





Blogistandan tanidigim -sanal - bir dost, bir seven, bir duyarli insan tarafindan yazilmis bir yazi idi bir onceki yazi.





Aylar once istemisti senin agzindan bir yazi yazacagim ve sen kelimesine noktasina dokunmadan yayinlayacaksin, kendin yazmissin gibi demisti.





Gecenlerde hatirlatti, olur yaz dedim ve gunlerce ugrasip yazip yolladi. Ve soz verdigim gibi hic dokunmadan copy paste yaptim buraya.





Benim agzimdan yazmaya calisirken ornegin benim hic turkce karakter kullanmadigimi hatirlamis ama cogu yerde kacirmis, veya yaziyi bitirirken daima attigim, en bastan beri yazilarimin karakteristik ozelligi olan, imzami bile atlamamaya calismis ama ben hep Kuguboynu,the... diyerek atarim, "the" yazmayi unutmus :))





Bunlar onemli degil ama muhim olan 2006 dan beri incelikle takip ederken tanimaya calismasi, bazi yazilarimdaki konulari hatirlamasi beni sasirtti, onore etti. Sagolsun.





Eger kendisi kim oldugunun bilinmesini isterse bu yaziya yorumlarda yazabilir, bunu da ona birakiyorum. Ama kirmadigim bu dusuncesine verdigi emek ve ozen icin ellerine saglik diyorum:))





Belki part 3 yi de ben yazarim yazi icindeki konularin dogrulariyla yer degistirerek:)) gerci kendimi asla bu kadar acmam - o da biliyor!!!- ama belli mi olur:)





Kuguboynu,theDavut

2 yorum:

THe MaN WhO SolD ThE WorlD dedi ki...

Belkide noktalama işaretlerini ve "the" kullanmayı unutmamıştır da senin bu yazıyı beğenmemen durumunda (ama verdiğin sözü tutman için ekleyecektin) "ben yazmadım" deme hakkını senden almak istememiştir hı? Belki zeki birisidir bu kişi... "sanal" da olsa seni önemseyen biri bu kişi anladığım kadarıyla... Part3ü ortaklaşa yazın o zaman... Ama sen onun hakkında yaz... ???

KUGUU dedi ki...

Sadece zeki degil kurnaZZZsinda :)))ah seni gidi seni!

Part 3 zor cikar benden sadece beni iceren.

Onun hakkinda yazmak ise onun pesinden ona yazmak ayip olur bence.

Nasilsin Ortakoy Gezgini??:)