Çarşamba, Ağustos 13, 2008

KIVRIMKIVRIM

Son 1 saattir bir suru blog ve mail okudum. Meger neler olmus. Kimine sevindim, kimine cok uzuldum

Olmak uzere olan “dolunay”dan midir nedir, ne halim var ne tadIm- sahi hep yazar cizerler ya bu mudur acaba gercekten marifeti dolunayin??

Aklima ne alaka- kelalaka- Tommiks- Teksas geldi tamtamina su anda ... :))??? Hadi hayirlisi.

ABI’nin az once okudugum postlarinin birinde kullandigi “kayishi siyirmish” ibaresi bana uymaz umarim:)

Yazinin burasina kadar basladigim yaklasik 6-7 cumleyi ve konuyu sildim- sebep??? Fark ettimki hepsinde ozne Bruno idi. Haklisiniz.

Baymamak adina ... & perhaps .... hayatim bu.... Ben aslinda bu aksam bir sey daha fark ettim ama soze dokmeyeceklerimden o da :(

13 Agustos bitmek uzere. Artik 13 rakamini seviyorum- hatirlayaniniz var mi acaba??? Ama blogun bana kattigi bir sey oldu bu... Hatta su anda bulundugum evin numarasi 130, secerken secenekler icinde 13lu olmasinin katkisi olmadi diyemem, 8-10 salise kadar.

Salise’den yola cikinca –yani kivrimlarim arasinda- Olimpiyat yarismalarina bakabiliyor musunuz?? “Yuzme”de ah o 8-10 salisenin onemi ve inanilmaz insanustu cabasinin getirdigi, ve bazen tarihe kazinan sonuclar.

Ruh gibiyim... anlamadm neden ama halim yok cidden. Sizlere birseyler yazmak istedim, ozledim hem de, ama nedense halim yok... simariklik, cocukluk yapayim, affedin diyerek gideyim ben.

Kuguboynu,theAyin14uGibiVallahi :)) *


* : Sahi bu ne demektir, neden guzel bir kizi tarif ederken incecik naif hilal ay gibi degilde, tombul ay seklinde oldugu zaman- “ayin 14u gibi” denir acaba, dermis eskiler???

Sub-*: Yine kivrimlardan cikti; M. de bana babannesinin ay yuzlu diyecegi biri oldugumu soylemisti- temiz kalbi yuzune vurmus mu ne demekmis memleketinde.

Sub-sub* : kivrim kivrimim bu aksam galiba. Dolunaydandir, ya da her zamanki halim; hahahhaha.

Last PS: INCEGULcgm dunna worry ya, u misunderstood valla, ben sizi hic birakir miyim, CANIMsinizzz (almost All'unuz yanicm:))

1 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Tarihe şöyle bir göz atacak olur isek; eski vakitlerde, tabak gibi geniş suratlı, bembeyaz kızlar pek revaçta imiş. Hani ondandır herhal, dolunaya benzetilmesi güzel kızların.:)

Dolunay ne etki yaparsa yapsın bünyede, hep güzellik getirsin güzel yüreklere. Kafiye yaptım, vay beee:))